פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   סירת מנוע למכירהׁ ׁ(עודכן המחיר שוב) או החלק שלי בשותפות למכירה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סירת מנוע למכירהׁ ׁ(עודכן המחיר שוב) או החלק שלי בשותפות למכירה (נקרא 9425 פעמים) |
הדפסה |
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
UP 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הופה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חברים המחיר ירד דרסטית ולחלופין שמתי את החלק שלי למכירה במחיר של רולר חשמלי לקחת סירה ששטה זה כבר באמת מחיר בדיחה המחיר כולל עגינה וביטוח שכבר שולמו וזה נכון גם למכירה וגם לחצי שותפות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חחחחחח כמה שאתם לא רציניים המחיר הוא חצי ממחיר של קיאק איילנד משופצר בחצי מחיר של קיאק אתם קונים סירה 15.000 ש"ח ויש לכם סירה מוכנה (המחיר הוא סופי ולא ניתן למיכוח)
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מחיר בדיחה, לא מבין איך אין קופצים... ואותך עוד יותר לא מבין, בשביל חצי סירה במרינה, 7 וחצי בארנק יותר או פחות זה בכלל לא משמעותי... אני לא באמת קונה את זה שאת הרומן שלך עם דייג מסירה סיימת, לא חבל??
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מחיר בדיחה, לא מבין איך אין קופצים... ואותך עוד יותר לא מבין, בשביל חצי סירה במרינה, 7 וחצי בארנק יותר או פחות זה בכלל לא משמעותי... אני לא באמת קונה את זה שאת הרומן שלך עם דייג מסירה סיימת, לא חבל??
לא סיימתי אבל לא יכול להמשיך עם השותף חוץ מזה אחרי 3 שנים הגיע הזמן להתחדש בסירה וגם בשותף שותף שלא מגיע בזמן דופק ברזים ולא עושה כלום בסירה חוץ מלשלם ולדוג הוא בשבילי לא שותף במהלך שייט אמרתי לו לסדר את הפינה של הגגון אחרי רבע שעב עזבתי את ההגה לחצי דקה ועשיתי את זה בעצמי עד לרמה כזאת 
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היי בנצי מכירת סירה או שותפות בסירה היא לא דבר פשוט,בעיקר שכשפירסמת את הכניסה לשותפות איתך,מכונאי והנדי-מן,ואדם שמנסה לעזור בכל דרך כל הזמן,עדיין לא פשוט למצוא אדם שגיאוגרפית מתאים למרינה שבה הסירה עוגנת,למצוא מי שהוא שהסירה מתאימה לו,ובכלל למצוא מישהו שרוצה שותף,שהרי שותף בסירה כמו בנישואים יכול להיות גן עדן ויכול להיות הפוך וגרוע מזה  במיוחד לאור התיאורים של התנהגות של הצד השני,לא נראה לי שיש מזוכיסטים שירצו להיכנס לנעליים שלך למרות זאת,וזה מנסיון אישי לצערי,יש רגעים בחיים שעדיף ״לשחרר״ ,ולהמשיך הלאה,אפילו אם מדובר בנזק כספי,דווקא אז הכי נכון להתקדם לפעמים יש עוד גורמים שיכולים להקשות,אבל כל עוד זה נגמר בניירות וברזלים,דיינו ..... לא סתם אמר אדם חכם פעם:נסגרת דלת,נפתח חלון ופה אני רוצה לאחל לך שותפות מוצלחת לך ולפרטנר ולא לשכוח,החיים קצרים בשביל לסבול בלי סיבה,תמיד להגיד תודה לבורא עולם על מה שיש,ולא מה יש לשכן . את הסירה אני בטוח שתוכל למכור במחיר כזה או אחר,יש לה עגינה שזה לא מבוטל בכלל,רק סבלנות בינתיים להרים את השותפות,ללמוד מטעויות העבר,ולהפנים,שבשותפות יש שניים,לטוב ולרע,לחלק את הדגים וגם את המטלות בהצלחה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
היי בנצי מכירת סירה או שותפות בסירה היא לא דבר פשוט,בעיקר שכשפירסמת את הכניסה לשותפות איתך,מכונאי והנדי-מן,ואדם שמנסה לעזור בכל דרך כל הזמן,עדיין לא פשוט למצוא אדם שגיאוגרפית מתאים למרינה שבה הסירה עוגנת,למצוא מי שהוא שהסירה מתאימה לו,ובכלל למצוא מישהו שרוצה שותף,שהרי שותף בסירה כמו בנישואים יכול להיות גן עדן ויכול להיות הפוך וגרוע מזה  במיוחד לאור התיאורים של התנהגות של הצד השני,לא נראה לי שיש מזוכיסטים שירצו להיכנס לנעליים שלך למרות זאת,וזה מנסיון אישי לצערי,יש רגעים בחיים שעדיף ״לשחרר״ ,ולהמשיך הלאה,אפילו אם מדובר בנזק כספי,דווקא אז הכי נכון להתקדם לפעמים יש עוד גורמים שיכולים להקשות,אבל כל עוד זה נגמר בניירות וברזלים,דיינו ..... לא סתם אמר אדם חכם פעם:נסגרת דלת,נפתח חלון ופה אני רוצה לאחל לך שותפות מוצלחת לך ולפרטנר ולא לשכוח,החיים קצרים בשביל לסבול בלי סיבה,תמיד להגיד תודה לבורא עולם על מה שיש,ולא מה יש לשכן . את הסירה אני בטוח שתוכל למכור במחיר כזה או אחר,יש לה עגינה שזה לא מבוטל בכלל,רק סבלנות בינתיים להרים את השותפות,ללמוד מטעויות העבר,ולהפנים,שבשותפות יש שניים,לטוב ולרע,לחלק את הדגים וגם את המטלות בהצלחה  אלי אני כבר הפנמתי שהמצב אבוד ועדיף לשחרר לכן הורדתי עוד את המחיר והעיקר שמישהו יקנה את הסירה ויהנה ממנה נכון לעכשיו מי שיקנה את הסירה יהנה מעגינה וביטוח חינם למשך חצי שנה שזה כשלעצמו שווה כ-4000 שקל כמו שרשמתי במודעה שהמחיר כבר כולל את המשך העגינה והביטוח כך שיוצא נכון לעכשיו שהסירה נמכרת במחיר של 11.000 ש"ח שזה ממש בדיחה פשוט לשים 15.000 ש"ח למלא דלק ולצאת לים כשהכל כבר משולם קדימה
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2018, 19:26:11 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
היי בנצי מכירת סירה או שותפות בסירה היא לא דבר פשוט,בעיקר שכשפירסמת את הכניסה לשותפות איתך,מכונאי והנדי-מן,ואדם שמנסה לעזור בכל דרך כל הזמן,עדיין לא פשוט למצוא אדם שגיאוגרפית מתאים למרינה שבה הסירה עוגנת,למצוא מי שהוא שהסירה מתאימה לו,ובכלל למצוא מישהו שרוצה שותף,שהרי שותף בסירה כמו בנישואים יכול להיות גן עדן ויכול להיות הפוך וגרוע מזה  במיוחד לאור התיאורים של התנהגות של הצד השני,לא נראה לי שיש מזוכיסטים שירצו להיכנס לנעליים שלך למרות זאת,וזה מנסיון אישי לצערי,יש רגעים בחיים שעדיף ״לשחרר״ ,ולהמשיך הלאה,אפילו אם מדובר בנזק כספי,דווקא אז הכי נכון להתקדם לפעמים יש עוד גורמים שיכולים להקשות,אבל כל עוד זה נגמר בניירות וברזלים,דיינו ..... לא סתם אמר אדם חכם פעם:נסגרת דלת,נפתח חלון ופה אני רוצה לאחל לך שותפות מוצלחת לך ולפרטנר ולא לשכוח,החיים קצרים בשביל לסבול בלי סיבה,תמיד להגיד תודה לבורא עולם על מה שיש,ולא מה יש לשכן . את הסירה אני בטוח שתוכל למכור במחיר כזה או אחר,יש לה עגינה שזה לא מבוטל בכלל,רק סבלנות בינתיים להרים את השותפות,ללמוד מטעויות העבר,ולהפנים,שבשותפות יש שניים,לטוב ולרע,לחלק את הדגים וגם את המטלות בהצלחה  אלי אני כבר הפנמתי שהמצב אבוד ועדיף לשחרר לכן הורדתי עוד את המחיר והעיקר שמישהו יקנה את הסירה ויהנה ממנה נכון לעכשיו מי שיקנה את הסירה יהנה מעגינה וביטוח חינם למשך חצי שנה שזה כשלעצמו שווה כ-4000 שקל כמו שרשמתי במודעה שהמחיר כבר כולל את המשך העגינה והביטוח כך שיוצא נכון לעכשיו שהסירה נמכרת במחיר של 11.000 ש"ח שזה ממש בדיחה פשוט לשים 15.000 ש"ח למלא דלק ולצאת לים כשהכל כבר משולם קדימה בחינם!!! אם אתה לא לחוץ על כסף, אל תמכור!!! עדיף להוציא דייגים (עם רשיון) דייג בתשלום. לא תרצה, לא תיקח אבל תיקח עבור הוצאות דלק וכ'ו... כך יהיה לך תמיד עם מי לצאת. מארט 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
היי בנצי מכירת סירה או שותפות בסירה היא לא דבר פשוט,בעיקר שכשפירסמת את הכניסה לשותפות איתך,מכונאי והנדי-מן,ואדם שמנסה לעזור בכל דרך כל הזמן,עדיין לא פשוט למצוא אדם שגיאוגרפית מתאים למרינה שבה הסירה עוגנת,למצוא מי שהוא שהסירה מתאימה לו,ובכלל למצוא מישהו שרוצה שותף,שהרי שותף בסירה כמו בנישואים יכול להיות גן עדן ויכול להיות הפוך וגרוע מזה  במיוחד לאור התיאורים של התנהגות של הצד השני,לא נראה לי שיש מזוכיסטים שירצו להיכנס לנעליים שלך למרות זאת,וזה מנסיון אישי לצערי,יש רגעים בחיים שעדיף ״לשחרר״ ,ולהמשיך הלאה,אפילו אם מדובר בנזק כספי,דווקא אז הכי נכון להתקדם לפעמים יש עוד גורמים שיכולים להקשות,אבל כל עוד זה נגמר בניירות וברזלים,דיינו ..... לא סתם אמר אדם חכם פעם:נסגרת דלת,נפתח חלון ופה אני רוצה לאחל לך שותפות מוצלחת לך ולפרטנר ולא לשכוח,החיים קצרים בשביל לסבול בלי סיבה,תמיד להגיד תודה לבורא עולם על מה שיש,ולא מה יש לשכן . את הסירה אני בטוח שתוכל למכור במחיר כזה או אחר,יש לה עגינה שזה לא מבוטל בכלל,רק סבלנות בינתיים להרים את השותפות,ללמוד מטעויות העבר,ולהפנים,שבשותפות יש שניים,לטוב ולרע,לחלק את הדגים וגם את המטלות בהצלחה  אלי אני כבר הפנמתי שהמצב אבוד ועדיף לשחרר לכן הורדתי עוד את המחיר והעיקר שמישהו יקנה את הסירה ויהנה ממנה נכון לעכשיו מי שיקנה את הסירה יהנה מעגינה וביטוח חינם למשך חצי שנה שזה כשלעצמו שווה כ-4000 שקל כמו שרשמתי במודעה שהמחיר כבר כולל את המשך העגינה והביטוח כך שיוצא נכון לעכשיו שהסירה נמכרת במחיר של 11.000 ש"ח שזה ממש בדיחה פשוט לשים 15.000 ש"ח למלא דלק ולצאת לים כשהכל כבר משולם קדימה בחינם!!! אם אתה לא לחוץ על כסף, אל תמכור!!! עדיף להוציא דייגים (עם רשיון) דייג בתשלום. לא תרצה, לא תיקח אבל תיקח עבור הוצאות דלק וכ'ו... כך יהיה לך תמיד עם מי לצאת. מארט  תתפלא גם את זה קשה למצוא פרסמתי כמה פעמים ולא הייתה היענות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|