בכל זאת, חוויה.... אם אתה שואל אותי, הוא ניצל איזשהי פירצה. משהו בסט טפ שלך לא היה 100%, או שהיתה "הכנה לקריעה" על החוט, או שהקלאץ' היה ממש ממש הדוק. אין מצב שדג של חצי מהטסט של החוט ינתק כל כך בקלות, בלי יציאת חוט בכלל, בלי כמעט לכופף את המקל... אבל בפעם הבאה, ברור שתגיע מוכן יותר, ובתקווה שגם תצלם לנו אותו בידיים שלך.... בכל מקרה, אחלה סירטון, ואחלה דוח, תודה על השיתוף
ארז, מבחינת אינטיאס של 8 קילו, לפוצץ חוט של 20 ליברות זה לא בשמיים, אם אתה לא מאוד מכוון וגם מאוד מדויק בכל מקרה זה אפשרי... בזמנו תפסתי אינטיאס של 12 בטרולינג על 0.40
ארז, מבחינת אינטיאס של 8 קילו, לפוצץ חוט של 20 ליברות זה לא בשמיים, אם אתה לא מאוד מכוון וגם מאוד מדויק בכל מקרה זה אפשרי... בזמנו תפסתי אינטיאס של 12 בטרולינג על 0.40
בכל זאת, חוויה.... אם אתה שואל אותי, הוא ניצל איזשהי פירצה. משהו בסט טפ שלך לא היה 100%, או שהיתה "הכנה לקריעה" על החוט, או שהקלאץ' היה ממש ממש הדוק. אין מצב שדג של חצי מהטסט של החוט ינתק כל כך בקלות, בלי יציאת חוט בכלל, בלי כמעט לכופף את המקל... אבל בפעם הבאה, ברור שתגיע מוכן יותר, ובתקווה שגם תצלם לנו אותו בידיים שלך.... בכל מקרה, אחלה סירטון, ואחלה דוח, תודה על השיתוף
מסכים לחלוטין, משהו היה מוזר בפיצוץ החוט.
הדג השאיר אותך בשוק והשאיר לך את ה"שוק" (לידר) במים...
אתה לא יודע למה לצפות שיבוא על הדמוי אני מסכים עם קובי מוזר באמת שלא יציאת חוט לא כיפוף בא וחתך אבל בכל מקרה עם הסט הכבד היית מביא אותו בהרבה יותר בקלות ובבטחון יותר סרטון פצצה כמו תמיד תודה
מסכים עם כולם... ללא ספק היה כשל כל שהו בחוט, הסט עמד ככה שבועיים בלי שנגעתי בו, אמנם זה היה עם לידר חדש שקשרתי אבל עדיין... הקלאץ היה סגור גג 40% שזה אני מערעך 4 קילו גג מתוך ה 9 האפשריים... מאמין כמו שאמרתי בסרטון שהנקודה הכי חלשה הייתה בגיוק מעל הקשר FG שם החוט היה הכי חלש ולא 100%.
כל הכבוד על השיתוף הסרטון ובהצלחה בהמשך הדייג ׳ לפני חודשיים הייתי בטיול בראש הניקרה בבוקר ראיתי שם דייג מזרזר עם ציוד כבד היה לו מקל עד 150 גרם רולר שימנו סרגוסה 100000 וחוט עבה . הדמוי שהוא זירזור איתו היה גם גדול .הוא סיפר לי כי הוא תפס בשנה שעברה במקום אנטיאס 16 קילו בזרזור כבד מהחוף והראה לי תמונה של הדג בטלפון שלו .הים מלא הפתעות חשוב לבוא מוכן לדייג המטרה עם הציוד הנכון . סבלנות והתמדה מביאים להצלחה .