פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... |
עמודים: 1 ... 4 5 [6]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... (נקרא 13972 פעמים) |
הדפסה |
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יש הוראות על התמונה
|
-------------------------------
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
חברה, היה מפגש פצצה... למרות הרוח, הגשם והקור - היה לכולנו חם ונעים....  תודה לחסדייה על האירוח החם ולכל החברים והמנהלים שסייעו בידו וניצחו ביד רמה על כל האירוע מצפה בקוצר רוח לפעם הבאה... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
פייייייייייייי טעם של ח... 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז בואו נראה מה היה לנו  קבוצה מגובשת של חברים שלא רואה ממטר את מזג האויר ושחשוב לה יותר להיפגש ולהנות  חברים מכול הארץ שבאו ואספו אחרים שלא יכלו להגיע בכוחות עצמם  מזג אויר מיוחד לאירוע מיוחד שדאג שכולם יהיו קרובים  חברים חדשים,חברים ישנים וחברים ישנים-חדשים שסוף סוף נפגשים  כמויות של בשרים ושתיה  ערימות של סיפורים ובדיחות ומארח אחד,יחיד ומיוחד ששמחתי לפגוש פנים אל פנים ולגלות את הלב שמאחורי החיוך שרואים בתמונות  מי היה מאמין שבתוך השחיף הזה מתחבא כזה לב גדול ?!?  את החלק שלך במפגש עשית ובגדול ועל זה אמא שלי אומרת "ז'דידק" [/size
אחרי שעבר טעם הקציצות, אחרי שעבר טעם הבירות, אחרי שעבר טעם הלילה, נשאר רק טעם של עוד 
תודה לכול מי שבא וגם לאלו שרצו להגיע ולא הצליחו, תודה למארגן ועוזריו הנאמנים, תודה לכולכם 
גיא
(תמונות בהמשך , אגב,כול היודע דבר אודות הימצאו של הצלם בתמונה,מתבקש לנג'ס לו שיעלה כבר תמונות... )
מה שהוא אמר! רק מה זה "ז'דידק"? זה ב"יידיש של העירקים"  אז'דידק זה שילוב מילים שבא מ"יבורכו ידיך" או משהו בסגנון... אני חושב שהמונח המוכר יותר הוא "תיסלם יידק" 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
|
|
אז בואו נראה מה היה לנו  קבוצה מגובשת של חברים שלא רואה ממטר את מזג האויר ושחשוב לה יותר להיפגש ולהנות  חברים מכול הארץ שבאו ואספו אחרים שלא יכלו להגיע בכוחות עצמם  מזג אויר מיוחד לאירוע מיוחד שדאג שכולם יהיו קרובים  חברים חדשים,חברים ישנים וחברים ישנים-חדשים שסוף סוף נפגשים  כמויות של בשרים ושתיה  ערימות של סיפורים ובדיחות ומארח אחד,יחיד ומיוחד ששמחתי לפגוש פנים אל פנים ולגלות את הלב שמאחורי החיוך שרואים בתמונות  מי היה מאמין שבתוך השחיף הזה מתחבא כזה לב גדול ?!?  את החלק שלך במפגש עשית ובגדול ועל זה אמא שלי אומרת "ז'דידק" [/size
אחרי שעבר טעם הקציצות, אחרי שעבר טעם הבירות, אחרי שעבר טעם הלילה, נשאר רק טעם של עוד 
תודה לכול מי שבא וגם לאלו שרצו להגיע ולא הצליחו, תודה למארגן ועוזריו הנאמנים, תודה לכולכם 
גיא
(תמונות בהמשך , אגב,כול היודע דבר אודות הימצאו של הצלם בתמונה,מתבקש לנג'ס לו שיעלה כבר תמונות... )
מה שהוא אמר! רק מה זה "ז'דידק"? זה ב"יידיש של העירקים"  אז'דידק זה שילוב מילים שבא מ"יבורכו ידיך" או משהו בסגנון... אני חושב שהמונח המוכר יותר הוא "תיסלם יידק"  אהה "ז'ד-אידק" בעגה 'מיזרחית'!! למה 'ז'דידק' נקרא כמו 'בג'ג'נייה' בעגה פולנית. עכשיו הבנתי. אולי? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה ב"יידיש של העירקים" אז'דידק זה שילוב מילים שבא מ"יבורכו ידיך" או משהו בסגנון... אני חושב שהמונח המוכר יותר הוא "תיסלם יידק" תבורכנה ידיך בעיראקית זה עשת אידק. כנראה לזה התכוונת ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה ב"יידיש של העירקים" אז'דידק זה שילוב מילים שבא מ"יבורכו ידיך" או משהו בסגנון... אני חושב שהמונח המוכר יותר הוא "תיסלם יידק" תבורכנה ידיך בעיראקית זה עשת אידק. כנראה לזה התכוונת ? בדיוק לזה  אני מניח שיצא לי יותר בסגנון של מז'תומרת ופחות מה זאת אומרת...  גם אתה מקק ?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה ב"יידיש של העירקים" אז'דידק זה שילוב מילים שבא מ"יבורכו ידיך" או משהו בסגנון... אני חושב שהמונח המוכר יותר הוא "תיסלם יידק" תבורכנה ידיך בעיראקית זה עשת אידק. כנראה לזה התכוונת ? בדיוק לזה  אני מניח שיצא לי יותר בסגנון של מז'תומרת ופחות מה זאת אומרת...  גם אתה מקק ??  
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אין מילים היה 10 היה כיף לפגוש אנשים ש"התרגלנו" אליהם כבר היה כיף להתרגל לאנשים שצצו מאחורי המקלדת כרגיל צחוקים סיפורים ואיך אפשר ללא הרבה אוכל תודה גדולה לחסדייה המארח שלנו ולח'ברה שטרחו למרות הרוח, והגשם שתפס אותנו האוירה נשארה חמה כראוי למשפחה מאוחדת אין ספק שחברויות חדשות והיכרות עוד יותר מעמיקה הם התוצאה של הפורום הספורטיבי "גם ברוחו מחכים לפעם הבאה בקשה ליוסף : תכין עוד כמה בדיחות קרעת אותי עד עכשיו כואבת לי הבטן  כבר מחכים לפעם הבאה  אני אשתדל מומי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 ... 4 5 [6]
|