|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 23/12/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | פתיון בשרי אחר - בשר אוף | מרמיר (שישן מסורטט) | 1 | 0.150 | | 8:30 | פתיון בשרי אחר - בשר אוף | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | 0.250 | | 9 | פתיון בשרי אחר - בשר אוף | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 1 | 0.100 |
הדו"ח:שלום חברים , היום הצלחתי לצת לרידינג לצהרי הגעתי בשעות הבוקר מאוחרות 7:30 , זמן לא אחי טוב לתפיסות .... היתי עד שעה 10:30 תפסתי 5 דגים ... קודם כל תפסתי אבונפחה ענק לא ראיתי כהלה עלהחופים אף פעם ! גם תפסתי 2 דגים אין לי מוסג מה זה לא מצעתי דומה גם אף פאם לא תפסתי כזה ! בבקשה תעזרו לי לזהות ! דג בערך 25 סינתימטר עבל נראלי שזה דג צעיר ... נו ואראס קמובן איך אפשר בלי אראס ... הים היה פלאטה ללא גלים עבל רוח חזק ....
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גם אם פספסת את השעות הטובות יותר עדיין הצלחתי ללסחוט הנאה מהים, לגבי הדג אם אינני טועה נקרא בננה, שנים שכבר לא יצא לי לראות, דג טעים
|
|
|
|
|
|
|
הדג נראה כמו בננה (גובוס גלילי).
|
|
|
|
|
|
|
וואו! זו בננה! כמה זמן לא ראיתי כזה...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של אקשן למרות שהגעת מאוחר לגבי הדג כמו שאמרו לפני מדובר בבננה (גובוס גלילי) דג שבילדותי היה עולה בכמויות בדייג בוס ונעלם מהים לדעתי יותר מ30 שנה שלא ראיתי את הדג הזה
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה חברים , אני דג מזה 3 -4 שנים פעם ראשונה פוגש דג כזה , תפסתי 2 עם פיתיון בשר אוף תרינ, דגתי עם דרופ שות מרחק זריקה 50 - 40 מטר מהחוף ... יחול להיות דגים חוזרים ל חופים שלנו ..... מקווה מאוד !
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלכסנדר, הבננה זה דג שהיה בעבר בכמויות ובשנים האחרונות מתחילים לראות קצת א החזרה שלו לחופים הסלעיים. אקשן מהנה למרות שהגעת באיחור 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הדג בתמונה זה בננה. אחד הדגים.
כמו שאמרו , נפתח לפני 30 שנה בכמויות בדייג בוס.
אין ממנו היום הרבה. תפיסה בהחלט נדירה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
ראשית אלכס חווית יום נחמד של אכילות התפיסות יפות וכמובן הבננה שעשתה קאם בק אצלך  תמשיך להנות מהדייג
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפסת ונהנית, לבריאות!
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוד דייג אחד עים שני דגים ויש לך ארבע דגים לשים בטיגון עים ציפס 
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
פעם .... לפני שנים רבות , היינו תופסים עם אבא בננות אולי יש קאמבק ?
כל הכבוד על היציאה
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
שלום חברים , ביררתי לגבי דג בננה , חבר שלי צוללן עם ניסיון של 20 שנה עומר ש הוא רוא להקות של דג בננה רחוק מהחוף וכשהם מגיעם ל גודל של 20 - 25 סנטימתר הם עוזבים ללב הים , הוא עומר ש רוא אותם כל חורב עבל רחוק מהחופים ...
נראלי הראלנו רצואת חוף עד כח ש הדגים כבר הפסיקו להתקרב לחופים ....
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על הדיווח  בכמה חכות השתמשת בבקשה?
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
|
2 חקות , אני תמיד עם 2 חקות 
|
|