פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   חיבור נכון של חוט לרולר + לידר? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חיבור נכון של חוט לרולר + לידר? (נקרא 4963 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 בטח מאוד אשמח לעזרה שלו כמובן ששלחתי מסר לפרטי ד"א הלידר שלי הוא 20LB כמו זה של חוט הבד אתה אומר שכדי להחליף?
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2018, 22:04:29 PM על ידי Dark
|
|
|
|
|
|
אני הייתי שם 25-30 ליברה... מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מארט מה השיקול של לידר חזק יותר מהראשי? אני עובד הפוך - נתקע בסלע הלך רק הלידר ןלא הבד מתפוצץ באמצע
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רועי, גם עם לידר חזק יותר הפיצוץ יקרה בקשר בין תלאי לחוט הראשי כך שאין עם זה בעיה. לגבי עובי התלאי( לידר) נועד גם כדי להפוך את החוט שקוף יותר , גם עמידות נגד סלעים כך שחוזק גדול יותר נותן יותר " בשר" בהתמודדות עם סלעים וגם נוח יותר לעבוד עם תלאי ניילון/פלורו כשעובדים עם דמויי טופווטר. בתכלס התלאי שאנחנו שמים לא באמת מתפקד כשוק לידר כי הוא לא באורך ששוק לידר צריך להיות כך שאם כבר קיים פלורו במידה מסויימת והיא לא קטנה מהמוביל אפשר לחיות גם עם זה.
שי
|
|
|
|
|
1. שאפו למישה על ההענות לעזרה , משה הייתי לוקח את זה בשתי ידיים מישה בחור רציני ומקצועי ותלמד ממנו המון. 2. לגבי לידר אני תמיד הולך על לידר שחזק מהחוט הראשי בעוד 10 ליברות יותר גם בגיג.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
חברים, אני חושב שכדאי שאחד המנוסים כאן יעשה את זה בפעם הראשונה עבור משה, ואז הוא יראה את זה ב-live ויתחיל ברגל ימין. לצערי, אני כל הזמן "בריצות".... אחרת הייתי עושה זאת בכייף. אם זכור לי נכון, משה מאזור גוש דן... משה, אתה יכול בבקשה להעלות תמונות של קיבולת שפולת הרולר mm/m ושל חוט הבד? מארט  למה לא. משה, הנך מוזמן לאור יהודה לקפה. תביא רולר וחוט. (נמצא בבית בימי ב ד אחרי 1800 או בשבת) מישה המון המון תודה על כל העזרה ההכוונה והרצון הטוב פגשתי אדם מיוחד אדם שחי ונושם דייג סופר מקצוען מאוד מעריך הזמן שהקדשת לי תודה רבה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים, אני חושב שכדאי שאחד המנוסים כאן יעשה את זה בפעם הראשונה עבור משה, ואז הוא יראה את זה ב-live ויתחיל ברגל ימין. לצערי, אני כל הזמן "בריצות".... אחרת הייתי עושה זאת בכייף. אם זכור לי נכון, משה מאזור גוש דן... משה, אתה יכול בבקשה להעלות תמונות של קיבולת שפולת הרולר mm/m ושל חוט הבד? מארט  למה לא. משה, הנך מוזמן לאור יהודה לקפה. תביא רולר וחוט. (נמצא בבית בימי ב ד אחרי 1800 או בשבת) מישה המון המון תודה על כל העזרה ההכוונה והרצון הטוב פגשתי אדם מיוחד אדם שחי ונושם דייג סופר מקצוען מאוד מעריך הזמן שהקדשת לי תודה רבה כמו שאמרתי לך מישה אדם מיוחד כיף לראות תגובה של הבעת תודה והערכה למי שעזר שיהיה בהצלחה עכשיו ממתינים לדוחות 
|
|
|
|
|
חברים, אני חושב שכדאי שאחד המנוסים כאן יעשה את זה בפעם הראשונה עבור משה, ואז הוא יראה את זה ב-live ויתחיל ברגל ימין. לצערי, אני כל הזמן "בריצות".... אחרת הייתי עושה זאת בכייף. אם זכור לי נכון, משה מאזור גוש דן... משה, אתה יכול בבקשה להעלות תמונות של קיבולת שפולת הרולר mm/m ושל חוט הבד? מארט  למה לא. משה, הנך מוזמן לאור יהודה לקפה. תביא רולר וחוט. (נמצא בבית בימי ב ד אחרי 1800 או בשבת) מישה המון המון תודה על כל העזרה ההכוונה והרצון הטוב פגשתי אדם מיוחד אדם שחי ונושם דייג סופר מקצוען מאוד מעריך הזמן שהקדשת לי תודה רבה מישה תודה  אני יותר ממרוצה  אתה מרמת גן, מישה מאור יהודה- תתחבר אליו, רק תרוויח- "מישה ומשה". בהצלחה בהמשך וחוטים מתוחים! מארט
|
|
|
|
|
חברים, אני חושב שכדאי שאחד המנוסים כאן יעשה את זה בפעם הראשונה עבור משה, ואז הוא יראה את זה ב-live ויתחיל ברגל ימין. לצערי, אני כל הזמן "בריצות".... אחרת הייתי עושה זאת בכייף. אם זכור לי נכון, משה מאזור גוש דן... משה, אתה יכול בבקשה להעלות תמונות של קיבולת שפולת הרולר mm/m ושל חוט הבד? מארט  למה לא. משה, הנך מוזמן לאור יהודה לקפה. תביא רולר וחוט. (נמצא בבית בימי ב ד אחרי 1800 או בשבת) מישה המון המון תודה על כל העזרה ההכוונה והרצון הטוב פגשתי אדם מיוחד אדם שחי ונושם דייג סופר מקצוען מאוד מעריך הזמן שהקדשת לי תודה רבה מישה תודה  אני יותר ממרוצה  אתה מרמת גן, מישה מאור יהודה- תתחבר אליו, רק תרוויח- "מישה ומשה". בהצלחה בהמשך וחוטים מתוחים! מארט כל הכבוד חברים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
שחכתי לשאול אותך משה, כמה חוט בד נכנס על הרולר לאחר שעשיתם באקינג התחלתי? מארט 
|
|
|
|
|
חברים, אני חושב שכדאי שאחד המנוסים כאן יעשה את זה בפעם הראשונה עבור משה, ואז הוא יראה את זה ב-live ויתחיל ברגל ימין. לצערי, אני כל הזמן "בריצות".... אחרת הייתי עושה זאת בכייף. אם זכור לי נכון, משה מאזור גוש דן... משה, אתה יכול בבקשה להעלות תמונות של קיבולת שפולת הרולר mm/m ושל חוט הבד? מארט  למה לא. משה, הנך מוזמן לאור יהודה לקפה. תביא רולר וחוט. (נמצא בבית בימי ב ד אחרי 1800 או בשבת) מישה המון המון תודה על כל העזרה ההכוונה והרצון הטוב פגשתי אדם מיוחד אדם שחי ונושם דייג סופר מקצוען מאוד מעריך הזמן שהקדשת לי תודה רבה מישה תודה  אני יותר ממרוצה  אתה מגבתיים, מישה מאור יהודה- תתחבר אליו, רק תרוויח- "מישה ומשה". בהצלחה בהמשך וחוטים מתוחים! מארט אני יותר מאשמח  מארט הבאקינג היה יחסית קצר נראה לי כ2 מ' (עד כמה שראיתי זה היה מהיר כמהירות האור כך שכל ה300 מטר נכנס בדיוק
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|