פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קניית חכה ורולר מחו״ל באינטרנט |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קניית חכה ורולר מחו״ל באינטרנט (נקרא 1802 פעמים) |
הדפסה |
|
Ry9
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום רב לכולם, אני מעונין לרכוש חכה ורולר מאתר אינטרנט אמריקאי האם למישהו כאן יש נסיון בנושא?(רכש חכה או רולר מאתר בחול), האם יש למישהו כאן אתר מומלץ ואמין למטרה זו? כמו כן אשמח להמלצות על סט של חכה ורולר בתקציב של 200-250 $למטרת דייג חופי, האם יש מיסים על קניה בסכום בסדר גודל הזה. תודה רבה מראש...
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
רולרים רוכש ורכשתי באיבי חכות מעדיף בארץ בכדי להרגיש קודם את החכה
לגבי מיסים תלוי בסכום ובשיטת השילוח
דרך חברות השילוח לרוב היה לי תוספת תשלום , בשילוח רגיל לא תמיד בודקים אז יש פעמים שעבר חלק
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני רכשתי 3 מקלות ו-4 רולרים מחו"ל. מבסוט עד השמיים. אני רוכש מקל הרבה לפי המלצות של מביני עניין ופחות לפי התחושה של המקל ביד. לגבי המיסוי, אני הבנתי לאחרונה שהחוקים השתנו לכן קשה לי יהיה לחוות דעה מדויקת.
שיהיה בהצלחה.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רולרים הזמנתי כמה וכמה בגדול אין בעיה מעל 75$ משלמים מע"מ על הסכום כולל המשלוח אם זה בדואר רגיל. בשילוח מהיר יש עלויות נוספות ככה ששווה לבדוק סדר גודל של עלויות והאם כדאי. מקלות זה יותר מורכב לדעתי משלוח בטיובה ולרוב רק דרך שילוח מהיר ושוב תלוי במחיר, הבעיה שעם הדואר אצלנו יכול להגיע עם טבעות שבורות במקרה הטוב. מקל ממליץ לקנות בארץ
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אומר דבר קטן לגבי החשש מרכישה מחו"ל בגלל חלקים שבורים או טבעות שבורות או כל נזק אחר.... רכישה מחו"ל אפשר לעשות מכמה מקומות. איביי, אמזון וכו'.... שתדעו שאם שילמתם ב- PayPal יש לכם אחריות על הרכישה למשך חצי שנה אם אני לא טועה. אם המוצר הגיע תקול/שבור/שרוט או כל דבר אחר פשוט פותחים קריאה ב- PayPal. אתם יכולים להוכיח על ידי תמונות ואז כספכם יוחזר לכם. באיביי זה הרבה יותר פשוט, למרות שתקופת האחריות שלכם היא קצרה יותר. אבל זה לא משנה הרבה כי התשלום באיביי הוא ע"י PayPal. אני אישית ממש לא חושש מלהזמין מחו"ל כל דבר. אני פשוט לא קונה מכל מקום. אם אני מכיר את החנות אז זה עדיף מ- eBay בגלל העמלות שלהם, אחרת זה ברוב המוחלט מ- eBay. והאמינו לי שהיו מקרים בהם המוצרים לא הגיעו כמו שהיו צריכים להגיע ואני קיבלתי את כל הכסף בחזרה.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2017, 11:36:30 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מניסיוני להזמין רולרים רק מפירמה ידועה חברים שהתפתו לרולרים לא מוכרים במחירי ריצפה התאכזבו מאוד כשהגיעו לים חששתי להזמין מקלות אבל הזמנתי פעם אחת והמקל הגיע בטיוב קרטון ושלם החיסכון הערך היה 50 אחוז ממחיר בארץ גם ברולר וגם במקל
עוזי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
והמלצה נוספת... לפני שאתה מזמין, תעלה בפורום שאלה עם הדגמים המדוייקים. כדי שתוכל לקבל חוות דעת על המוצרים (במידה ומכירים אותם) לפני הרכישה. יש לפעמים ניואנסים שצריך לשים לב אליהם.
בהצלחה, גיל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2017, 19:24:56 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
Ry9
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם על ההתייחסות והתשובות המפורטות, בקרוב אעלה כמה דגמים שברצוני לקנות בכדי להתייעץ איתכם ושוב תודה רבה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לכל מי שחרד ממקלות שבורים או טבעות שבורות, אתם סתם תקועים בקבעונות, במצטבר עשרות מקלות ביני ובין כמה אנשים שאני מכיר, אפילו לא מקרה אחד כזה. המוכרים בחנויות הרשת מוציאים מקלות לשילוח בינ"ל כל יום, ואין להם שום אינטרס לשלוח החלפות או לתת זיכויים, הם אורזים את המקלות במיומנות ובאובר הגנה, הכל צגיע פיקס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה לכולם על ההתייחסות והתשובות המפורטות, בקרוב אעלה כמה דגמים שברצוני לקנות בכדי להתייעץ איתכם ושוב תודה רבה
נראה שהחבר'ה השתדלו לתת את המיטב... בסופו של תהליך תעדכן מה קנית... ועד אז, תרגיש בנוח להציג את עצמך בכמה מילים... שם פרטי כמובן - וכל מה שתראה לנכון..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]