|
לידיעה על פי מה ששמעתי מדייגים ברידינג אומרים שברחו דניסים כך שמי שמעוניין ימצא אותם בים הראו לי תמונות מאזור נתניה אך אני מאמין שזה בכל האזור...
|
|
|
|
|
גם באשדוד ברחו דניסים,חתיכות גדולות מאוד ראיתי שמוציאים בימים האחרונים. כנראה כלוב של ג'מבוים .
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יאללה דייגי סערות , זה הזמן שלכם 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו יודע אים הם היגיעו לצפון ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לידיעה על פי מה ששמעתי מדייגים ברידינג אומרים שברחו דניסים כך שמי שמעוניין ימצא אותם בים הראו לי תמונות מאזור נתניה אך אני מאמין שזה בכל האזור... לעיתים המידע מדויק ולעיתים מפיצים שמועות סרק שמתחילות לרוץ... ברגע שיגיעו דניסים, כבר תראה עשרות דייגים שמוציאים אותם - לא תשמע שמועות אלא תראה דגים.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לידיעה על פי מה ששמעתי מדייגים ברידינג אומרים שברחו דניסים כך שמי שמעוניין ימצא אותם בים הראו לי תמונות מאזור נתניה אך אני מאמין שזה בכל האזור... לעיתים המידע מדויק ולעיתים מפיצים שמועות סרק שמתחילות לרוץ... ברגע שיגיעו דניסים, כבר תראה עשרות דייגים שמוציאים אותם - לא תשמע שמועות אלא תראה דגים. לפי מה שאני רואה זה כבר לא שמועות אני רואה כבר הרבה ממלאים סלים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לידיעה על פי מה ששמעתי מדייגים ברידינג אומרים שברחו דניסים כך שמי שמעוניין ימצא אותם בים הראו לי תמונות מאזור נתניה אך אני מאמין שזה בכל האזור... לעיתים המידע מדויק ולעיתים מפיצים שמועות סרק שמתחילות לרוץ... ברגע שיגיעו דניסים, כבר תראה עשרות דייגים שמוציאים אותם - לא תשמע שמועות אלא תראה דגים. לפי מה שאני רואה זה כבר לא שמועות אני רואה כבר הרבה ממלאים סלים לפי מה שאתה רואה - הם ברחו והם בחופים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקווה שהימים הסוערים מנעו מדייגי הסירות לטווח בהם ושהם הצליחו להגיע צפונה
|
|
|
|
|
מקווה שהימים הסוערים מנעו מדייגי הסירות לטווח בהם ושהם הצליחו להגיע צפונה
אני בספק
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב, די בדוק. היתה פריצה כתוצאה מפגיעה ספינה בכלובים - והיתה בריחה... הדיון מועבר לפורום דיג פתיונות מהחוףמקווה שהימים הסוערים מנעו מדייגי הסירות לטווח בהם ושהם הצליחו להגיע צפונה
אני בספק למה ספק? בעבר הגיעו עד לקריות ועד לנהריה... ובכמויות...
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
טוב, די בדוק. היתה פריצה כתוצאה מפגיעה ספינה בכלובים - והיתה בריחה... הדיון מועבר לפורום דיג פתיונות מהחוףמקווה שהימים הסוערים מנעו מדייגי הסירות לטווח בהם ושהם הצליחו להגיע צפונה
אני בספק למה ספק? בעבר הגיעו עד לקריות ועד לנהריה... ובכמויות... מאוד כדאי לנסות את בת גלים ומרידיאן בחיפה דבר אחד בטוח עם תישארו מול המחשב בבית דניסים לא תראו ועם יצאתם לדוג ולא פגשתם דניסים אז סביר להניח שתיפגשו סרגוסים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כנראה שזו הסיבה לבריחה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כנראה שזו הסיבה לבריחה  זה אומר שהרבה מאוד דניסים ימלאו את החופים, מדרום עד צפון 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה, באמת רציתי לדעת איך נפרצו הכלובים.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו שאמרתי דייגים תופסים הרבה דניסים ברידינג , הייתי שם וראיתי בעצמי את תפיסות הדגים ,יש הרבה מאוד דייגים במקום לידיעה ,
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|