| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/12/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | גיג בינוני - של אלון | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 4 +- |
| בוקר | גיג בינוני - של אלון ונדב | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 3 | 5+- |
| 11:30 | גיג בינוני - 150 גרם כמו בתמונה | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.84 |
הדו"ח:
יום שישי מגיע ואנחנו מתחילים לחזור לשגרת סירה ומתכננים לצאת הבוקר, אבל בניחותא (הפלמידות לא צריכות דווקא זריחה) ומגיעים למרינה רק ב 6:30.
מתארגנים קצת בסירה ויוצאים לים.
הפעם הים היה מעט צ'ומפי וזו היתה הזדמנות לבדוק איך הסירה מתנהגת במים (יפה מאוד
).מתחילים באותו מסלול כמו יום שלישי ומביא את הסירה לדריפט של האינטיאס של אלון.
אלון כמוןב מנצל בשתי ידיים את ההזדמנות ולאחר כמה דקות תופס אינטיאס של 4 ק"ג +- שמקבל צילום וסרט ואז משוחרר חזרה למים.
האינטיאס של אלון

עוד שעה וקצת של דריפטים ואין שום התייחסות של הדגים ואנחנו עוברים לאזור הפלמידות. אני מתכנן את המסלול לדריפט ובאמצע הדריפט אלון ננעל ושולף את הפלמידה הראשונה להיום.
דריפט חדש והפעם תורו של נדב הגיע והוא שולף את האחות שלה

ככה ממשיך עוד שני דריפטים ואלון נועל עוד פלמידה, אבל קטנה יותר.
רק אלי הן לא מגיעות ולא היה לי שום אקשן היום
.מגיעים כבר לזמן פציעות ומתחיל דריפט אחרון ולאחר כמה דקות יש תחושה של אכילות על הג'יג ולא ננעל, עוד הקפצה קטנה והפעם יש נעילה וגם התור שלי הגיע

מאבק קצר (הפעם לא בוידאו כי הסוללה נגמרה והתעצלתי כבר להחליף לדריפט בודד) ויוצאת פלמידה יפה לבוק ולניקוז דם.
הפלמידה לאחר שיצאה

לאחר מכן, החלטנו שמספיק לכולנו וניתן לחזור מרוצים למרינה
.שלל היום בסירה (ללא האינטיאס ששוחרר)

סרט התפיסות של אלון ונדב
הפלמידה בכיור

הפלמידה שקלה 1.84 ק"ג
הציוד:
מקל : B-682RM 80-200g Black hole LIGHT GAME KN
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Daiwa J-Braid 30LB עם שוק לידר 35LB +תוספת של 30 ס"מ חוט נילון 1.2 מ"מ
ג'יג: 150 גרם כמו בתמונה