פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דיג חופי במיטבו... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג חופי במיטבו... (נקרא 1807 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
על זה נאמר כמה קרוב ככה רחוק, יש אולי קרבה פיזית, אבל מבחינת הדגה וטופוגרפיית השטח התנאים שם יותר טובים, שים לב שבפחות מ 10 מטרים מהחוף יש כבר שבירה לעומק, זה יתרון מאוד משמעותי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מה שצחי רשם. המבנה הטופוגרפי משפיע
|
-------------------------------
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יווו זה המלדיבים של המזרח התיכון.. איזה דגים, איזה עומקים,.
חלום!!
שי
|
|
|
|
|
פשוטטט חלום לראות ולקנאא 
|
מאור מזרחי
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דייג חוף מושלם  אני חושב שזו לא רק הטפוגרפיה.. זה השחיתואתיה  ועד שהדייגים הספוריטייבים לא יקחו את עצמם בידיים לא נראה שיפור במצב הדגה בחופי ישראל. מאמין שתחת הגבלות , חוקים ואכיפה קפדנית יהיה אפשר תוך עשור או שתיים להיית שם 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דייג חוף מושלם  אני חושב שזו לא רק הטפוגרפיה.. זה השחיתואתיה  ועד שהדייגים הספוריטייבים לא יקחו את עצמם בידיים לא נראה שיפור במצב הדגה בחופי ישראל. מאמין שתחת הגבלות , חוקים ואכיפה קפדנית יהיה אפשר תוך עשור או שתיים להיית שם  אבי , אל תתבלבל, זה לא בגלל הדייגים הספורטיביים, הכמות שאנחנו מוציאים בשנה לעומת המכמרתנים שגירדו כל מ"מ גדול ביותר, אולי עכשיו כשחצי מהם הושבתו נראה התאוששות במצב הדגה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דייג חוף מושלם  אני חושב שזו לא רק הטפוגרפיה.. זה השחיתואתיה  ועד שהדייגים הספוריטייבים לא יקחו את עצמם בידיים לא נראה שיפור במצב הדגה בחופי ישראל. מאמין שתחת הגבלות , חוקים ואכיפה קפדנית יהיה אפשר תוך עשור או שתיים להיית שם  אבי , אל תתבלבל, זה לא בגלל הדייגים הספורטיביים, הכמות שאנחנו מוציאים בשנה לעומת המכמרתנים שגירדו כל מ"מ גדול ביותר, אולי עכשיו כשחצי מהם הושבתו נראה התאוששות במצב הדגה צחי, אבי התכוון למשהו אחר לגמרי... אבי התכוון "ייקחו את עצמם בידיים" במובן של התארגנות ובניית כוח חזק - באופן שנכתיב רגולציית דיג נכונה בישראל שתתחיל באכיפה אפקטיבית מול המזיקים הגדולים, חוץ מכל שאר הנושאים שמחייבים טיפול..
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
על זה נאמר כמה קרוב ככה רחוק, יש אולי קרבה פיזית, אבל מבחינת הדגה וטופוגרפיית השטח התנאים שם יותר טובים, שים לב שבפחות מ 10 מטרים מהחוף יש כבר שבירה לעומק, זה יתרון מאוד משמעותי
ברור... אך אצלנו גם עם קיאק וסירה לא תמצא כזה שפע... מניח כי מבחינת היחס בים שטחי ים לדייגים - יש הרבה יותר ים לכל דייג... ומניח כי האכיפה שם הרבה יותר אפקטיבית - וממש לא מכוון לאכיפה על הספורטיביים דווקא..
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
ברור... אך אצלנו גם עם קיאק וסירה לא תמצא כזה שפע... מניח כי מבחינת היחס בים שטחי ים לדייגים - יש הרבה יותר ים לכל דייג... ומניח כי האכיפה שם הרבה יותר אפקטיבית - וממש לא מכוון לאכיפה על הספורטיביים דווקא.. שבירת עומק קרובה לא בהכרך הסיבה לדגה טובה יותר במקום בו אני דג שהוא חוף רדוד יצאו דגים יפים ( גומברים , טרכונים ופרידות ) בכמויות די יפות סימו לב לתוואי השטח בו מתבצע הדייג שמופיע בסרטון , לא מעט פעמים נתקלתי בטיזרים קרוב לחוף ( עומק ברכיים )
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2017, 18:23:02 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דייג חוף מושלם  אני חושב שזו לא רק הטפוגרפיה.. זה השחיתואתיה  ועד שהדייגים הספוריטייבים לא יקחו את עצמם בידיים לא נראה שיפור במצב הדגה בחופי ישראל. מאמין שתחת הגבלות , חוקים ואכיפה קפדנית יהיה אפשר תוך עשור או שתיים להיית שם  אבי , אל תתבלבל, זה לא בגלל הדייגים הספורטיביים, הכמות שאנחנו מוציאים בשנה לעומת המכמרתנים שגירדו כל מ"מ גדול ביותר, אולי עכשיו כשחצי מהם הושבתו נראה התאוששות במצב הדגה צחי, אבי התכוון למשהו אחר לגמרי... אבי התכוון "ייקחו את עצמם בידיים" במובן של התארגנות ובניית כוח חזק - באופן שנכתיב רגולציית דיג נכונה בישראל שתתחיל באכיפה אפקטיבית מול המזיקים הגדולים, חוץ מכל שאר הנושאים שמחייבים טיפול.. בדיוק כך רפי  עד שלא ניקח את גורלנו בידינו לא יהיו פה דגים והמצב רק ילך ויחמיר  כבר הצלחנו להתקדם צעד וחצי לכיוון , לא מבין למה זה לא קורה  יותר מידי דד ליינים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|