פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   צמד טרחונים ראשון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: צמד טרחונים ראשון (נקרא 3141 פעמים) |
הדפסה |
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 29/11/2017 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:30 | דמוי סיליקון - גראב אדום על ג'יגהד 7 גרם | טרכון ים תיכוני | 1 | 0.5 | | 07:40 | דמוי דג בינוני - TACKLE HOUSE - CONTACT NODE 130F 18g | טרכון ים תיכוני | 1 | 0.8-1 |
הדו"ח:טרכונים ראשונים רבותי !!! אז בואו נתחיל  :הדודא המדגדגת הזו באצבע ובראש דגרה לי במוח מחצות ..הבנתי שאין ברירה כנראה שנטעם קצת מלוחים הבוקר,כיוונתי שעון ל 5 כדי להספיק להיות באור ראשון בים ,ב4 מתעורר כנראה מעודף אדרנלין,קושר לידרים,בוחר ציוד - החלטתי לשלוף את המייג'ור קראופט טראוזר שקניתי דרך הפורום אבל חששתי להשתמש בו עד כה כי הרסתי כבר מקל אחד,לאחר סדנא אינטרנטית עם קובי ערבה לאחר שהלבשנו חוט כמו שצריך על השפולה החלטתי שאפשר ללכת על זה,אורז ונוסע לרידינג,הכבישים ריקים ,אוויר קריר נעים , בוקר תענוג. בחנייה לרידינג אני פוגש מז'רז'ר ורואה שגם הוא עם מייג'ור קראפט,החלטתי לפנות בבקשה לטיפים על עבודה עם המקל ..הבחור היה גבר רציני והציע לי להצטרף אליו .הלכתי לרידיינג לפחות כבר 30 פעם ,אבל אף פעם לא הלכתי לאן שהלכתי איתו, ידע רבותיי וניסיון..אין יקרים מהם כשמתחילים להכנס לענף ..המלצה שלי -חפשו למי להצטרף. הגענו למקום ,התחלתי לעבוד והבחור מתקן אותי , מחדד לי את צורת העבודה .לאחר עבודה של כשעתיים אחרי שניסיתי כלבים , מינואים,עברתי לג'יג הד עם סיליקון-גראב,הטלה ראשונה אני נתקל בסלע , מתנהל בסבלנות,מנער קלות, השתחרר הג'יג ומשכתי חזרה, הטלה שניה אני זורק ושוב נתקל בסלע , מוקדם מהצפוי,ממתין שנייה,הסלע משחרר,אני אוסף חוט רק שפתאום הסלע מושך חוט חזרה  כאן חשדתי  . אוסף מהר את החוט שולף טרכון ומתלהב רצח רק שאיך שהרמתי אותו על המסלעה הוא משתחרר מהג'יג הד וחוזר חזרה למים ,כאן אני מפנים שלא נתתי הוקסט כשהבנתי שיש לי דג..טעות שלי. בהמלצת החבר החדש אני ממשיך לעבוד כי אמר שבדרך כלל הם באים בלהקות אז הם עדיין בסביבה. לאחר עשר דקות נוספות עם הסיליקון עברתי לדמוי נוד של טאקל האוס שקניתי נטו בגלל המלצתו של קובי ערבה וכן על ההטלה הראשונה יש לי לקיחת חוט, הוקסט מוגזם מצידי ואז גריפת חוט והדג מרגיש מכובד, שולף אותו החוצה והבחור לידי טוען לקילו, אני חושב שקצת פחות אבל בהחלט חביב, אחרי שחרור למים קיפלנו ציוד ונסענו איש איש לדרכו לא לפני החלפת טלפונים ,מה שלא הצלחתי לעשות לבד דרך צפייה בסרטונים וב30 פעם הצלחתי בפעם אחת עם אדם מנוסה , היה לי יום תענוג 
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יופי של דוח תמיד יש ממי ללמוד ואף פעם לא מאוחר כבוד לשחרור ולפרטנר החדש שלך  תמיד בהצלח 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ארז אני שמח מאד עבורך. היה לך אחלה יום דייג. העלת בחכה 2 דגים קטנים בשביל המצב רוח... ואחלה דג גדול ושמן שהרבה יותר שווה מהשני הדגים הקודמים. למצוא משהו מנוסה בדייג שבשעה אחת יהיה שווה לך יותר מ- 30 יציאות תאמין לי שזה הרבה הרבה הרבה יותר שווה משני הטרחונים. אני יכול רק לאחל לך עוד מספר יציאות מוצלחות עם אותו חבר חדש! אני מאמין שאם תתמיד איתו אנחנו נזכה לראות עוד המון דוחות יפים ועשירים ממך. כשחוזרים מהים מבלי לתפוס דגים אז תמיד אומרים שהדגים זה רק בונוס. אבל ממך למדתי, שגם כשכן כבר תופסים דגים אבל בנוסף מוצאים חבר חדש לדייג אז גם כאן הדגים זה רק בונוס. שיהיה לך המון בהצלחה והמשך הנאות מדייג 
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ארז, ארז... כמה שמחתי לראות דוח תפיסה שלך... לא הרבה יודעים, כמה התכתבויות היו בינינו, מעבר למה שבפורום, דרך הודעות פרטיות... ניסיתי לעזור כמיטב יכולתי, אתה שאלת, ואני- עניתי, המלצתי, ייעצתי, מה לדעתי נכון או לא נכון. אבל הפעם, עשית הכל נכון, כולל לפעול לפי העצה הראשונה שאני נותן לכל מי שמתחיל- להיצמד למישהו מנוסה וסבלני, ולצאת על רטוב. לא סרטונים, לא עצות בפורום ולא אלף שיחות יעזרו לך כמו סשן עם "חונך". אז יצאת, עבדת, למדת, וגולת הכותרת- נעלת, ועוד פעמיים, דגים מכובדים ובשיטות שונות- סחטיין! לגבי הנוד- בהחלט מלך המינואים לדעתי, דמוי שתפס אצלי בערך כל מה שחי בים, אני מחזיק ממנו גם את ה-130 וגם את ה-150, וכמה שאני מגוון ומחליף דמויים, ויש לי עשרות רבות של דמויים טובים ויקרים, במדיום אני כמעט תמיד שולף אותו לסיבוב, ועדיין הוא ממשיך לא לאכזב. אחלה של תפיסות, אחלה של צעד קדימה, ואחלה של דו"ח. תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ארז מברוק על הצמד כבר מספר חודשים שאתה עסוק בלילמוד שואל מתעניין רוכש ציוד ויוצא לסיבובי ניסיון בקיצור מאבזר את עצמך מכל הבחינות מסתבר שההשקעה משתלמת את הפינאלה להתארגנות קיבלת בחוף כשחברת לבחור עם ניסיון שהיה גם מוכן לעזור מקווה ומאחל שמעכשיו תתחיל להפציץ לגבי החבר נשמח לדעת עם הוא חבר בפורום ואם לא תדאג שיהיה 
|
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה ,כולכם אחים למסע, ז'ירז'ור יכול להיות מאוד מתסכל בהתחלה ובהחלט לא תמיד מתגמל,התמדתי נטו בגלל עצותיכם והאמונה שהדגים יגיעו, והם הגיעו ,חייב לומר שמה שידעתי עד היום בבוקר שונה מאוד ממה שידעתי החל מהבוקר:) מקווה לתת פה בדוחות , וצור, הוא אינו חבר אבל נדאג שיהיה 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה רבה ,כולכם אחים למסע, ז'ירז'ור יכול להיות מאוד מתסכל בהתחלה ובהחלט לא תמיד מתגמל,התמדתי נטו בגלל עצותיכם והאמונה שהדגים יגיעו, והם הגיעו ,חייב לומר שמה שידעתי עד היום בבוקר שונה מאוד ממה שידעתי החל מהבוקר:) מקווה לתת פה בדוחות , וצור, הוא אינו חבר אבל נדאג שיהיה  בס"ד נראה כי הבוקר חזר אלינו ארז חדש.. לא אותו ארז שהכרנו. אתה נשמע עם המון ביטחון חיובי, וכנראה שקיבלת מנועים משופרים
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של דוח ארז ההתמדה לבסוף משתלמת מאחל לך שרק ימשיך כך
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק ארז על הטרחונים הראשונים שלך  לדעת לאן ללכת ומה לעשות, זה החלק החשוב ביותר. מזל שפגשת דייג נחמד שמוכן לעזור 
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד על הראשונים!!! הכי טוב להתחיל עם בחור שמבין איך עובדים נכון בקיצור שאפו!
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
מברוק!!! דבר אחד קובי שכח ללמדך אותך, להעלות לדו"ח גם תמונה לטיבול  פינקת בדג שיודע לתת פייט רציני, בקרוב תחוש את הפלמידות ובכלל תתמכר!! בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
גיא30
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק אחי כל הכבוד.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
ארז כל הכבוד איו ספק כי לקבל הדרכה ממקור ראשון ולתקן תוך כדי עבודה זה הטוב ביותר שמח על הדגים בשבילך...אין ספק כי זה מעודד להמשך בהצלחה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מברוק על הסיפתח! כפי שנאמר, first cut is the deepest, אבל בקטע טוב 
|
|
|