| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 9/12/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0900 | דמוי דג בינוני - | קלמארי (דיונון) | 1 | |
הדו"ח:
שישי בערב מבין כי שבת בבוקר פנויה עד השעה 10 לפחות....
מחליט לזרזר...כמה טלפונים לחברים וזינגר מחליט שבה לו גם להניח לקיאק הפעם...
0530 שבת נוחתים ברידינג ...מתמקמים ומתחילים לעבוד ,, זינגר עם אולטרא לייט , אני החלטתי הפעם על ציוד קצת יותר כבד ,,ועובד עם דמויים וג'יגים של 30-40- גרם,,,,
המיים יחסית שקטים וגם בזריחה לא רואים יותר מידי פעילות של טורפים למעט כמה לוקוסים שמתעופפים באויר על הביזרי פה ושם.... מחזה שגורם לי לחייך כל פעם מחדש

תקיפה חזקה על גיג 30 גרם של מאיה ואני מתעורר לחיים אבל באמצע הדרך הבחור נטש (וטוב שכך כי להערכתי על פי ההתנהגות זה אבו
)שלומי מקל גם הוא תקיפה אבל ממהר ואין נעילה ....
השעה 0840 ומחליטים להתקפל ,,,,היה נחמד וזהו ....

בדרך החוצה מעיף מבט על הבריכה הסגורה תוך כדי הליכה.....פתאם קולט להקה של קלאמרי 6-8 חתיכות פשוט צפות במיים ...
מהר מחברים ציוד חזרה ,,,שולף בובה שבטעות נשכחה בווסט ,,,וזורק ...החברה כאילו בהצגה מסתכלים עליה ולא מגיבים מקפיץ אותה הם נסוגים ...היא שוקעת הם חוזרים סביבה במעגל ...בפעם השלישית ,,,אחד מקבל אומץ...ובווםםם.. כתם דיו ענק במיים והבחור תוך 5 שניות נושם אויר צח על הסלע

ממשיכים לשחק איתם ,,,אבל הם כנראה למדו את הלקח....

מתקפלים ובדרך לרכב....צועדים ומקשקשים ואז אני קולט בהמשך הבריכה 4 פלמידות יפות הערכה של 2-3 קילו לחתיכה ,,,פשוט משייטות באלגנטיות במיים......

שוב הניגון חוזר .....מרכיבים ציוד ,,הפעם בובה גדולה ואחריה גיגים ,,, ,,ועבודה במרץ אבל החברה מתעלמים

נראה לי היו כבר שבעים אחרי כל הבורים והקלאמרי שטחנו שם כנראה קודם

הצצה בשעון וכבר מאוחר אז אומרים יפה שלום ,,,,סימנו את המיקום לפעם הבאה

תהיו אנשים טובים ותהנו מהחיים

.

?