בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  בקשה לחוות דעת לחכת דייג קרבון רולר פתיונות סרף של מאיה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: בקשה לחוות דעת לחכת דייג קרבון רולר פתיונות סרף של מאיה  (נקרא 2524 פעמים) הדפסה
שי.פ
חבר פורום
**

מנותק מנותק

אבקש חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם חכת דייג חוף  קרבון  טלסקופית של מאיה סרף באורך 3.90 מטר ,חכת רולר ,לגבי מישקל ,חוזק , גמישות מרחקי זריקה , נוחות . והרגשת אכילות בקצה החכה , והאם הקצה צבוע וזוהר , ואורך החכה כשהיא סגורה האם היא ניכנסת בתא מיטען  של רכב רגיל , תודה ,                                                                                                                                                                      
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2018, 09:17:25 AM על ידי שי.פ
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

אם אני מבין נכון מדובר על החכה הזו?
במידה וכן למה 3.9 ולא 4.2?
לגבי טיב המקל והרגישות לא אוכל לחוות דעה אבל משקלי הזריקה לדעתי בטווחים מצוינים לדייג סרף
https://www.dugit.co.il/maya-surf-ace-carbon-surf-fishing-rod.html
שי.פ
חבר פורום
**

מנותק מנותק

כן זו החכה
שי.פ
חבר פורום
**

מנותק מנותק

יש לי חכות מגוונות ובניהם גם את האולימפיק בלו  4.2  מטר ואני לא מרוצה ממנה .חכה קשיחה מידי וקשה להרגיש איתה אכילות,
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2018, 07:30:56 AM על ידי שי.פ
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אין לי מושג...
מעניין יהיה לשמוע ממי שיש לו מקל כזה...
-------------------------------
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

יש לי חכות מגוונות ובניהם גם את האולימפיק בלו  4.2  מטר ואני לא מרוצה ממנה .חכה קשיחה מידי וקשה להרגיש איתה אכילות,
אני גם עם האולימפיק בלו 4.2
אומנם החכה קשיחה אבל מאוד נוחה וסלחנית
נכון שבגלל הקשיחות יש תחושה של קושי בזיהוי אכילות אבל מהניסיון שלי איתה ולאחר שלמדתי איך היא מתנהגת בזמן אכילה ובזמן שיש רוח אני מצליח לראות גם נשנושים של סרגיסים במשקל של 100 גר בל שום בעיה
דרך אגב המקל של מאיה מזכיר במבנה וגם במשקלי ההטלה לאולימפיק בלו
לגבי האקשן לא יודע אם הם דומו
שי.פ
חבר פורום
**

מנותק מנותק

תודה
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מכיר אישית את החכה הזו, אבל ההמלצה שלי לחכות חוף היא לפחות 4.5 מטר ועם משקלי זריקה של 200-300 גרם, חכה כזו תאפשר לך לדוג על טווח רחב יותר של דגים ועם טווחי זריקה קצת יותר טובים, כמובן עם משקל יותר גבוה של משקולת ופיתיון, כמו כן כשיש גלים, יש לפעמים משמעות קריטית אפילו ל 30ס"מ שיהוו הבדל בין זה שהחוט נוגע בשבירה של הגל ואז המשקולת לא יושבת במקום וזזה , לבין זה שהחוט מעל השבירה של הגל והמשקולת יושבת בצורה טובה.

אני משתמש בחכה lion cobra 4.5 , היא מאפשרת לי דייג מסרגוסים לטרחונים,לברקים ועד גומברים, לגבי אם אתה רואה את האכילות או לא בגלל הקצה העבה, על זה אני יכול לומר לך שאם זה לא זז, זה לא דג ששווה להביא לצלחת.

בהצלחה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

לא מכיר אישית את החכה הזו, אבל ההמלצה שלי לחכות חוף היא לפחות 4.5 מטר ועם משקלי זריקה של 200-300 גרם, חכה כזו תאפשר לך לדוג על טווח רחב יותר של דגים ועם טווחי זריקה קצת יותר טובים, כמובן עם משקל יותר גבוה של משקולת ופיתיון, כמו כן כשיש גלים, יש לפעמים משמעות קריטית אפילו ל 30ס"מ שיהוו הבדל בין זה שהחוט נוגע בשבירה של הגל ואז המשקולת לא יושבת במקום וזזה , לבין זה שהחוט מעל השבירה של הגל והמשקולת יושבת בצורה טובה.

אני משתמש בחכה lion cobra 4.5 , היא מאפשרת לי דייג מסרגוסים לטרחונים,לברקים ועד גומברים, לגבי אם אתה רואה את האכילות או לא בגלל הקצה העבה, על זה אני יכול לומר לך שאם זה לא זז, זה לא דג ששווה להביא לצלחת.

בהצלחה

טיפים אשר שווים זהב... יישר כוח צחי אתה בסדר
-------------------------------
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

היי.

חכה עם משקלי זריקה של 100-250 לא חכה עדינה..
חכות חוף " עדינות" מתאםיינות עם משקלי זריקה של עד 150 ג בערך..
) אני מדבר על חכות פשוטות יחסית).
סרגוס פיצי על חכה כזו לא יעשה יותר מדי לטעמי ונכון יהיה ליעד אותה לטרכונים וכו

בזמנו היתה להם את הקאזדור והספיגולה שהיו חכות עדינות יותר..לי היתה את הקאזדור , עדינה, זורקת יפה ומרגישיםעליה כל דבר.

שי

שי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!