SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים. אז בשימאנו כמו בשימאנו ( למעט אולי בוונקוייש וסטלה) המיסב של המסדרחוט/קשת/ line roller..איך שלא תקראו לו, התחיל לחרוק ולהריעש, שימון יסודי לא עזר. מתלבט אם לגרז ( ככל הידוע לי לא אמורים לגרז את האיזור הזה). הגעתי לחנות מייסבים אבל לא מצליח להפריד בין המיסב עצמו לטבעת החיצונית שעליה רץ החוט (מקווה שהבנתם). אפשר בכלל להפריד אותם? או שאין מנוס מלקנות חלק קומפלט? אם לקנות חלק יש לכם מושג איפה..המחשבה של לחכות שלושה שבועית לחלק שיגיע מחול משגעת אותי..הרעשמטריף לי את הדיג.
עזרתכם נדרשת..
שי
|
|
|
|
|
אפשר להפריד...יתכן כי המלח תוקע אותו. בארץ לא מוכרים חלקים לשימנו. רק שירות+חלקים.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אם כבר מחליפים, עדיף להחליף למיסב קרמי, יש להם אורך חיים גדול יותר וההפרש בעלויות זניח. כמו שאמר מישה, בארץ שימאנו לא מוכר חלקים אלא מוכר תיקון כולל חלקים, ורק לרולרים שניקנו דרך היבואן, אז אני מאמין שהאופציה להזמין היא ההגיונית יותר.
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשוט מעצבן.. אנסה שוב להפריד, במידה ואצליח אביא מיסב נירוסטה ואזמין קרמי.. בנוסף אבדוק אולי נקיון אחרי פירוק יעזור. העניין הוא שגם כשניסינו לדחוף בכוח עם מברג זה לא זז אגב מדובר בסטראדיק ci4 דגם
שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תנסה להשרות אותו קצת במיים חמים להמסת המלח. אחר כך תקע צופסטיק במיסב ותנסה לשחרר. אם אתה לא מצליח, תביא אותי אלי, אנסה להפעיל את קסמיי.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 16, 2018, 11:20:13 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הושרה וגורז .. עדיין מרעיש מאוד. אנסה למצוא קיט שלם מקרמיקה ברשת..אם לא אצליח כנראה שאזמין קיט רגיל. להפריד בין המיסב לטבעת לא הצלחתי..
שי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הושרה וגורז .. עדיין מרעיש מאוד. אנסה למצוא קיט שלם מקרמיקה ברשת..אם לא אצליח כנראה שאזמין קיט רגיל. להפריד בין המיסב לטבעת לא הצלחתי..
שי
תוכל להעלות בבקשה תמונה של החלק כשהוא מפורק מהרולר?
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
ערב שבת שלום שי יש דגמים כמו למשל סטלה 2014 3000 שאי אפשר להפריד את המייסב איזה מכונה ודגם יש לך אפשר לבדוק במרשם החלקים של המכונה במה מדובר להחזיר לשימוש מייסב שנתפס בלתי אפשרי לפחות מניסיון שלי של החלפות מיסביים גיא תורגמן חבר פורום יקר מצא פיתרון מקורי לבעיה הזאת שטיפה במים אחרי כל יציאה וניקוי בלחץ אויר שימון פעם בכמה יציאות לא גירוז כמה שידוע לי לעיניננו:שם ודגם ונמצא את מפרט החלקים
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 16, 2018, 16:02:32 PM על ידי איציק
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Shimano stradic ci-4, 4000 xg-b צור, לא מצליח כרגע להעלות דרך הטלפון.. אנסה מחר דרך המחשב.
שי
|
|
|
|
|
|
המיסב מתפרק. יצא לי להחליף. לפעמים צריך קצת פטיש עבודות העדינות הללו 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים תודה רבה על העזרה והתגובות. עם פטיש אני מעט חושש לעבוד, ככל הנראה פשוט ארכוש קיט שלם (אולי אפילו שניים או שלושה) ואחליף.
שי
|
|
|
|
|
שמעתי את המסדר חוט שלך מרעיש בסרטון של ליאו  תנסה לשים מיץ מלימון סחוט, מנקה קורוזיה כמו קסם, לאט לאט תנסה לשחרר את המיסב משם ולהחליף אותו. מידת המיסב של המסדר חוט בשימנו היא 7x4x2.5
|
-------------------------------
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוזנים חדות יש לך איתמר... היום בערב אנסה את עניין הלימון..זה בהחלט חידוש. ותודה על המידות תותח...אותן אני כבר יודע.
שי
|
|
|
|
|
אוזנים חדות יש לך איתמר... היום בערב אנסה את עניין הלימון..זה בהחלט חידוש. ותודה על המידות תותח...אותן אני כבר יודע.
שי

|
-------------------------------
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|