| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/12/2017 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג מקיאק בים - טרולינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 15:00 | דמוי דג בינוני - יוזורי לבן | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.3 |
הדו"ח:
יצאה בהילוך גבוה, אחותי התחתנה ביום חמישי ואני חוזר לקראת 2 בלילה ולכן יצאת זריחה כנראה לא תיהיה, ולכן מתכנן עם תומר יציאת שקיעה מ- 12:00 עד השקיעה.
יואב בדקה התשעים מצטרף אלינו ואנחנו מרוצים.
התכנון זה טרולינג, לאחר שיעור עם רפי מחליט ליישם....
ואכן יצאה בים שקט שלא ציפינו ליותר מידי תקיפות גם בגלל המיקום וגם בגלל המים השקטים, אבל כנראה לדגים יש חוקים משלהם, קו ראשון מעלה אבו נפחא על רתמה עם סקומברי מנקב ומשאיר לשיזוף, תומר עם בובה קטלנית לפלמידות שחורות שלא מאכזבת ומביאה אחת יפה ממשיכים לעצירה קטנה שמניבה אבו נפחא בגודל של תומר.
מראה לתומר את הדמויים שלי והוא ישר מצביע על דמוי של יזורי לבן יחסית קטן שיורד למטה (6 מטר)
ממשיכים בטרולינג והרגליים כבר נותנות אותות (לא היה מילימטר של רוח).
יואב שואל מה קורה עם דגים בפיש פיננדר ואני מסביר לו שאני רואה כל הזמן...לא עוברת שניה ויש בז מהיר ומפסיק, לוקח את החכה, ואומר לתומר להמשיך כי אני לא מרגיש את הדג, כמה פידולים ושוב דפיקה, הפעם הוא נעול...
מתחיל לגלגל ומעריך כי זה אבו נפחא, את השמחה תראו בסרטון כשאני מבין שזה לא...
אחרי כמה דקות נוספות מחליטים לקפל אבל יואב קצת רחות ונראה שהוא לא כל כך מבין מה כיוון היציאה, לאט לאט אנחנו מבינים שהוא או תפוס או תפס.... מתברר שתפס פלמידה גדולה.
אחת היציאות היותר כפיות ומוצלחות שהיו לי.
רפי - אמרתי לך שאני לומד מהר...

,תפיסה יפה מור