פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עונת הלוקוסים התחילה, אם רק הייתי יודע לקרוא את הפיש החדש.... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: עונת הלוקוסים התחילה, אם רק הייתי יודע לקרוא את הפיש החדש.... (נקרא 4629 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
לגבי משקל הדגים אומר לך בוודאות שהמשקל לא תקין או לא שוקל בק"ג (אולי ליברות או ג'ין).
אני תמיד משחרר לוקוסים מתחת ל-2 ק"ג בכל מקרה... גם אני תהיתי והיה לי ויכוח אימים עם כמה ליצנים בפורום דייג פייסבוק שפתחו עלי כי חשבו שהוא קטן.. אבל שקלתי את הדג בבית כדי לוודא... 1.96 ק"ג אחרי ניקוי (כולל חיתוך זנב, סנפירים, זימים, קשקוש וכל הבפנוכו...)... אז אמנם מפתיע בגלל הגודל הפיזי שלו, אבל המשקל היה ככל הנראה תקין... אם זה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה בטח ברווז ליצן אני לא אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה ולהבא לשחרר מתחת לקילו אני מסכים עם אבירם. אם זה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה בטח ברווז. כמו כן המשקל הראה, 2.370 אז זה כנראה 2.370 להלן תמונה של הלוקוס המופיע בדוח ביחס אליי. אם אני 1.87 מטר מבנה גוף רחב. כנראה אני איש גדול ורחב. אגב.... אני מאוד אוהב את הסרטונים ומאוד מעריך את האהבה שלך לדייג. אני דיי בטוח שגם אתה היית שמח לקבל לוקוס כזה מתחת לקילו בכל יציאה
|
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
|
|
לגבי משקל הדגים אומר לך בוודאות שהמשקל לא תקין או לא שוקל בק"ג (אולי ליברות או ג'ין).
אני תמיד משחרר לוקוסים מתחת ל-2 ק"ג בכל מקרה... גם אני תהיתי והיה לי ויכוח אימים עם כמה ליצנים בפורום דייג פייסבוק שפתחו עלי כי חשבו שהוא קטן.. אבל שקלתי את הדג בבית כדי לוודא... 1.96 ק"ג אחרי ניקוי (כולל חיתוך זנב, סנפירים, זימים, קשקוש וכל הבפנוכו...)... אז אמנם מפתיע בגלל הגודל הפיזי שלו, אבל המשקל היה ככל הנראה תקין... אם זה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה בטח ברווז ליצן אני לא אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה ולהבא לשחרר מתחת לקילו אני מסכים עם אבירם. אם זה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה בטח ברווז. כמו כן המשקל הראה, 2.370 אז זה כנראה 2.370 להלן תמונה של הלוקוס המופיע בדוח ביחס אליי. אם אני 1.87 מטר מבנה גוף רחב. כנראה אני איש גדול ורחב. אגב.... אני מאוד אוהב את הסרטונים ומאוד מעריך את האהבה שלך לדייג. אני דיי בטוח שגם אתה היית שמח לקבל לוקוס כזה מתחת לקילו בכל יציאה
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אני תמיד משחרר לוקוסים מתחת ל-2 ק"ג בכל מקרה... גם אני תהיתי והיה לי ויכוח אימים עם כמה ליצנים בפורום דייג פייסבוק שפתחו עלי כי חשבו שהוא קטן.. אבל שקלתי את הדג בבית כדי לוודא... 1.96 ק"ג אחרי ניקוי (כולל חיתוך זנב, סנפירים, זימים, קשקוש וכל הבפנוכו...)... אז אמנם מפתיע בגלל הגודל הפיזי שלו, אבל המשקל היה ככל הנראה תקין... ה 1.96 זה האירדי או האדום ? האירדי בתמונה של מתן בהחלט נראה אחרת בתמונה שהוא צירף. האדום לא נראה סביב ה 2 ק"ג. אבל שוב , מדובר בתמונה לכן קשה לפעמים להעריך. אין כאן ביקורת , יש כאן הכוונה לעתיד , לוקוסים קטנים משחררים ! זה לא אומר שמה שבדו"ח קטן , זה בכללי 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל יופי של דו"ח, שנון ומלא בהומור, פשוט נהנתי לקרוא..וסחטיין על בדגים! לגבי עניין השחרור והגודל, למרות שלא יצא לנו להכיר ואולי גם לא להתכתב כאן בפורום אבל אלדד דמות מוכר כאן, כזו שעושה, מזיזה, תורמת וכו..ולכן מאמין שאין מקום להתווכח על הגודל של הדג, אם אמר שזה המשקל למה לנסות ולהגיד אחרת? מי שרוצה ל"הגדיל" דגים ידע יופי לא לשים אותו ליד עוד דג או לקרב למצלמה כמו היפנים המצחיקים האלה וכו.. יתרה מכך, אם אדם בחר להביא דג הביתה ולכן לקח דג שלרוב היה משחרר הוא אמור לעשות זאת בהיחבא? מבין את עניין השימור והדגה, בעצמי משחרר את מה שנראה לי קטן מדי אבל אין מה ליפול על אדם, קל וחומר אחד שמוכר כאן ויודעים שלא מדובר בדיג שהמנטרה היא " מה שיוצא לא חוזר"
שי
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
קודם כל יופי של דו"ח, שנון ומלא בהומור, פשוט נהנתי לקרוא..וסחטיין על בדגים! לגבי עניין השחרור והגודל, למרות שלא יצא לנו להכיר ואולי גם לא להתכתב כאן בפורום אבל אלדד דמות מוכר כאן, כזו שעושה, מזיזה, תורמת וכו..ולכן מאמין שאין מקום להתווכח על הגודל של הדג, אם אמר שזה המשקל למה לנסות ולהגיד אחרת? מי שרוצה ל"הגדיל" דגים ידע יופי לא לשים אותו ליד עוד דג או לקרב למצלמה כמו היפנים המצחיקים האלה וכו.. יתרה מכך, אם אדם בחר להביא דג הביתה ולכן לקח דג שלרוב היה משחרר הוא אמור לעשות זאת בהיחבא? מבין את עניין השימור והדגה, בעצמי משחרר את מה שנראה לי קטן מדי אבל אין מה ליפול על אדם, קל וחומר אחד שמוכר כאן ויודעים שלא מדובר בדיג שהמנטרה היא " מה שיוצא לא חוזר"
שי

|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
שי
אהבתי את הגישה שי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מה יהיה אלדד?!  לפעמים אתה גורם לי לשכוח שמדובר בדיג...  לא מספיק להבין שהיית סנדק וכבר עוברים להשכמה המקורית של מי שלא מתעורר... קובע עם מתן בחוף בפולג ב-5:00, שם שעון ל-4... ב4:30 הבת הקטנה שלי מתחילה לבכות מתוך שינה. הפעם הראשונה שאני מודה לה שהיא בוכה ומעירה אותי  הפעם "אנטי-מרפי" היה לצדך וכמובן לצד מתן.... ולקראת סיום אתה גורם לי כרגיל לצחוק בקול מול המסך....  על הדרך, תוך כדי קיפול שם לב לסיטואציה משעשעת: יש 4 בנות שמשחקות כדורעף ברמה די גבוהה בחוף, די נראה שמדובר בייבוא מאוד איכותי ולא בסחורה מקומית...בגללן לכולם לקח שעה וחצי להעמיס את הקאייקים... הקטע המשעשע הוא שהיה איזה בחור ממוצא רוסי בחוף שניסה לעשות הכל כדי לקבל קצת תשומת לב מהן, ביצע את כל התרגילים בספר: שכיבות שמיכה לידן, טאי צ'י (בערך, הוא נראה כמו צב נינג'ה שמנסה להתאמן אחרי פיצה עם גראס...), עמידת ראש... כל מה שיבליט את שרירי הגב/חזה/צוואר/אגו... ממש צ'אק בוריס... זה היה כל כך עצוב ופאטתי שאני כבר כמעט הלכתי לתת לו את המספר של אחותי, רק שיפסיק...
ואחרי שגרמת לי לצחוק כמו שצריך... ואחרי שהבנתי שאתה ומתן מתכוונים לטפל בגזלנים (יש לי רעיון - תתקשר)  היתה גם יציאת דיג והיו דגים.... יופי של דו"ח ולא רק בגלל ההגשה הייחודית והכייפית שלך שהפכה את הקריאה לחוויה... מאוד אינפורמטיבי ומאוד מדויק מבחינת כל מה שהיה בים ובכלל... ולא רק אצלכם... לא מעט תובנות (גם בשבילך גם בשביל כולם) - הן בדיג והן בבטיחות.... מקווה עבורך שהתאפסת על המכשיר ולמדת אותו... ויצאתם עם לוקוס יפה לכל אחד... יציאת דיג כהלכתה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נ.ב. -לגבי ההערות בנוגע לגודל של הדג...
ראשית, מי שהספיק להכיר את אלדד - אם הוא אומר שהדג נשקל אז זה בדיוק כפי שאלדד אמר, נקודה. מבחינת מתן מזרחי - הוא לא צריך לשקול ויש לו מספיק נסיון כדי להעריך במדויק... נוסיף לכך שמדובר בשני חבר'ה שממש לא מעניין אותם "שופוני".... כנראה שלפעמים שוכחים שהמצלמה יכולה לתעתע ובמיוחד בצילום מלמעלה למטה - ובכל מקרה המצלמה יכולה לתעתע לכל הכיוונים ותלוי בזוית הצילום ובחפצים שבסיבה ומיקומם ביחס לדג... התמונה של מתן עומד עם הלוקוס (הועלתה כאן ובדו"ח הדיג שלו) - מבהירה כי לדג יש לפחות 2ק"ג..
וחוצמזה, אם מישהו תפס לוקוס של קילו והחליט לקחת, זכותו... אם כי זה לא המקרה... לא צריך שנהפוך לפנאטיים בנושא...
|
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
|
|
נ.ב. -לגבי ההערות בנוגע לגודל של הדג...
ראשית, מי שהספיק להכיר את אלדד - אם הוא אומר שהדג נשקל אז זה בדיוק כפי שאלדד אמר, נקודה. מבחינת מתן מזרחי - הוא לא צריך לשקול ויש לו מספיק נסיון כדי להעריך במדויק... נוסיף לכך שמדובר בשני חבר'ה שממש לא מעניין אותם "שופוני".... כנראה שלפעמים שוכחים שהמצלמה יכולה לתעתע ובמיוחד בצילום מלמעלה למטה - ובכל מקרה המצלמה יכולה לתעתע לכל הכיוונים ותלוי בזוית הצילום ובחפצים שבסיבה ומיקומם ביחס לדג... התמונה של מתן עומד עם הלוקוס (הועלתה כאן ובדו"ח הדיג שלו) - מבהירה כי לדג יש לפחות 2ק"ג..
וחוצמזה, אם מישהו תפס לוקוס של קילו והחליט לקחת, זכותו... אם כי זה לא המקרה... לא צריך שנהפוך לפנאטיים בנושא...
רפי. איך אתה תמיד יודע לתת מילה טובה. הפרגון לא מובן מאליו מבחינתי, ואני מעריך את זה מאוד. אני בטוח שאלדד ישמח לקרוא את הדעה שלך לגביו. כיף לפתוח את הבוקר עם תגובה כמו זאת שכתבת. שיהיה לך אחלה יום איש יקר אין עליך רפי.
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג שבעולם  אחלה לוקוסים 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אלדד איזה דוח של כוכב יצאת עם אחלה שותף התפנקת באחלה לוקוס והפעם זה נגמר בלי קריז 
|
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לגבי עניין השחרור והגודל, למרות שלא יצא לנו להכיר ואולי גם לא להתכתב כאן בפורום אבל אלדד דמות מוכרת כאן, כזו שעושה, מזיזה, תורמת וכו..ולכן מאמין שאין מקום להתווכח על הגודל של הדג, אם אמר שזה המשקל למה לנסות ולהגיד אחרת?
הלוואי ולכולם היה את ההגיון הבריא שלך... לפעמים אנשים חושבים עקום, אתה אומר לו "עיגול" והוא לא מסתכל אפילו ואומר לך "מה פתאום, מרובע" ואז מנסה למצוא את הפינות בעיגול שלך  .... אתה לא צריך לשאול אם יש סלע למטה או חול. תוריד ג'יג ותבין לבד... (לפי הנקישה).
כן, ניסיתי את השיטה שלך אצלכם בצפון....היא עובדת ! הורדתי ונתקע לי בסלע....עובד 100% failproof  לפעמים אתה גורם לי לשכוח שמדובר בדיג...  דייג הוא לעולם לא רק דייג.... זוהי מראה קטנה לעולם שלנו ולקראת סיום אתה גורם לי כרגיל לצחוק בקול מול המסך....  מה אני אעשה, החיים מצחיקים, אז צוחקים... והפעם זה נגמר בלי קריז  תמיד יש לו קריזות 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 12, 2018, 00:57:36 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »