| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/3/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק בים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1 | גיג קטן - גיגאפרה 30 ורודה | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1.5 בערך |
הדו"ח:
לאחר תקופה ארוכה שהקיאק לא רואה מים מחליטים לצאת
התלבטויות בין שישי לשבת ושבת נבחרת כיום המועדף
הפעם בנבחרת שחקן חיזוק בדמותו של אלדד, יחד עם מור ויואב על הזוגי של מור, שמעון ויהודה.
שמעון ואני אומרים בשישי שהפעם , לא משנה מה, אור ראשון במים.
אבל אלדד , שנתקע בערפיליות הבוקר מגיע טיפה מאוחר, מחליטים להמתין , ובזמן הזה גם יהודה מגיע.
כיוון שכולם כבר מאורגנים, בודקים עם אלדד במה ניתן לעזור, ואלדד מחלק לנו מטלות לאיזו חכה לקשור איזה דמוי.
בכל אופן, מחליטים לצאת כאשר סוכם שיהודה ואלדד ייצטרפו מאוחר יותר.
יציאה לכיוון דרום מערב, כארבעה קילומטר מהחוף, גרירה על לנקודה לא הניבה התעניינות.
נמצאים כשעתיים סביב לנקודה עד שמחליטים לעלות צפונה, פידול של כשעה ( בערך ארבע קילומטר ) .
מור,יואב ואני יוצאים לדרך קודם, אני מפדל תוך כדי גרירה באיטיות, כי אין מה למהר, שמיים בהירים, ים שקט, ובכלל כיף לא נורמאלי.
מור ויואב עוצרים מידי פעם אבל אני ממשיך.
ואז זה קורה.
חמישה מטרים ממני קופצת לה טונית, כל הגוף מעל המים כאילו מתאמנת בשחייה צורנית.
כיוון שרפי הרביץ בי תורה שהתחלתי לצאת, ה 10-40 מוכנה מיד בהיכון, חמושה בגיגאפרה ורודה.
עוד לפני שהטונית מסיימת את הקפיצה אני כבר זורק כעשר מטר מהקיאק לכיוון השחייה שלה, שניים שלושה גלגולים עם טוויץ' קטן, והיא לא עומדת בפיתוי.
אני עם חוט 20 ליברות ולא רוצה להעמיס, אז עובד לאט ובזהירות, שהיא רוצה היא לוקחת חוט, שאני רוצה אני אוסף.
לאחר חמש דקות של פייט מהנה היא בחוץ ואני שמח.
שעה לאחר מכן מגיעה צפונית ערה ומתחילה לברבר לנו את הים, אז מחליטים לצאת.
עד הפעם הבאה !