פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   משהו לנשנש |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: משהו לנשנש (נקרא 4048 פעמים) |
הדפסה |
|
|
כל הכבוד יוסי איזה מגוון של דגים , מדהים!
תמשיך לפנק אותנו בדוחות שלך אחי ..תענוג!
|
-------------------------------
|
|
|
|
יוסי יקירי שמח בשבילך על תקופה של אקשן מדהים ועם שלל מגוון  חבל לשמוע על הדם החם שיש בחוף,,,,אף פעם לא מבין את זה  אבל העיקר שיצאת מחוייך....  שאפו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הרבה משהו לנשנש יוסי...  לנשנש שפע נעילות בים ולנשנש דגים טעימים בבית... מה שמבחינתך היה מושלם - כל יציאה חזרת עם משהו והיה גם גיוון בין היציאות... יופי של דו"ח, אינפורמטיבי כמו שצריך עם שיתוף מירבי, לא חסכת בהקפדה על אזכור הדמויים המנצחים 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תודה חברים רק שיהיה זמן לנשום ים 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היה טוב לראות אותך..לגבי האש בעיניים..אנשים איבדו את הצפון ( והגיעו לדרום). לא רואים ממטר והכל הופך בלאגן..אני אישית לא מסוגל הייתי להמשיך ככה ויום למחרת כבר בחרתי לוותר. היה תענוג לראות אותך ולהסתבך איתך  *לגבי הדייגים- עונה מבאסת מצד הגן חיות של הדייגים על כל המשתמע  מה שקורה איפה שקורה עם האנשים זה לא חדש אבל הכמות שגודלת וגודלת והמון חדשים שצריך אקסטרה סובלנות כמו שהיה צריך איתי ועם כל אחד חלק מהעניין פעמיים ויתרתי והייתי מנומס יחסית ביום שישי יצאתי למלחמה ואני מבקש סליחה מכל מי שנפגע בדרך לצערי ככה זה למזליהיו שם ותיקים ומוכרים ששיתפו פעולה וביחד יצרנו אזור יחסית שפוי (ויצא לנו סוודר  ) ודגים לכולם אז היה למרות הכל קצת נחת  לא חוזר לשם . מה קורה שם?!!! נשמע כמו אזור מלחמה....  אם אני מבין נכון - כל החגיגה באזור מצומצם שמיקד אליו נחילי דייגים עם חכות ודמויים?!! בכל מקרה, נשמע רעיון מצוין להתארגן כמה חבר'ה טובים ולארגן אזור שפוי 
|
|
|
|
|
היה תענוג לפגוש אותך  אומנם נרטבו לך הנעליי עבודה אבל היה אחלה של יום בים 
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יופי של דו"ח, יוסי! מלא באקשן, מסריח מדגים, ומעביר את החוויות היטב. אין ספק, אתה מקצוען ויודע לנצל את ההזדמנויות היטב. לגבי הנקודה עם הפלמידות, כל שנה יותר גרוע שם, חלק מזה גם בגלל סיפורי פייסבוק והתרברבויות של אנשים. יצא לי להגיע למקום פעמיים העונה, וללא ספק יש שם יותר דייגים מדגים, אחד זורק על השני, אחד מטפס על השני, הזרם ימינה גם הוא תורם את חלקו, ואם מישהו קולט אותך נעול באים ונעמדים לך על הראש כדי לזרוק בדיוק לנקודה שאתה עובד בה, ואם אפשר, גם לזרוק אותך ממנה על הדרך... הרבה התנהגות מגעילה, ערסים עם מקלות ז'ירז'ור, ובאמת גם הרבה אנשים מתחילים וחסרי ניסיון, כולם רוצים חתיכה מהעוגה, למרות שהרוב גם הולכים הביתה בידיים ריקות... יופי של דו"ח, חגיגה של תפיסות, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איזה אקשן בדרום  יציאות עם מגוון דגים שאנחנו בצפון ובמרכז רק יכולים לחלום עליהם. אתה מתאר דברים שלא מוכרים פה. כמה כיף. נצל כל רגע ותהנה. מגיע לכם תושבי הדרום קצת נחת..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תודה חברים כמובן שהיה כיף גדול לפגוש אתכם אנשים שפויים וכיף עוד יותר לראות אותכם נעולים ושטופי אנדרנלין למזלנו יש עוד חופים ועוד מה לתפוס המשך חגיגות
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחינו לנשמה שלך מגי כזה פינוק  איזה כף של יציאות ואיזה יופי של שלל תמשיך לתת בראש את העבודה אתה יודע מצויין
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
אלוף יוסי, הרבה אקשן ותפיסות יפות
|
|
|
|
|
דגים אש יוסי ודוח פגז שמח לשמוע שמצאת קצת שפיות בתוך כל הבלאגן. דייגים מכל הארץ הגיעו לנקודה וגם כאלה שהתחילו רק עכשיו לזרזר והתנאים והמקום דורשים הרבה אורך רוח והשנה ממש היה צריך להתעלות על עצמך כדי לא להתפוצץ אשריך על מה שתפסת ואשריך עוד יותר שוויתרת על הנקודה המשך הצלחות אחי היקר
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|