אחלה דו"ח, ממש כיף לקרוא וללמוד, ולא פיספסת אפילו התרחשות מעניינת אחת (אני מקווה....)..
ועוד יותר כיף לראות גם שיש יד טובה במטבח שיודעת איך לתת לדג היפה את הכבוד האחרון שמגיע לו.
לגבי הפקח, אני לא מכיר ולא חושב שתגובה לגופו (ושמו) של פקח היא לעניין... ושוב, אני לא מכיר את הפקח, אבל אני מכיר פקחים אחרים שלפעמים אוכפים מדיניות שהם ממש ממש לא מסכימים איתה.... אל תשכח, הם לא קובעים את החוקים, השאלה היא איך הם אוכפים אותם, האם כמו בן אדם או לא....
אני מקווה שנוריד את רט"ג ומי שצריך מקווי מדיניות שלא עוזרים לאף אחד ונעזור להם להבין מהם סדרי העדיפויות האמיתיים (אני יודע משיחות עם כמה חברה רציניים מאוד שם שהם יודעים בדיוק בדיוק במי צריך לטפל ורוצים לעשות זאת, אבל המערכת...המערכת....)
שיהיו לך עוד הרבה כאלו !
הערה ספציפי לגבי הפקח הספציפי:
ברגע שאמר לחבר'ה שלנו וגם במפגש רב משתתפים, כי הוא דחף לאיסור "כדי לעשות לעצמו חיים קלים",
הוא "הרוויח ביושר" כל ביקורת ספציפית. כרגע חובת ההוכחה עליו -
להראות שינוי בגישה שמתחיל בכיבוד הזולת וקיפול השחצנות והיהירות. ימשיך בדרכו -
ימצא עצמו מתעסק גם בתלונות שיישלחו לגביו כולל פניות לנציב תלונות ציבור להעמדתו לדין משמעתי
אישית,
עודני מקווה כי ברט"ג יתפכחו ויחזרו בהם מההחלטה המעוותת על הטלת האיסור ההזוי...
ככל שזה לא יקרה - מצפה להם מלחמת עולם והעמדה שלי ברורה:
מי שגישתו תהיה "הליכה על הראש של הדיג הספורטיבי והדייגים הספורטיביים" - "נלך על הראש שלו.
הרט"ג ואגף הדיג הבינו מזמן שפראיירים אנחנו לא - ורט"ג עשויים להיווכח שעדיין הם לא ראו קמצוץ...
עדיין גישתי ברורה:
העדפה לשת"פ עם הרגולטורים לבניית והחלת רגולציית דיג נכונה ומידתית בשיתוף עם דייגי הפנאי,
גם בשמורה וכך בכלל.
יירצו - ימצאו בנו שותפים נאמנים, לא ירצו - ימצאו בנו יריבים מרים.