פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפלגת דיג עם גדי וזוהר.. ועם קטיה והביקיני :) מוקדש לצור.. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפלגת דיג עם גדי וזוהר.. ועם קטיה והביקיני :) מוקדש לצור.. (נקרא 4056 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בעקבות התגובות שעלו בדו"ח הדיג האחרון שהעליתי - בו גם היה הסרטון אשר בחלקו דובר על קטיה... כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=31130.0אז בבקשה צור, שאלת שאלה  רק תסביר לי שני דברים 1.איך זה שהחגיגות תמיד כשאני לא על הסירה 2.למה לי אתה לא מביא בלונדינית ואל תשכח לשמור לי מקום ליציאה הבאה
והנה, גדי שלח שתי תמונות נוספות שלא הועלו בדו"ח הדיג...   זוהר, אם אשתך חשבה עד עכשיו שהתבדחנו...  וצור, הנה הבאתי לך בלונדינית 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 21, 2018, 20:51:39 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
הנשים שלכם לא הגולשות בפורום?! 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הנשים שלכם לא הגולשות בפורום?!  ביקשתי מאישתי אישור להעלות את התמונות בפורום  הסכמנו שזה סה"ג בחורה בביקיני כמו שרואים באלפים בחוף הים... 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 21, 2018, 20:55:57 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בעקבות התגובות שעלו בדו"ח הדיג האחרון שהעליתי - בו גם היה הסרטון אשר בחלקו דובר על קטיה... כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=31130.0אז בבקשה צור, שאלת שאלה  רק תסביר לי שני דברים 1.איך זה שהחגיגות תמיד כשאני לא על הסירה 2.למה לי אתה לא מביא בלונדינית ואל תשכח לשמור לי מקום ליציאה הבאה
והנה, גדי שלח שתי תמונות נוספות שלא הועלו בדו"ח הדיג...   זוהר, אם אשתך חשבה עד עכשיו שהתבדחנו...  וצור, הנה הבאתי לך בלונדינית   מתי ההפלגה הבאה, יהיה תור ארוך 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
והנה, גדי שלח שתי תמונות נוספות שלא הועלו בדו"ח הדיג...   זוהר, אם אשתך חשבה עד עכשיו שהתבדחנו...  וצור, הנה הבאתי לך בלונדינית   מתי ההפלגה הבאה, יהיה תור ארוך  אני כבר הזמנתי מקום וחסר לרפי שהוא לא דואג שהיא תגיע
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
והנה, גדי שלח שתי תמונות נוספות שלא הועלו בדו"ח הדיג...   זוהר, אם אשתך חשבה עד עכשיו שהתבדחנו...  וצור, הנה הבאתי לך בלונדינית   מתי ההפלגה הבאה, יהיה תור ארוך  אני כבר הזמנתי מקום וחסר לרפי שהוא לא דואג שהיא תגיע אני לא אחראי... זוהר אחראי על הבלונדיניות.. 
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 21, 2018, 21:37:27 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
והנה, גדי שלח שתי תמונות נוספות שלא הועלו בדו"ח הדיג...   זוהר, אם אשתך חשבה עד עכשיו שהתבדחנו...  וצור, הנה הבאתי לך בלונדינית   מתי ההפלגה הבאה, יהיה תור ארוך  אני כבר הזמנתי מקום וחסר לרפי שהוא לא דואג שהיא תגיע 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הביקיני והחוטיני החליפו את הקוקו והסרפן... 
|
|
|
|
|
עשה שינוי גדי מהפעם האחרונה שראיתי אותו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
החליפה בגד ים על הסירה? או היו שתיים  ?
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למה שיפריע דביר?! ברשת מלאה בסרטוני דיג עם בחורות בביקיני... אין כאן עירום ואין כאן הערות מיניות או סקסיסטיות.. שום דבר שחורג משגרה חביבה... ליאכטה מגיעים לדיג מאור, לא לבלות עם בחורות בביקיני  החליפה בגד ים על הסירה? או היו שתיים  ? מאיר אתה חד עין...  אכן בכל תמונה בגד ים אחר... מה התשובה הנכונה לדעתך?! בכל מקרה - לא היה מצב שמישהי התפשטה לידינו ביאכטה...  עשה שינוי גדי מהפעם האחרונה שראיתי אותו  זוהר עשה לו מוזה לשינויים 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|