הדו"ח: איזה יום.... יוצאים לפני זריחה עם אור ראשון מנהריה, אחרי שסגרו לנו את הגישה לים והשאירו מעבר קטן ואין סוף עצבים....
מתחילים בטרולינג סביב ה- 10-20 ללא תוצאות, מנסים להביא חי, וגם זה לא הולך, יוצאת לאסף אבו נפחא ומשנים מקום. ברקע גם יואב נאבק באבו נפחות ללא הצלחה.
מחליט לצאת טיפה יותר לעומק לסביב ה- 25-30 לפי עצתו של רפי ולבקשתו של יואב.
אחרי כמה דקות של טרולינג, רואה את החכה עושה קולות של דג, מתחיל לגלגל ואין יותר מידי התנגדות, אני מבין שזה דג ששוחה לכיוון שלי, מתלבט אם זו אבו נפחא או לא, אבל כשהוא מגיע לקיאק אין התלבטות, נמתחיל מאבק נחמד עם פלמוד של 4 קילו, נאה וזריז, מכיוון שאסף היה עסוק עם הטלפון לקחתי את הגאנץ' והעלתי את הדג אחר כבוד אל הקיאק. (אם הייתי מאבד את הדג כנראה אסף השותף היה שוחה חזרה לחוף...)
ממשיכים עם הטרולינג אבל מצמצמים מרחק לחוף, עוצרים על נקודה יחסית קרובה לחוף, ופתאום בא אורח לבקר, דוראדו ענק יחד ומיוחד, אסף מקבל תקיפה על הריתמה עם קלאמרי והדג מתחיל להשתולל, אבל משתחרר בלי בעיה ואז מתחיל משחק מוחות במשך שעתיים וחצי עם הדג, מעולם לא חוויתי כזה תסכול עם הנאה.
לא משנה מה ניסינו לא עזר כלום, הדג פשוט לא רוצה לאכול, טרולינד, נוצה, רצועה ללא משקולת, עם משקולת, ראש קלאמרי, קלאמרי שלם, דמוי, ג'יג קטן, ג'יג גדול בקיצור הכל....
למזלי לפחות הסכים להצטלם.
אחרי 9 שעות...אפשרי לומר שהתיאשנו, אבל אני עוד מחכה לו...
איזה דו"ח נהדר... ציינת את הלבנה ככמעט שולית, אבל בפני עצמה היא תפיסה מכובדת מאוד! והדוראדו שעשה לכם בית ספר, זה דווקא לא יוצא דופן. אחרי שננעל והשתחרר, הוא נשאר לידכם בגלל יצר הסקרנות, אבל כלמוד ניסיון, הוא היה אקסטרה חשדן... לפעמים הטורפים לא נמצאים במוד אכילה, ולא משנה מה תזרוק מולם, הם לא נוגעים. לפעמים אנחנו רואים את זה עם ג'יטי גדולים שמתקרבים לחוף או לשובר הגלים, ונעים באיטיות ממש קרוב אלינו, לא משנה מה מורדים מולם, הם פשוט לא מעוניינים.... יופי של דוח, אחלה של תפיסה, וסרטון ממש מגניב. תודה על השיתוף!
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2018, 11:17:32 AM על ידי Kobiarava
לי נראה לפי העיניים שזה שוט דוראדו חכם כל הכבוד אחלה סרטון ובאמת רואים שיצאתם עם הנאה רבה גם ללא הדוראדו שאוהב להצטלם וכמובן הלמידה סדרה לכם ארוחה דשנה...
אניי זוכר מדוח ישן שחברים ניסו הכל על הדורדו שראו במים. ולא הצליחו להביא אותו לתקיפה עד שהשתמשו בדגים חיים שהיו להם ואז הדורדו תקפו בהיסטריה. הדג שלכם כנראה חכם מהממוצע ולמד לקשר את הקיאק עם התפיסה וניזהר.
ללא ספק מור, חוויה מיוחדת עם הדוראדו... בסופו של דבר - גם לנו יש ימים שאנחנו שבעים ולא מתחשק לנו לאכול - אולי היה שבע מאוד... וסקרן... בהצלחה בפעם הבאה.. בכל מקרה, סרטון מדהים, יופי של צילום ועריכה נהדרת עם ליווי מוזיקלי רגוע ומתאים...
וחוצמזה, היה גם פלמוד מכובד, ברכותי על איזה דמוי נתפס? נ.ב. הוספתי גם לדו"ח ומוסיף כאן, את התמונות שלך עם הפלמוד
כל הכבוד מור. ראשית , ציינת שהקשבת לעצתו של רפי.. אז כבר זכית , ממליץ לך להקשיב לו בכל הזדמנות. שנית , תפסתם פלמידה בגודל מושלם. לא צריך יותר מזה. פשוט דג מושלם. לסיום , לפעמים בים זה לא רק התפיסות.. זה גם אוסף החוויות שאנחנו אוספים איתנו. הדוראדו הוא ללא ספק אחת מהם שיחרטו בזכרונכם.. בהחלט חתיכה מרשימה ואצילית. אולי מחר