|
זהו... אחרי כמעט 3 שנים בהם הצלחנו לממש את החלום שלנו בגאון, שינינו את תרבות הקניה בארץ, חסכנו לכם עשרות אלפי שקלים תוך כדי מתן שרות יוצא מגדר הרגיל ואלפי לקוחות מרוצים אפשר להגיד בסיפוק שהשגנו כל מטרה שהצבנו לעצמנו ! הגיע העת שלי ושל שמעון להגיד לכם תודה ענקית וכל אחד מאיתנו פונה לדרך אחרת בחברות אמיתית וזה הרגע לפנות את מקומנו למישהו אחר.
אז אם יש מישהו עם מלא תשוקה וחלום אמיתי להקים חנות דיג ולהמשיך לכבוש פסגות וחלומות אישיים, להיות פקטור עיקרי בשוק הדיג בארץ עם אפשרות להתרחב לחו"ל והבנה כי העולם עובר בצעדי ענק למכירה ברשת מוזמן לפנות אלינו ונקיים פגישה.
החנות האינטרנטית FISH FACTOR והמותג JIGGING A LA CARTA יועברו לבעלות מתאימה בלבד.
כמובן שדיסקרטיות מובטחת גם למקרה שבעל עסק קיים יהיה מעוניין להפוך למונופול.
תודה !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מבאס קצת לקרוא את זה. אישית כאחד שרכש ממך ציוד, אני חייב לומר לך תודה רבה על אחלה שירות ומקצועיות.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
אני מקווה שהסרטונים ימשכו המון אנשים לא היו דגים ללא הסרטונים שלך.
בהצלחה בהעברת הבעלות.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, מצער לשמוע את זה, אבל אין ברירה לפעמים . כל אחד ממשיך בדרך שלו בחיים ומקווה שיהיה לכם רק בהצלחה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
|
שאו ברכה בכל אשר תפנו. בהצלחה בהמשך! 
|
|
|
|
|
ארז ידידי היה תענוג לפגוש אותך ולהכיר איש אמיתי שחווית הדייג בדמו אתה ושמעון עשיתם שירות ענק להרבה דייגים בארץ ועל כך ...תודה ענקית  מאחל לשניכם בהצלחה כל אחד בדרכו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
חברים יקרים, תודה רבה לכולכם ! אוהב !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ארזש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן תרמת רבות לתביב של כולנו תודה ובהצלחה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין ספק שהחיים לפעמים לקחים אותנו למקומות אחרים מקווה ומאחל לשניכם שהמקומות שאליהם אתם הולכים הם טובים חבל שאין לכם אפשרות אפשרות להמשיך עם פיש פקטור גם בדרך החדשה אין ספק שעשיתם שינוי בתחום ועזרתם ללא מעט חברים להשיק ציוד איכותי במחירים שפויים וכל זה עם שרות אמין מהיר ואדיב שאו ברכה והמון הצלחה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ברכה והצלחה בהמשך הדרך  אני בטוח שבכל מה שתגע יהפוך לזהב. יש כבר יעד חדש ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שיהיה המון בהצלחה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ברכה ובהצלחה בהמשך הדרך
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לזה לא ציפיתי  אין ספק שהכנסתם תרבות דיג חדשה וגישה חדשה לכול נושא הרכישה האינטרנטית בארץ והמותג "פיש פקטור" הפך מילה נרדפת לסרטוני דיג וציוד  צר לי לשמוע על סיומה של תקופה אבל לפעמים החיים מושכים אותנו ולא אנחנו את החיים (קצת כמו עם דגים  ) שיהיה בהצלחה בכול אשר תפנו וגם למי שיקבל את המפתחות וימשיך את העסק קדימה. מקווה שישכיל לעשות ולנהל אותו כמוכם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כול הכבוד לפעילות להורדת המחירים  בהצלחה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק ארז עשיתם מעשה  אתה ושמעון דייגים ספורטיביים בנשמה ואנשים ערכיים... הייתם ותישארו כאלו - עם ובלי לנהל את FISH FACTOR המון הצלחה בהמשך דרככם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|