פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ניתקלתי בזה וחשבתי יעניין |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ניתקלתי בזה וחשבתי יעניין (נקרא 9040 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שר החקלאות, אורי אריאל, רואה חשיבות רבה בשמירה על משאב הדגה ובתי הגידול בים. בתוך כך, קידם המשרד אשתקד תיקון נרחב לתקנות הדיג, הכולל בין היתר: הוראות בדבר שיטות דיג אסורות, סוגי רשתות הדיג המותרות לשימוש, הגבלת פעילות הדיג בעונת הרבייה, והגבלה של הדיג באזורים שונים ומוגדרים בים התיכון, כדי למנוע ולהקטין פגיעה בהתחדשות הדגים ובבתי הגידול הרגישים. כמו כן נאסר הדיג בתקופת רביית הדגים, ונאסר לדוג דגים "צעירים" ולשם כך הוגדרו גודל מינימום למיני הדגים השונים המותרות בדיג. את זה אני לא מכיר  מישהו שמע על זה ? פורסם גודל מינימום לכל סוג דג?
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
עונה קודמת רץ פלאייר עם גודל מינימום לכל זן. אני אחפש ואעלה כשאמצא
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שר החקלאות, אורי אריאל, רואה חשיבות רבה בשמירה על משאב הדגה ובתי הגידול בים. בתוך כך, קידם המשרד אשתקד תיקון נרחב לתקנות הדיג, הכולל בין היתר: הוראות בדבר שיטות דיג אסורות, סוגי רשתות הדיג המותרות לשימוש, הגבלת פעילות הדיג בעונת הרבייה, והגבלה של הדיג באזורים שונים ומוגדרים בים התיכון, כדי למנוע ולהקטין פגיעה בהתחדשות הדגים ובבתי הגידול הרגישים. כמו כן נאסר הדיג בתקופת רביית הדגים, ונאסר לדוג דגים "צעירים" ולשם כך הוגדרו גודל מינימום למיני הדגים השונים המותרות בדיג. את זה אני לא מכיר  מישהו שמע על זה ? פורסם גודל מינימום לכל סוג דג? בס"ד שחר לפני ההצהרה האחרונה לגבי גודל מינימלי של דגים, אני לא מבין עדיין איפה הם מקיימים את ההצהרה הראשונה שלהם בעניין שמירה על משאב הדגה ובתי הגידול בים?  ? סתם פופוליסטים שקרנים ועלובים.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
פופוליזם או ציקמוק בכל מקרה צפויים לדייגים ספורטיבים יחידי סגולה אשר הצליחו להוציא משו מהים קנס..
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
קצת מוזר העניין , אני מצד אחד הייתי רוצה לדעת אם ישנם איסורים כאלה ,מצד שני אני חושש שעצם העלאת השאלה למשרד המדובר תהיה "שאלת קיטבג " ותיצור מסכת ענישה שרירותית ומעוותת , אני חושב שכמו בשאר העולם , מי מטעמנו צריך לגבש בעצמו עמדות לגבי אותם גדלים , כאלה שבאמת ישמרו על הים שלנו , ולגשת עם עמדות מבוססות להמשך הדרך
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סתם קשקושים בשביל לקשקש... שר החקלאות אפילו לא מבין מה הדובר שלו או מי שזה לא יהיה, הביא לאישורו לצורך פרסום.. ספק אם בכלל קרא... בפועל, הפיקוח אכן עבר ממשרד החקלאות לידי הרט"ג.. ומשרד החקלאות פרסם איזה קשקוש שהוכן ע"י איזה דובר. זה כל הסיפור... בכל אופן JB - השיתוף במקום  וחשוב לשתף בכל עניין בו נתקלים בקשר לדיג
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
הקיבוצניקים עדיין נצפים אוספים דגיגוני בורי בשפך הירקון, לך תבין
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
ומה לגבי היפואים שבאים כל בוקר ומגלחים לים את הצורה, מוציאים להקות שלמות של בייבי,אין אכיפה ,מדובר על חולרות ברמה הכי בזוייה שיש,כל בוקר מתחת לאף שלנו,שהשר אריאלי שכה חשוב לו הדגה יתעורר,
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ומה לגבי היפואים שבאים כל בוקר ומגלחים לים את הצורה, מוציאים להקות שלמות של בייבי,אין אכיפה ,מדובר על חולרות ברמה הכי בזוייה שיש,כל בוקר מתחת לאף שלנו,שהשר אריאלי שכה חשוב לו הדגה יתעורר, מה שעצוב , שזו יכולה להיות ההחלטה הכי נכונה וצודקת של .....פקיד הדייג!. בסמכותו לקבוע שלא יהיה דייג מסחרי באמצעות רשת או מערך חכות במרחק הקטן מ-300 מטר ( לדוגמה ) מה שיאפשר לדגה להתרבות ולגדול כך שכאשר הם יירחקו מהחוף , הם יהיו בגודל שהוא "מסחרי" יותר. כמובן שההתנגדות תגיע בצורה של " הדייגים הספורטיביים " ייגמרו את הדגים , ולך תסביר למי שלא מבין שאלף דייגים על החוף לא יוציאו את אותה הכמות של רשת אחת , והם יכולים גם לשחרר קטנים עם פגיעה מינימאלית וסיכויי השרדות גבוהים הרבה יותר מכל דג שנתפס ברשת.
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|