|
שלום לכולם, לפני יומיים פתחתי דיון בעניין מידע לגבי מקל ז'ירז'ור: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=30866.msg359822;topicseen#newלאחר פתיחת הדיון אבי לוי יצר איתי קשר במייל במיידית ואמר שהמקל ייעודי לדייג קאלמרי. כתבתי לו בקצרה איזה מקל אני מחפש ועבור מי.... לאחר בדיקה קצרה חזר אליי עם נתוני מקל שחיפשתי, וכל זאת בשעות הערב המאוחרות... אמר שרוצה "להשתתף איתי" ברכישת המקל עבור הנער במצוקה, וכל זאת בכתב, מבלי להכיר ולדבר איתי ומבלי שאבקש ממנו. אתמול בבוקר המקל יצא מנהריה אחה"צ היה אצלי בבית עם עוד מס הפתעות.... קיבלתי ממנו טלפון ונשאלתי האם המקל מוצא חן בעיניי. אמרתי לו שלא קיבלתי את המקל כי אני לא בבית. הרמתי טלפון לבן שלי שפשוט "שכח" להודיע לי שהוא זה שקיבל את המקל  אבי, אני מודה לך מקרב לב על הכל, שתזכה לפרנסה טובה ולכל הטוב שבעולם. מקווה לפגוש ולהכיר אותך פנים מול פנים  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2017, 17:13:03 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
כל כך שמחתי לדעת מהדיון הזה שישנם עוד אנשים טובים שמוכנים לעזור. ללא ספק יותר מאשמח להכנס למקום שלו אם וכאשר אהיה באזור.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
שמח לשמוע שהכל עבר חלק ומהר בצורה הטובה ביותר כל הכבוד גם לך וגם לאבי 
|
מאור מזרחי
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אבי הוא בחור עם נשמה שיכולה לכסות מדינה שלמה אחת העצירות היותר כיפיות שיש לעשות מהבית בדרך לנהריה 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט את הלב הרחב שלך והרצון לעזור כולנו רואים פה כמעת כל יום היום חשפת בפנינו עוד אדם עם לב רחב ועל זה אני רוצה להודות לך לאבי לבי מהמפרץ הצפוני אני רוצה להגיד תודה על ההתגיסות המהירה הבעת האמון והעזרה גם מבלי להכיר את האנשים באופן אישי מאחל לך פרנסה טובה בריאות ואריכות ימים  מקווה להגיע בהקדם לביקור בחנות ואת הציוד הבא שאצטרך לקנות ארכוש אצלך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 לאבי מהמפרץ הצפוני על ההרתמות לעזרה. מארט, אלו מעשים שרק מחממים את הלב 
|
|
|
|
|
שאפו ענק לאבי מהמפרץ הצפוני  יש עוד אנשים טובים בדרך..... וכמובן גם לך מארט איש יקר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
שאפו ענק לאבי ומארט כל הכבוד 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כול הכבוד לאבי אבל גם כול הכבוד לך מארט  עושה טוב בנשמה ליראות שיש פה אנשים טובים כמוכם לא מכיר אותו אבל מגיע כבוד לאבי לוי מ"המפרץ הצפוני" יצאתם מלכים שהשם יגמול לכם טוב פי עשר 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כול הכבוד לאבי אבל גם כול הכבוד לך מארט  עושה טוב בנשמה ליראות שיש פה אנשים טובים כמוכם לא מכיר אותו אבל מגיע כבוד לאבי לוי מ"המפרץ הצפוני" יצאתם מלכים שהשם יגמול לכם טוב פי עשר  בס"ד אילן, אל תהיה קמצן! למה רק פי עשר? על זה נאמר: "עושה חסד לאלפים"
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
כל הכבוד לשניכם !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כבוד על העזרה והנתינה לך מארט ולאבי לוי מהמפרץ הצפוני
|
|
|
|
|
כל הכבוד לכם!! יצאתם ענקיים!!
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שאפו גדול מארט על ההתגייסות לטובת הנער... וכך על "הגיוס" של אבי ועל הפרגון לאבי - בבחינת לא לקחת את התגייסותו לטובת העניין כמובן מאליו.
מגיע כמובן גם שאפו גדול לאבי לוי מהמפרץ הצפוני.. כפי שציינתי, לא מובן מאליו... וגם לא מפתיע - אבי בחור מצוין..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|