פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כמעט אותו הדבר, יותר גדול והפתעה! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כמעט אותו הדבר, יותר גדול והפתעה! (נקרא 3431 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 31/12/2017 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:45 | גיג בינוני - Apia 20g | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | 2.350 |
הדו"ח:מה קורה חברה? דוח קצת באיחור, לא היה זמן עד עכשיו לכתוב היה עומס בלימודים..הדוח היה ביום שבת זריחה. קובע עם יתר התותח שכבר הפך להיות שותף!  מחליטים ללכת לאזור ת"א יוצאים ב4:30 מירושלים. 5:10 אנחנו כבר על השובר. לאחר שעה של עבודה בחושך, אין מענה מצד הברקודות  לאט לאט עולה האור. ואף מזרזר לא נעל. מחליף לגיג שאני מאוד מאמין בו גיג של אפיה 20 גרם צבע כחול ורוד. זריקה ראשונה תקיפה! ממשיכים יתר זורק, הקפצה הקפצה ובוםם יש דג! אני מגלגל את הגיג שלי מהר ומקפץ למטה לעזור לו עם הרשת הדג מתקרב... ואבו נפחא  אנחנו כבר מכירים את הפייט שלו טוב. הדג נשאר לו על הסלע. זריקה אחת אחרי אני נעול!! מזהה ישר שזו אבו נפחא. אבל שזה חתיכה לא קטנה בכלל!! מתבאס שוב שזה אבו נפחא אבל אין מה לעשות יתר יורד למטה עם דילוגים של מוגלי על הסלעים  ומביא אותה. ידעתי ששברתי שיא לכן רציתי לשקול אותה. יצא 2.350 קילו! שיא אישי. ממשיכים לעבוד ומחליטים ללכת לתחילת השובר. אני מחליף לגיג אקוגיר צבע טבעי. דייג ליידינו נעול יתר רץ לעזור לו הדג פתח לו טיפה קלאץ וברח! אייי. מבואסים בשבילו קצת אבל ממשיכים לעבוד! אני מקבל פצצה על הגיג ויציאה חוט . מה שכמעט בטוח אבו נפחא זה לא! מביא הוקסט אבל לא מספיק חזק לצערי והדג בורח.  לאחר כמה דקות יתר נעול ולאחר כמה שניות גם בורח לו!!! מתבאסים שלא הצלחנו להביא אותם. אבל לא נורא, חוזרים הביתה מסופקים מהים. גם עם זה לחזור בלי דגים! פעם הבאה יבוא משהו מעניין יותר בעזרת השם!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2018, 12:13:43 PM על ידי Noambenharosh
|
|
-------------------------------
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לפחות הצלת כמה דגים 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
תודה על הניקיון 
|
מאור מזרחי
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גם נהנית מפייט לפחות וגם עזרת לדלל, יפה מאוד
|
|
|
|
|
באמת סליחה.. אבל אני פשוט חייב לומר את זה. אני זוכר את הדוח השני שלי על סרגוס.. היו לי יותר תגובות מזה. באמת שאני משתדל כמה שיותר להכנס לקרוא דוחות ולהגיב כמעט עח כל מה שאני קורא. מתוך 64 שראו 3 תגובות. אני חייב להגיד שזה ממש מעצבן. בן אדם יושב משקיע כותב דוח. וכמעט ואין פרגון!! מוריד תחשק לכתוב עוד דו"חות
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
באמת סליחה.. אבל אני פשוט חייב לומר את זה. אני זוכר את הדוח השני שלי על סרגוס.. היו לי יותר תגובות מזה. באמת שאני משתדל כמה שיותר להכנס לקרוא דוחות ולהגיב כמעט עח כל מה שאני קורא. מתוך 64 שראו 3 תגובות. אני חייב להגיד שזה ממש מעצבן. בן אדם יושב משקיע כותב דוח. וכמעט ואין פרגון!! מוריד תחשק לכתוב עוד דו"חות
מסכים איתך לגמרי. לצערי זה מה שקורה וגם לי זה קרה, אתה זוכר את הדוח שהעלתי מאיטליה הוא קיבל משהו כמו 400 צפיות ופחות מ- 25 תגובות שזה פשוט אבסורד. לצערי זה קורה לכל מי שמעלה פה דוח ואני מקווה מאוד שזה ישתנה אחרת הפורום הזה יגמור כמו iff.
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
ראשית לגופו של עניין , דו"ח מהנה, זכית לאקשן מהים ,בעיניי דג שבורח משאיר לא פחות מוטיביציה לחזור מאשר אחד שהעלית והוצאת משקל נכבד, בקשר לתגובות לדו"ח , אני בטוח שתזכה ליותר תגובות במהלך סוף השבוע,לפחות מקווה כך, כך או כך, דייג אתה כן  יישר כח על המשקל המכובד שהוצאת ועל השיתוף 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2018, 23:35:11 PM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
האבונפחות לא משחררות ממך הא  לפחות הרגשה קצת פייט על המקל  בטוח שעוד יציאה אחת או שתיים תנעל על איזו פלמידה או ברקודה יאללה בהצלחה בהמשך נועם 
|
|
|
|
|
תודה רבה לכולם! לא מחפש תגובות או פרגון אבל זה קורה לא רק בדוח שלי..
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אהלן נועם, הולך ומשתפר! דג של 2.3 קילו זה לא צחוק! אבו נפחא או אבו קקה, תפיסה זו תפיסה, פייט זה פייט, ודייג מוצלח תופס דגים! כל הכבוד, חבר, בפעם הבאה תשבור עוד שיא (וגם תביא מנה חגיגית הביתה לאמא...) אחלה של יציאה, כל הכבוד על התפיסות והניקיון של הים משני נבלות... יופי של דו'ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
אהלן נועם, הולך ומשתפר! דג של 2.3 קילו זה לא צחוק! אבו נפחא או אבו קקה, תפיסה זו תפיסה, פייט זה פייט, ודייג מוצלח תופס דגים! כל הכבוד, חבר, בפעם הבאה תשבור עוד שיא (וגם תביא מנה חגיגית הביתה לאמא...) אחלה של יציאה, כל הכבוד על התפיסות והניקיון של הים משני נבלות... יופי של דו'ח, תודה על השיתוף
תודה רבה קובי  אין עליך!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמו שזה נראה נועם- יתר ואתה הפכתם לצוות שיודע להנות בים... יופי של דו"ח, למרות שזה אבונפחות - נתת אותו חוויתי ומקצועי, על כך שאפו.
ניקיתם את הראש... על הדרך ניקיתם את הים מעוד שני מזיקים... (מקווה שלא חזרו לשחות), ועל הדרך נהנית מפייט חביב ושברת שיא... נותר לך לצפות ליציאה הבאה ולדג שברח...
|
|
|
|
|
לא משנה איזה דג פייט של 2.5 קילו זה פייט מהנה  יופי של דוח משתף ,,,תמשיך להנות מהים והדייג.  לגבי מספר התגובות ,,תן צ'אנס יום שישי אנשים בלחץ מהסופה ,,,,לאט לאט יגיעו התגובות
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
לא משנה איזה דג פייט של 2.5 קילו זה פייט מהנה  יופי של דוח משתף ,,,תמשיך להנות מהים והדייג.  לגבי מספר התגובות ,,תן צ'אנס יום שישי אנשים בלחץ מהסופה ,,,,לאט לאט יגיעו התגובות תודה רבה סהר. את הדוח העליתי ביום רביעי
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יופי של דו'ח