פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   בניית סט לייט ב1200 שח-המלצות יתקבלו בשמחה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בניית סט לייט ב1200 שח-המלצות יתקבלו בשמחה (נקרא 3806 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שלום לכולם , אז הטבע עשה את שלו ודודי רוצה לנסות גם הוא את כוחו בעולם הז'ירז'ור, הוא דייג פתיונות וותיק אך בז'ירז'ור אין לו מושג, הייתי שמח לו אריות הים שבכם יבנו סט בטווח התקציב שמייעד לו , אין לו בעיה להזמין את הציוד מחו"ל ולהמתין ובלבד שזו חנות מהימנה שיש לכם ניסיון איתה, התקציב עומד על כ1200 שח וטווח המשקלים הרצוי הוא 7-20 פלוס מינוס כמובן . תודה לכולכם 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התקציב מיועד רק למקל ורולר או גם לחוט וציוד נלווה אחר שגם לא צריך להכין תקציב לא קטן
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2018, 22:02:53 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחלה תקציב למתחיל. בקניה מושכל ברשת, יכול להספיק גם לחוט ועוד כמה פיצ'פקס. אני אתרום את חלקי בהמלצות בהמשך
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
התקציב מיועד למקל ורולר בלבד , נספחים הוא ישלם בהמשך  , תודה לכולם 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התקציב מיועד למקל ורולר בלבד , נספחים הוא ישלם בהמשך  , תודה לכולם  השאלה אם הוא מודע לניספחים ולתקציב שצריך להכין בשביל לרכוש אותם?
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
האמת , לא הייתי משתגע ושופך את הכל על רולר ומקל אם הוא רק נכנס לעולם הז'רז'ור ( גם אם הוא דג חופי הרבה שנים )
אני עובד עם דאיווה 7-28 שמשודך אליו דאיווה פרו-קאסטר 2500 , ביחד הם מגיעים אולי ל-800
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
האמת , לא הייתי משתגע ושופך את הכל על רולר ומקל אם הוא רק נכנס לעולם הז'רז'ור ( גם אם הוא דג חופי הרבה שנים )
אני עובד עם דאיווה 7-28 שמשודך אליו דאיווה פרו-קאסטר 2500 , ביחד הם מגיעים אולי ל-800
יש אנשים עם סטים של 3000 שקל ויש אנשים עם סטים של 300 שקל, אני לא חושב שיש ישר לפסול ציוד יקר סה"כ זה הכסף שלו והחלטה שלו כמה לבזבז.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יש אנשים עם סטים של 3000 שקל ויש אנשים עם סטים של 300 שקל, אני לא חושב שיש ישר לפסול ציוד יקר סה"כ זה הכסף שלו והחלטה שלו כמה לבזבז. ברור , כל אחד והיכולות/שגעונות שלו הבעתי את דעתי האישית מן הסתם
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
מ-1200 קשה להוציא משהו ממש ממש ממש מקצועי. אבל בהחלט אפשרי למצוא משהו שישרת אותו נאמנה. אם כבר 1200 אז רולר exage ומקל סולפארה. בהצלחה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש אנשים עם סטים של 3000 שקל ויש אנשים עם סטים של 300 שקל, אני לא חושב שיש ישר לפסול ציוד יקר סה"כ זה הכסף שלו והחלטה שלו כמה לבזבז. מסכים איתך שכל אחד והכיס שלו וכל אחד בסופו דל דבר יעשה כראות עינו אבל בתור חברים אנחנו יכולים להביע דעה ואני אישית בדעה שגם אם יש אמצעים לא בטוח דנכון להשתולל במיוחד שמדובר בסגנון דייג יקר , טובעני , ושמצריך המון סבלנות עד שרואים את הדג הראשון וגם את השאר אחריו לכן לא הייתי פוסל ללכת על סט יד שניה במצב טוב מה שיכול בתקציב הזה להכניס סט ברמה גבוהה יותר או ללכת על חדש ברצה בינונית למשל רולר דאיווה לגליס 2500 ברניה ברשת יעלה סביב 360 שח כולל משלוח מקל הייתי קונה בארץ בעלות של עד 600 שח וחוט של דאיווה 15 lb בעלות של 130 שח מאיבי כולל משלוח מצרף קישור למקל בעלות יותר נמוכה ממה שרשמתי http://www.gofishing.co.il/product/procaster-802-mhfs-244-7-28
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2018, 12:12:42 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ההמלצה שלי: מקל- abu garcia xrossfield 5-30 , אורך 2.70, נמכר באיביי בקצת יותר מ-400 שקלים כולל משלוח. מקל מצויין למתחילים ולמתקדמים לדעתי, ואם אני זוכר נכון, קנה אותו לא מזמן משה dark. רולר- daiwa BG 2500, או אפילו מידה 2000, רולר מצויין עם ביקורות מצויינות מכאן ועד לפלנד, קיבולת חוט גבוהה, דראג גבוה, מהיר, חזק וחלק מאוד, אטום לגמרי למים, נמכר באיביי בקצת יותר מ-300 שקלים כולל משלוח חוט- daiwa j braid x8 או major craft dragon x8 braid, שניהם חוטים טובים מאוד, נמכרים בכ-120 שקלים לגליל של 300 מטר, באיביי כמובן. נשארת עם כ-250 שקלים עודף ביד, לקנות כמה דמויים, סיכות, לידר, קופסאות, פלאייר וכו', לא מספיק כמובן לסט הבסיסי אבל נקודת התחלה (לדעתי נדרש תקציב של כ-500 שקלים לערכה הבסיסית) לא ראיתי צורך לצרף קישורים לפריטים, חיפוש פשוט באיביי מוצא את המוצרים הנ"ל בקלות
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2018, 16:40:21 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
קובי, אם דאיווה, אז גודל 2000. גודל 2500 יהיה גדול מדי למקל הזה. חוט major craft ×8 בטסט של 16 ליברות (טסט אידיאלי למקל זה) בקוטר של 0.10ממ, הקוטר הכי דק בין כל החוטים לטסט זה!!! ואפרופו מחיר המקל- נע סביב ה-450 ש"ח כולל המשלוח.היות ושולחים אותו מיפן ב-EMS, ושם יש "ביקורות" לערך מוצר, צריך להוסיף עוד 200 ש"ח מיסים בארץ...ועדיין שווה כל גרוש!!! מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המקל מקל מדהים לדעתי. משקל מאוד נמוך- 131 גרם, פול פוג'י, 98% קרבון, אקשן פאסט וגם עיצוב מאוד מושקע, אסתטית הוא נראה כמו מקלות הרבה יותר יקרים... אבל אני לא צריך לשכנע אותך, מארט, בכל זאת, נראה לי שיש לך אחד כזה בערימה מאחורה.... הסט כסט ייתן תמורה מצויינת לכסף, מבחינת הביצועים והנוחות לא פחות מסט בעלות כפולה!
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה לכולכם  , אעביר הלאה ואעדכן לגבי הבחירה ומידת הסיפוק
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, נתנו לך כאן כבר הרבה הצעות ועצות. שיהיה בהצלחה בהתמכרות הדוד שלך לעולם הדיג 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2