טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני מתמוגג לקרוא כאן את הרשמים והתגובות.  זה המקום אולי להתנצל שוב בפני החברים היקרים על שלא עלה בידי להגיע למפגש בצורה בה רציתי. תענוג חברי ISF יקרים ! 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות וואיי וואי וואייייי אני כבר מדמיין את הפויקה בקר על האש 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות וואיי וואי וואייייי אני כבר מדמיין את הפויקה בקר על האש  עוד פעם אתה מתחיל?  עוד לא השלמנו שעות שינה.... אגב פויקה, מתי המפגש בחוף דור  ?
|
|
|
|
|
מפגש חבל על הזמן... היה קשה לי בהתחלה להתאקלם... אבל עברו שעות שבאמת נהניתי מכל הלב... מקווה לעוד פגישה בקרוב...  תודה לכל החברים 
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מפגש חבל על הזמן... היה קשה לי בהתחלה להתאקלם... אבל עברו שעות שבאמת נהניתי מכל הלב... מקווה לעוד פגישה בקרוב...  תודה לכל החברים  ברוך הבא כרם.. ותודה רבה על העזרה..בארגון ובנקיון השטח 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מפגש חבל על הזמן... היה קשה לי בהתחלה להתאקלם... אבל עברו שעות שבאמת נהניתי מכל הלב... מקווה לעוד פגישה בקרוב...  תודה לכל החברים  ברוך הבא כרם.. ותודה רבה על העזרה..בארגון ובנקיון השטח  
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  מפגש משפחות    ? תסדרו לי אשה קודם  ואחד לסקויד 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  מפגש משפחות    ? תסדרו לי אשה קודם  ואחד לסקויד  שבוע טוב ידידי תן לי את המיפרט הטכני שמתאים לך ואני יסדר לך משהו 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  מפגש משפחות    ? תסדרו לי אשה קודם  ואחד לסקויד  שבוע טוב ידידי תן לי את המיפרט הטכני שמתאים לך ואני יסדר לך משהו  משהו שאפשר לסובב ולגעת 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  מפגש משפחות    ? תסדרו לי אשה קודם  ואחד לסקויד  שבוע טוב ידידי תן לי את המיפרט הטכני שמתאים לך ואני יסדר לך משהו  משהו שאפשר לסובב ולגעת  כמו זו בתמונה של מוטי מ?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  מפגש משפחות    ? תסדרו לי אשה קודם  ואחד לסקויד  שבוע טוב ידידי תן לי את המיפרט הטכני שמתאים לך ואני יסדר לך משהו  משהו שאפשר לסובב ולגעת  כמו זו בתמונה של מוטי מ? אפילו משהו בסגנון הולך 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
מומי בבקשה מה שאתה אוהב
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2012, 22:21:06 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי בבקשה מה שאתה אוהב
איזה תפוח אחי לא יכול לבקש יותר מזה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נ.ב. באיזה טעמים הוא בא?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|