תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/2/2018 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5 | גיג גדול - ג | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 2 |
3 | גיג גדול - גיג | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 2 |
הדו"ח:
שלום לכולם אז 12בלילה אני ושי מדברים ליציאת גיג וחי בבוקר אומרים יאאלה נצא ב2 לתפוס בורים שיהיה על חי הגענו ושי כרגיל כן כן בא בא והלך
לישון כמו מת לא קם יושב אם עצמי עד 6בבוקר ובית קברות קור כלבים ומנסה להעיר את שי קום קום קום וכרגיל אין עם מי לדבר נכנס לאוטו ונרדם גם. מחכים לעוד שתי חברים שיגיעו קמנו ב9וויצאנו התחלנו טרול אבל מתת לא ותוקף מחליטים להמשיך גיגי ואני בחיים לא עשיתי גיג שי מסביר לי בקצרה מה לעשות ומתחילים לעבוד החבר שבא איתנו גיא התותח ננעל. על לוקוס קטן של קילו תיקתק והוא בחוץ ושחרור אחרי דקה שי ננעל על בהמה ומתנתק לו מתבאסים קצת אבל ממשיכים עוברים נקודה אחרת עוצרים ומתחילים להוריד ירידה ראשונה מוריד ובום פצצה ועוזב. עוד סיבוב עוד פצצה ולא נתפס מתבאס פעם ראשונה שתקף לי יושב לנוח הכתף גמורה מנוחה של סיגריה וממשיך מחליף גיג ומוריד ובום נעילה של לבן כולי עף באוויר ודקה הוא למעלה מבסוט בשמיים מצידי לא לדוג יותר עף ושי מפרגן ומבסוט בישבילי ממשיכים לעבוד ולא נוגע כלום יותר חבר צריך לחזור מורידים אותו וממשיכים תיקתק לשקיעה נשאר חצי שעה מגיעים לנקודה ירידה ראשונה ננעל לי פלמידה של קילו ומביא אותה אלי ועל המים מחליטה לנתק לי תקרס