פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   כיצד מחברים וויר לראשי/ללידר ? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: כיצד מחברים וויר לראשי/ללידר ? (נקרא 3548 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שלום לכולם  , חיפשתי בהיסטוריה לגבי שימוש בוויאר כלידר ,מצאתי דיונים שעיקרם הפחתת תקיפות או לא על גבי וויאר אך לא מצאתי כיצד עלי לחבר אותו כמו שצריך,זה עתה חזרתי מאוקטופוס עם הוויאר הכי דק שמצאתי כדי להתאים לחוט הדק שעובד איתו (0.06 ממ של דיוואה) וכדי שלא יבלוט מדי , הוויאר מגיע כאשר בצד אחד יש סיכת סנאפ , ובצד השני הוא מקופל כך שיצר לולאה, אני מניח שלחבר ללולאה זו חוט יהיה שגוי שכן החיכוך יקרע אותו ,אז איך כן מחברים וויאר לראשי ? והאם יש צורך בלידר לפני הוויאר ( מניח שלא אבל אשאל),רק אוסיף שלא הייתי משתמש בו לולא מה שנראה כברקודה שלקחה לי את הדמוי עם חתיכת לידר אתמול 
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אני כלל לא בטוח שזה הקשר הרלוונטי ידידי, הוויאר הוא חוט מתכת שזור ונדמה לי שהחיכוך עם חוט הבד יחתוך אותו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני עובד תמיד עם לידר פלורוקרבון, ובמקרים המעטים בהם אני קושר ואייר, אני קושר אותו על קצה הלידר, בקשר אולברייט, באחת מהגרסאות שלו (אולברייט, אולברייט משופר או אלברטו). אם קושרים אותו ישירות לחוט הראשי, בדרך כלל משתמשים בואייר שיש עליו סביבל בכיוון החוט, וקושרים אל הסביבל
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני עובד תמיד עם לידר פלורוקרבון, ובמקרים המעטים בהם אני קושר ואייר, אני קושר אותו על קצה הלידר, בקשר אולברייט, באחת מהגרסאות שלו (אולברייט, אולברייט משופר או אלברטו). אם קושרים אותו ישירות לחוט הראשי, בדרך כלל משתמשים בואייר שיש עליו סביבל בכיוון החוט, וקושרים אל הסביבל
קובי אתה משתמש בואייר מוכן או מכין לבד במידה ומוכן אשמח לדעת של איזה יצרן משום מה הויאיירים שראיתי בחנויות נראים לא עמידים ואני נמנע לרכוש אותם
|
|
|
|
|
אני כלל לא בטוח שזה הקשר הרלוונטי ידידי, הוויאר הוא חוט מתכת שזור ונדמה לי שהחיכוך עם חוט הבד יחתוך אותו
אני לא חשוב שהוייאר שלך הוא סכין וזה שהוא הוא עשוי ממתכת לא הפוך אותו לפתאום חד. אם זה מפריע לך אז תשתמש בלידר לפני הוייאר.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2017, 15:49:16 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי אתה משתמש בואייר מוכן או מכין לבד במידה ומוכן אשמח לדעת של איזה יצרן משום מה הויאיירים שראיתי בחנויות נראים לא עמידים ואני נמנע לרכוש אותם בגדול, אני לא אוהב ואייר.... ניסיתי כל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ואיירים של eagle clow, רך וגמיש יחסית ומצופה, עמיד למדי, לעבודה מול ברקודות. יש להם מוכנים לקניה ברשת בטסטים ואורכים שונים, אבל אני קניתי גליל של 10 מטר ומכין לבד בגודל שאני צריך.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קובי אתה משתמש בואייר מוכן או מכין לבד במידה ומוכן אשמח לדעת של איזה יצרן משום מה הויאיירים שראיתי בחנויות נראים לא עמידים ואני נמנע לרכוש אותם בגדול, אני לא אוהב ואייר.... ניסיתי כל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ואיירים של eagle clow, רך וגמיש יחסית ומצופה, עמיד למדי, לעבודה מול ברקודות. יש להם מוכנים לקניה ברשת בטסטים ואורכים שונים, אבל אני קניתי גליל של 10 מטר ומכין לבד בגודל שאני צריך. תודה על התשובה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בד"כ וויר מגיע עם סוויבל בצד אחד וסיכה בצד השני. את החוט קושרים לסוויבל. במקרה שלך אם יש לולאה של הוויר, תשחיל טבעת ספילט ולספליט טבעת O רגילה שאליה תוכל לקשור את החוט
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
לא חשבתי על ספליט, רעיון מעולה שרגא תודה רבה , טבעות 0 רגילות לא נתקלתי למרבה הפלא, יש למישהו קישור לאיכותיות ? ואם כבר אז גם לספליט איכותיים ?
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה מארט 
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2017, 22:13:46 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ארז, הטבעת ששרגא כינה טבעת 0 נקראת סוליד רינג solid ring. לא מצאת רק בגלל שלא חיפשת את השם הנכון. יש המון יצרנים מעולים, כמובן שהמוכרים בשוק האביזרים האחרים מובילים גם באלה, owner, decoy, mustad, ten mouth וכו'. בדיוק אותו עניין עם טבעות ספליט. בימים האחרונים קיבלת רשימה של אתרים מומלצים, בהחלט תמצא את אלה שם, אבל גם באיביי חבילות בודדות יעלו מחיר הוגן למדי. בחנות חבילה של טבעות תעלה 20-25 שקלים בדרך כלל, באיביי חבילה יכולה לעלות 20 כולל משלוח, הפערים די שוליים
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה על העזרה קובי  , יש לי ספליטים לא רעים מסתבר, כעת רק אזמין solid rings  ואמתין לברקודה בפינה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|