פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פינת בדיחות שרצות בוואטצאפ |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פינת בדיחות שרצות בוואטצאפ (נקרא 14009 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ועוד משהו על בעל ואשתו... 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בחור בארוחת ערב עם המשפחה של חברה שלו מת להפליץ וקולט שהחתולה של המשפחה מתחת לכסא שלו..משחרר נאד קטן ומקווה שיחשבו שזו החתולה..ואכן האמא צועקת לפתע "מיצי!!!".. הוא מבסוט-משחרר עוד אחד ושוב האמא צועקת"מיצי!"שוב ושוב הוא משחרר נאדים..ולפתע האמא צועקת "מיצי..תצאי משם לפני שהוא מחרבן עלייך!!!!
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בחור בארוחת ערב עם המשפחה של חברה שלו מת להפליץ וקולט שהחתולה של המשפחה מתחת לכסא שלו..משחרר נאד קטן ומקווה שיחשבו שזו החתולה..ואכן האמא צועקת לפתע "מיצי!!!".. הוא מבסוט-משחרר עוד אחד ושוב האמא צועקת"מיצי!"שוב ושוב הוא משחרר נאדים..ולפתע האמא צועקת "מיצי..תצאי משם לפני שהוא מחרבן עלייך!!!!

|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רופא אחד רב עם אישתו ואמר לה בעצבים : "גם במיטה את לא משהו" ויצא לעבודה... בהמשך היום התקשר לאשתו להתנצל... שאל אותה "איפה את"? ענתה לו - "במיטה" אמר לה "מה ? את לא מרגישה טוב ?" אמרה לו "לא, אני מקבלת חוות דעת נוספת" 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שני חברים טובים ששיחקו כדורגל ביחד בכל שישי שאלו אחד את השני אם יש כדורגל בשמיים, וסגרו עיסקה שהראשון שימות יבוא לשני ויספר לו אם יש כדורגל בשמיים. לאחר כמה שנים הראשון נפטר ובלילה בא לחבר שלו בחלום ואומר לו - "יש לי בשורה אחת טובה ואת רעה במה להתחיל?" החבר השני אומר לו "בטובה". עונה לו החבר הראשון שיש כדורגל בשמיים. שואל אותו השני ומה הרעה? עונה לו הראשון "אתה בהרכב שבוע הבא." 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דיפלומט ישראלי נסע עם אשתו לשליחות בשוודיה. כעבור כשנה ילדה אשתו תינוק בלונדיני. מכיוון שאין בלונדינים במשפחה, התפלא הדיפלומט ושאל את אשתו איך זה יכול להיות? משיבה אשתו: אתה כל היום בעבודה ואני יושבת במרפסת ורואה המון בלונדינים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק בלונדיני. הבעל השתכנע. כעבור תקופה הועבר הדיפלומט עם משפחתו לאפריקה. לא חלפה שנה, ואשתו ילדה תינוק כושי. הבעל פנה אל אשתו בתמיהה ושאל איך זה יכול להיות? משיבה אשתו: אתה כל היום בעבודה ואני יושבת במרפסת ורואה המון כושים. התחשק לי, וכך נולד לי תינוק שחור. הבעל השתכנע. בתום השליחות חזרה המשפחה לישראל. אמו של הדיפלומט רואה לראשונה את נכדיה החדשים, ושואלת את בנה איך ייתכן שנולדו לו ילד בלונדיני וילד כושי? הדיפלומט מספר לאמו בשיא הטבעיות את שאמרה לו אשתו. משיבה האם: אתה מזכיר לי את אבא שלך - הוא היה משאיר אותי לבד כל היום בחווה, כל הזמן ראיתי המון חמורים. התחשק לי, וכך נולדת אתה... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גדול
גדול ונכון... אילו כל שעות הווטסאפ היו מתורגמות לשעות עבודה - התוצר הגולמי היה עולה בעוד 2% לשנה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עיראקי וכורדי ממתינים בתחנת אוטובוס ברמת גן ביום גשום,  כשלפתע מכונית חולפת במהירות ומתיזה עליהם מים מהשלולית... עד ששניהם נרטבים לגמרי. השניים מתחילים לקלל והכורדי אומר: "בחיפה זה לא היה קורה!" "למה?", תמה העיראקי, "מה היה קורה בחיפה?" "בחיפה הנהג היה מיד עוצר", משיב הכורדי, "מתנצל בפניך, לוקח אותך אליו הביתה, מפשיט אותך מהבגדים הרטובים, מכניס אותך למקלחת שלו, מייבש אותך, ואפילו מתעקש שתישן במיטה שלו בלילה עד שהבגדים יחזרו מהכביסה. בבוקר היה נותן לך מאה שקל והיית חוזר הביתה". "באמת??", נדהם העיראקי, "זה קרה לך???" "לא לי", משיב הכורדי. "לאשתי" 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הדייל הראשי יוצא אל נוסעי המטוס ואומר: גבירותי ורבותי... אני מצתער להודיע לכם בשם צוות המטוס שנשרפו לנו הכנפיים נוסעי המטוס בהיסטריה נוראית צועקים וקושרים את עצמם לכיסאות והדייל הראשי ממשיך: גבירותי ורבותי. תירגעו כי למזלנו העמיסו גם שניצלים 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2017, 19:29:45 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הדייל הראשי יוצא אל נוסעי המטוס ואומר: גבירותי ורבותי... אני מצתער להודיע לכם בשם צוות המטוס שנשרפו לנו הכנפיים נוסעי המטוס בהיסטריה נוראית צועקים וקושרים את עצמם לכיסאות והדייל הראשי ממשיך: גבירותי ורבותי. תירגעו כי למזלנו העמיסו גם שניצלים   בחור בארוחת ערב עם המשפחה של חברה שלו מת להפליץ וקולט שהחתולה של המשפחה מתחת לכסא שלו..משחרר נאד קטן ומקווה שיחשבו שזו החתולה..ואכן האמא צועקת לפתע "מיצי!!!".. הוא מבסוט-משחרר עוד אחד ושוב האמא צועקת"מיצי!"שוב ושוב הוא משחרר נאדים..ולפתע האמא צועקת "מיצי..תצאי משם לפני שהוא מחרבן עלייך!!!!

|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
יושבים להם שלושה דייגים עם חכות בתוך סירה מנסים לדוג. שניים מהם בכלל לא מצליחים להעלות אפילו דג אחד ואילו אצל השלישי עולים בחכה דג אחרי דג בכמויות... "מה קורה פה"? התעצבן אחד מהם, "איך אתה מצליח לדוג ככה"? "אני תפסתי אתמול דג זהב" הוא ענה. "די, אל תזבל שטויות" ביקש החבר העצבני... "רגע אחד" התערב השלישי, "ומה ביקשת מאותו הדג זהב הזה שאתה אומר שתפסת"? "בקשה ראשונה", עונה הדייג בר המזל, "שתמיד אצליח לדוג ושכל ימי הדייג שלי יהיו מוצלחים", בקשה שניה: שהארנק שלי תמיד יהיה מלא כסף"... "ומה הבקשה השלישית"? שאלו חבריו. "הבקשה השלישית, שתמיד בסקס אני ואישתי נגמור ביחד"! "כל הכבוד"! אמרו חבריו, "בקשות יפות ביקשת לך, אתה יכול גם להוכיח"? הם שאלו... "כן ודאי" הוא עונה, "ראיתם כבר איך הדגים ניתפסים אצלי, ועכשיו תיראו" והוא מוציא את ארנקו המלא בשטרות ומטבעות ומרוקן אותו על תחתית הסירה, סגר את הארנק, פתח שוב והנה הוא מלא בכסף כפי שהיה לפני כן. חבריו הנדהמים וההמומים מחאו כפיים בפירגון לחברם: "כל הכבוד חבר יקר! כל משאלותיך התגשמו אז למה אתה יושב כאן בפנים חמוצות כל כך???!!! "אומר לכם את האמת הוא ענה, "הנה אני יושב כאן איתכם שעה אחת בלבד באמצע האגם הזה וגמרתי כבר 3 פעמים"!!!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
יושבים להם שלושה דייגים עם חכות בתוך סירה מנסים לדוג. שניים מהם בכלל לא מצליחים להעלות אפילו דג אחד ואילו אצל השלישי עולים בחכה דג אחרי דג בכמויות... "מה קורה פה"? התעצבן אחד מהם, "איך אתה מצליח לדוג ככה"? "אני תפסתי אתמול דג זהב" הוא ענה. "די, אל תזבל שטויות" ביקש החבר העצבני... "רגע אחד" התערב השלישי, "ומה ביקשת מאותו הדג זהב הזה שאתה אומר שתפסת"? "בקשה ראשונה", עונה הדייג בר המזל, "שתמיד אצליח לדוג ושכל ימי הדייג שלי יהיו מוצלחים", בקשה שניה: שהארנק שלי תמיד יהיה מלא כסף"... "ומה הבקשה השלישית"? שאלו חבריו. "הבקשה השלישית, שתמיד בסקס אני ואישתי נגמור ביחד"! "כל הכבוד"! אמרו חבריו, "בקשות יפות ביקשת לך, אתה יכול גם להוכיח"? הם שאלו... "כן ודאי" הוא עונה, "ראיתם כבר איך הדגים ניתפסים אצלי, ועכשיו תיראו" והוא מוציא את ארנקו המלא בשטרות ומטבעות ומרוקן אותו על תחתית הסירה, סגר את הארנק, פתח שוב והנה הוא מלא בכסף כפי שהיה לפני כן. חבריו הנדהמים וההמומים מחאו כפיים בפירגון לחברם: "כל הכבוד חבר יקר! כל משאלותיך התגשמו אז למה אתה יושב כאן בפנים חמוצות כל כך???!!! "אומר לכם את האמת הוא ענה, "הנה אני יושב כאן איתכם שעה אחת בלבד באמצע האגם הזה וגמרתי כבר 3 פעמים"!!!

|
|
|
|
|
 |
|
|
שרגא, אתה הורגת אותי  מארט 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שלושה פושעים, תימני, פרסי וכורדי טסים לעירק. שעה לאחר הנחיתה הם שודדים חנות ונתפסים. העירקים שופטים אותם וגוזרים עליהם מוות מול כיתת יורים. התימני מוצא ראשון להורג. שנייה לפני שיורים בו הוא צועק "גשם" וכל החיילים בורחים. הוא מצליח לברוח ומספר לפרסי, שיצעק שם של תופעת טבע וינצל. כשהפרסי עומד מול כיתת יורים, הוא צועק: "ברד" וגם הפעם החיילים בורחים. הוא בורח ומספר גם לכורדי, שעליו לצעוק שם של תופעת טבע וינצל. הכורדי עומד מול כיתת היורים, ושנייה לפני שהם יורים בו הוא צועק: "אש!!!"
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
קטלני 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|