פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   הישר מאי שם... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הישר מאי שם... (נקרא 2808 פעמים) |
הדפסה |
|
|
https://youtu.be/wl4sM3kgvRgשימו לב ,לקראת הסוף, לעומק המים הצמוד לחוף!!! צפו ותהנו  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2018, 00:58:09 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
להתחבר למטוס ג'מבו ולכוון קלאצ'...איזה עונג . תודה על השיתוף מארט 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
פשוט חלום..
אפילו בחלומות שלי אני לא חווה כאלה יציאות חוט..
מטורף.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הקטר של רכבת ישראל עלוב לאומת הקטר שהיה מחובר לחכה של הבחור איזה סבלנות ונחת רוח אני מהלחץ שיגמר החוט הייתי מתחיל לאסוף מקדם מדי וכנראה מאבד את הדג
|
|
|
|
|
קובי עכשיו העיר את תשומת ליבי, שזה לא ביוון- תודה קובי  מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי עכשיו העיר את תשומת ליבי, שזה לא ביוון- תודה קובי  מארט  ascension island, ליתר דיוק, אי קטן באמצע שומקום. הדייג, אדם אפיפניס, תותח רציני, תפס כבר כמה דגים מטורפים בחיים שלו... ובכל זאת, שיא עולם, ילופין טונה של 107.5 קילו, 3 שעות של פייט, פסיכי בכל מובן. אין דברים כאלה
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 11, 2018, 23:03:39 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
איזה חלום של דג! מדהים! תודה על השיתוף 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד איזה פייט של הסרטים... אבל היה לו גם מזל לפי דעתי. החוט כמעט ונגמר לו. והוא התחיל לדאוג מהמצב. לא שהיו לי פייטים כאלו בחיים  אפילו לא קרוב לזה  אבל זה שיעור יפה איך לא להתפתות ללחץ ולנסות להתחיל להחזיר חוט כשהדג עוד מושך חוט. תודה רבה על השיתוף מארט 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היה לו מזל? ברור, יש דייג שאין בו מזל? אתה צריך שיעבור הדג בדיוק במקום אליו אתה זורק, שיהיה במצב אכילה, ושבאותו רגע יעדיף לנגוס בחתיכת פלסטיק או מתכת שזרקת למים במקום לנגוס בשפע דגי הפיתיון שמסביב... אז נכון, היה מזל מעורב בסיפור הזה, אבל הרבה מקצוענות, שממנה נבעה גם הסבלנות. לנעול דג כזה זה לא אלמנטרי, אבל להצליח להעלות אותו, בציוד פופינג של כמה עשרות ליברה טסט, זו אמנות ממש
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2018, 13:46:10 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
היה לו מזל? ברור, יש דייג שאין בו מזל? אתה צריך שיעבור הדג הדיוק במקום אליו אתה זורק, שיהיה במצב אכילה, ושבאותו רגע יעדיף לנגוס בחתיכת פלסטיק או מתכת שזרקת למים במקום לנגוס בשפע דגי הפיתיון שמסביב... אז נכון, היה מזל מעורב בסיפור הזה, אבל הרבה מקצוענות, שממנה נבעה גם הסבלנות. לנעול דג כזה זה לא אלמנטרי, אבל להצליח להעלות אותו, בציוד פופינג של כמה עשרות ליברה טסט, זו אמנות ממש
בס"ד המזל שאני התכוונתי אליו הוא נטו על זה שלא נגמר לו החוט. ולא על שום דבר אחר. אין ספק שהוא מקצוען, על זה לא היה שום סספק.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דג מדהים, איזה פייט  חשוב היה לראות איך הוא היה רגוע רוב הפייט וגם כשהחוט כמעט נגמר, עדיין להיות יחסית רגועים. איך סוחבים אחר כך לאוטו דבר כזה 
|
|
|
|
|
דג מדהים, איזה פייט  חשוב היה לראות איך הוא היה רגוע רוב הפייט וגם כשהחוט כמעט נגמר, עדיין להיות יחסית רגועים. איך סוחבים אחר כך לאוטו דבר כזה  שאלה טובה...
|
|
|
|
|
דג מדהים, איזה פייט  חשוב היה לראות איך הוא היה רגוע רוב הפייט וגם כשהחוט כמעט נגמר, עדיין להיות יחסית רגועים. איך סוחבים אחר כך לאוטו דבר כזה  שאלה טובה... מזמינים מסוק ....שאלה יהיו הדאגות. מארט 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|