| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/12/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:55 | גיג בינוני - עידן דייגוס 150 גרם | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 2-3 |
הדו"ח:
שוב מגיע יום שישי וכולם יוצאים לחפש את הפלמידות.
התכנון להיום להתחיל את הבוקר בטרולינג ולפי האקשן להמשיך בטרולינג או לעבור לג'יג סלו.
לאחר שעה של טרולינג ללא אקשן אצלנו ואצל החברים האחרים, נמאס לנו מהטרולינג והחלטנו לעלות לריף ולהתחיל סלו לחיפוש פלמידות/אינטיאסים או כל דג אחר.
ככה אנחנו מעבירים איזה שעתיים ללא שום סימן של דג.
נדב לא מרגיש טוב ופורש לישון בקבינה.
הגיעה השעה 10 וזה הזמן לעבור גזרה ולנסות כמו שבוע שעבר לחפש את הפלמידות במקום אחר.
מעבירים עוד כמעט שעה בדריפטים משעממים ללא שום פעילות
.עוד דריפט אחרון ורוצים כבר להכנע ואז אני מוריד את הג'ג, מתחיל להעלות/להקפיץ אותו ומקבל נעילה
שמרגישה בהתחלה כמו פלמידה אבל לאחר כמה שניות מרגישים שיש שם דג שונה ומשוגע.באמצע הגובה הדג עצר ולא רצה לזוז, ואז פתאום שם ספירנט למעלה והייתי בטוח שהשתחרר ואז שוב ירד ואז הצידה.
בשלב הזה כבר הבנתי שיש שם שחורה ולא פלמידה שהמשיכה להאבק בצורה קלאסית לשחורה ומהנה בשבילי
.מכיוון שזו שחורה, ביקשתי מאלון שיביא רשת הרמה ולא את הגאנץ' (המטרה שלי היתה לשחרר אותה כי לא היה לי מה לעשות איתה היום והעדפתי לשחרר
)כמה דקות מענגות ויוצאת שחורה נחמדה במשקל מוערך של 2-3 ק"ג שנכנסת לרשת, מקבלת צילום ומשוחררת בשלום חזרה לאחר עידוד קצר .
את השחרור לא הספקתי לצלם כי היה חשוב לשחרר אותה במהירות .
לאחר מכן ניסינו עוד דריפט שלא היה עם פעילות והתקפלנו חזרה למרינה
השחורה לאחר שיצאה

תהנו מהסרט של התפיסה
הפעם יש את כל החלק מהורדת הג'יג והעבודה עד הנעילה

הציוד:
מקל : B-682RM 80-200g Black hole LIGHT GAME KN
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Daiwa J-Braid 30LB עם שוק לידר 35LB +תוספת של 30 ס"מ חוט נילון 1.2 מ"מ
ג'יג: 150 גרם עידן דייגוס