| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 12/11/2017 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00 | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 1 |
הדו"ח:
סוף סוףף דג ראשון מהקיאק ודוח ראשון שלי כאן כמה שחיכיתי לו ובכלל הבייבי אינטיאס הראשון שלי.
ודג ראשון אחרי כמה שנים טובים של יובש

הכל התחיל כבר בחמישי דיבורים על ים בצוות של החברה הצופניים
כמובן אני חיייייב להודות
שבזכותם זו כבר יציאה שניה שלי איתם בייחד חברים מדהימים שאני נורא שמח שהכרתי
וכמובן אני גם מאוד רוצה לצאת רק שהפעם היציאה היא במגרש הביתי בנהריה ביום שבת (פעם קודמת הייתה בשדות ים)
תומר ישר מבלי לחשוב בכלל מזמין אותי לעשות אצלו שישי ונלך ייחד בשבת בבוקר
כמובן לאחר אישור מהאישה מודיע לתומר בשמחה רבה ומגיע אליו בשישי.
תומר יאחח על אמת אתה בנאדם מדהים ואני מאוד שמח שהכרנו תודה רבה על אירוח מדהים שגם חסך לי המוןןןן ניסעה (מבאר שבע) חיייב לעבור כבר

בקיצור נפגשים בים ב4 וחצי מורידים ציוד כולם עוזרים לכולם איזה כיף לראות אחווה כזו

באמת אחד אחד אנשים מדהים אני פשוט עוד לא זוכר את השמות של כולם
אז סילחו לי.מתחילים לפדל/לחתור לכיוון עומק ה40+ מתחיל לעבוד בגיג וזורם עם הדריפט לקראת השעה 7 בבןקר מקבל תקיפה חזקה במקל פרץץץ של אדרנלין מגלגל שריקת חוט קטנה לכמה שניות וחוזר לגלגל נלחם ונותן פייט ממש יפה וכיפי עולה למעלה ואני רואה בייבי אינטיאס מעלה אותו מיד אלי דואג שלא יברח בטעות אפילו

בכל זאת אחרי כמה יוציאות כבר ללא תפיסות בכלל חיייב לשמור עליו טוב טוב ואיך שהוא אצלי בין הרגליים אני חושב שאיתי שמעה את הצעקות שלי עד באר שבע

כל החברה שהיו באיזור חשבו שתפסתי משהו שלפחות 10 קילו אבל לא לא זה היה התרגשות שאין לי לתאר

תופס עוד 3 אבוקקות עושה מהם סלט במים מלוחים וממשיך הלאה חזורים לחוף בסביבות 12 מתארגנים ויוצא לכיוון באר שבע שמח ומאושר

סוף סוף דג אומנם קטן אבל היה שווה כל קילומטר וכל השקעה ואני מאוד שמח לצאת איתכם חברה
תודה על הכל