חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי שיכול לעזור בטרמפ.או מי שמחפש טרמפ נא לשרשר כאן
|
|
|
|
|
או. זה מתחיל לתפוס תנופה!! יש אצלי מקום אחד בלחץ ! עוד לא סגור מתי יוצא 15.30 או 17.30 מחיפה 050-4655968 
|
|
|
|
|
צריך טרמפ מאזור כרמיאל והסביבה. אשמח להתלוות למישהו 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)... 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)...  פתחו אתמול שירשור טרמפים למיפגש כנס לשם אולי תמצא בהצלחה
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שלום שי  תבדוק עם פורל הים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)...  פתחו אתמול שירשור טרמפים למיפגש כנס לשם אולי תמצא בהצלחה השרשור מוזג 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 07, 2012, 18:51:16 PM על ידי אביחי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מה לגבי המזג אויר, יש שינוי ? פשוט איבדתי את המעקב.
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)...  פתחו אתמול שירשור טרמפים למיפגש כנס לשם אולי תמצא בהצלחה השרשור מוזג  עדי איך? איך? עוד לא הספיק לקרות ואתה כבר מתקן!  כאילו אתה רואה דברים לפני שנהיו.  נראה שכאילו היה איזה ואקום שנכנסתה אליו ואתה ממלא אותו היטב!  (או שאני לא ראיתי והמנהלים כן, ולכן סיפחו אותך לצוות) בכל מקרה טוב שאתה כאן!! או כמו שאומרים אם לא הייתה היו צריכם להמציא אותך!!  ואם לא הצטרפתי למברכים עד כה, קבל את ברכותי הכנות, עלה והצלח!  חפרתי? 
|
|
|
|
|
יש אולי טרמפ מאיזור פתח תקווה ? 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)...  פתחו אתמול שירשור טרמפים למיפגש כנס לשם אולי תמצא בהצלחה השרשור מוזג  עדי תגיד לו שיפסיק למזוג לבנתיים, עד שנגיע יברחו כל הגאזים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדי איך? איך? עוד לא הספיק לקרות ואתה כבר מתקן!
כאילו אתה רואה דברים לפני שנהיו.
נראה שכאילו היה איזה ואקום שנכנסתה אליו ואתה ממלא אותו היטב!
(או שאני לא ראיתי והמנהלים כן, ולכן סיפחו אותך לצוות)
בכל מקרה טוב שאתה כאן!! או כמו שאומרים אם לא הייתה היו צריכם להמציא אותך!!
ואם לא הצטרפתי למברכים עד כה, קבל את ברכותי הכנות, עלה והצלח!
חפרתי? זה לא אני  שאפו למי שאיחד 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
יומיים לפניי המפגש שכלשך חיכיתי לו ועדיין לא סגור על טרמפ עדיין בסימן שאלה... יש מישו שמגיע למפגש מבת ים חולון ראשון או משו בסביבת בת ים שאוכל להיצטרף אליו אני וכיסא או שתיים(צריך להביא כסאות איתנו עקב חוסר לפי מה שהבנתי)...  היי מחכה לתשובתך פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
כולם מסודרים עם טרמפים למחר ?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כולם מסודרים עם טרמפים למחר ?
קיים סיכוי קטן שאני יצטרך טרמפ. אם יש למישהו מקום מאיזור הקריות שיקח אותי בחשבון מחר אני ידע יותר טוב, אולי בסוף אני יקח איתי מישהו 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|