תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/1/2018 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00 | גיג בינוני - Jp-60g | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 2 | |
12:30 | גיג בינוני - Jp-60g | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 5,800 |
הדו"ח:
יום שני מתקשר אליי שמעון מלול. אומר לי, "אחי יש ים קטלני רביעי, תבקש חופש מהעבודה"
מדבר עם מי שצריך ונותן אוקיי לשמעון.
מארגן את כל הציוד ערב לפני ומתרגש לקראת היציאה כמו תמיד.
לפנות בוקר מגיעים לים אני,שמעון וקובי (חבר של שמעון) ומארגנים את הציוד, אני הולך להפעיל את המנוע החדש לראשונה על הקיאק.(watersnake t18) .
ממש הקל עליי ושיפר לי את ההנאה בדייג.
נכנסים למים ואחרי כשעה מתפצלים. אני עולה ל40. שמעון ראה פעילות יפה ברדוד אז החליט שהוא נשאר שם, וקובי מתנתק לרדוד אבל יותר באיזור הדרומי.
מגיע ל40 וכלום. לאט לאט נסחף מערבה. רואה ריף משוגע ומוריד מדאי. מקבל פיצוץ, מרים לוקוס גדול שמשתחרר בדרך. מתחיל לעצבן אותי העסק כי אין סימונים. יורד חזרה ל30 ואין כלום. רגע לפני שמחליטים לצאת משפרים טיפה צפונה ורואים קרן אור מכה במים מבין העננים. קרן אור אז מורידים ג'יג . מקבל פיצוץ ופייט משוגע. פלמידה לבנה אחת נכנסת לרשת ומייד מתנתקת מהג'יג

מתקנים את הדריפט ומוריד שוב . החוט טס מהשפולה. סוגר מהר ונותן הוק.... לא ננעלה. ומוריד שוב ושוב פעם יציאת חוט לא שגרתית. נותן לה שניה וחצי להתרחק ואז נותן הוק, הפעם היא שלי. מקבל 2 לבנות על הקיאק הפרס ניחומים על הלוקוס שבא לאכול אצלי בלי לשלם..
השעה כבר 12:30 ורובנו מכירים את התחושה של (די,בא לי בית)
מתחילים לשפר לכיוון החוף וממש ברדוד שוב יוצאת קרן אור. שמעון אומר לי שהוא רואה סימון בקרקעית. מוריד. שתיי הקפצות ובווווווום. הקלאץ' היה סגור כמעט לגמרי בגלל שזה איזור עם לוקוסים. כל הקיאק זז עד שפתחתי את הקלאץ' לאחר עבודה עם הדג הרמתי אותו לקיאק. וזה הזמן לומר תודה לשמעון מלול על הערנות והחיישנות שלו. פשוט תענוג לצאת עם הבן אדם הזה