תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
23/12/2017 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
ערב | קלמארי - דג שנתפס ואריולה | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | 1.3 קג |
ערב | גיג בינוני - דג שנתפס ואריולכ | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | חצי קילו |
ערב | קלמארי - | שורי (שורי ערפילי) | 1 | 250 גרם |
ערב | קלמארי - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | קילו |
הדו"ח:
מעלה באיחור של שבוע, לא אוהב שהדוח לא מושקע והייתי חולה רוב הזמן..
תכנונים לחופשה באילת, אני אחרי חודשים בלי דייג.. אין זמן והלימודים הורגים. טוב מוציא את הציוד מהמחסן מארגן והכל. חוזרת הדודא הישנה שבועיים של ציפייה התכנון - הפלגה 3 זריחות 2 שקיעות
מדבר עם דור אטיאס חבר יקר, שמקשר אותי עם חבר שלו סוגר איתו הפלגה הבחור נשמע רציני
מגיעים ביום רביעי בערב לאילת, מכין שעון ופתאום לא מרגיש טוב ... מה אני חולה דווקא כאן ? אני מדמיין (אחותי חולה) אבל אני לא חולה בקלות...מתעורר ב5 ולא מרגיש טוב..עוד שעה אני אומר קם ב6 קצת יותר טוב יש דייג אחד בשובר שואל מה יש עונה תקיפה בחושך...מתבאס שלא הייתי אבל לא נורא..

גיגים כלבים מניק כלום לא עובד...הדגים לא באזור פתאום רואה שאחי עם דג קטן וגיג של 30 גרם..טוב זמן לאולטרא גם ככה צריך לחזור עוד מעט מוציא ניקל 7 גרם ושולף גם 2 ..דג מפגר שאני לא מכיר בשמו פשוט נוגח בדמוי

הולכים לרופא...אני גמור והחדר מתעכב מוצא את עצמי חצי מעולף בלובי מרגיש טיפב יותר טוב והולכים להפלגה..פתאום אני מקבל כוחות. דקה לומר טיפה על הסירה מדוגמת בצורה מדהימה סטלות בלק הול ואריואס כל ציוד הפרימיום ואבי הבעלים אחלה של בן אדם...מתחילים בטרולינג 5 דקות אחרי שיוצאים רתיחות מטורפות טונות שמעורכות ב7 10 קילו נותנות מופע אבל לא נוגעות בדמויים של הטרולינג....ממשיכים לאחר שעה וחצי לגיג ופיתיון דריפט ראשון...
שני...
שלישי...בום נעילה מעלה את הדג מהר אחרי שעלה כמו שקית וריולה קטנה ויפה
ממשיכים ועל קלאמרי שלם יוצא ואריולה בהמה לאחי של קילו פלוס..
אבא מוציא שורי קטן ודג שדומה לאבונפחא בסביבות הקילו
ממשיכים אבל אין כלום יורד החושך וכלום..תוך כדי הדיבורים בסירה אבי נותן לי גאנץ וגקסון פינטייל ואומר לי שמחר אם הוא יצא בסירה יקח אותי ואת אחי לסיבוב על חשבונו מאוד התחברנו אליו בחור נורא נחמד ואחלה גבר
חוזר למלון מתקלח ועלייה של החום תוך 10 דקות החום עולה ל40 במכה
כנראה שמפסיקים את התרופה של הים נהיים חולים מהר...כדורים וזה והחום יורד אחרי כמב שעות בבוקר אני קצת יותר טוב אבל לא מספיק לזריחה...מרים טלפון לאבי מזמין אותו אלינו למלון לשבת איתנו בטרקלין (למי שמכיר..)
עונה שהוא עם המשפחה היום...אחרי 5 דקות מחזיר טלפון..
אתה ספונטני ??
תמיד...
בואו לסירה

מגיעים לסירה אבי שם עם כל המשפחה שלו
יוצאים לים ל...מתחילים בגיג והילד שלו עובד עם החכה כמו מקצוען ש20 שנה בים כשהוא חצי מהגיל שלי

לא ננעל כלום בגיג עוברים לטרולינג
בום נעילה אחי לוקח את החכה ראשון

מעלה את הדג לאט לאט פתאום צללית..סקיפ גק ענקית (בשבילנו

אגב
כשחזרנו מהסירה שוב עלה החום
הפעם הייתי מרותק עד סוף החופשה..
דווקא בחופשה הייתי חולה מתוך 7 8 יציאות אפשריות יצאתי 3 פעמים סך בכל....
מקווה לנקום בים