פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המקל נשבר.... עזרה? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המקל נשבר.... עזרה? (נקרא 2285 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אז אתמול יצאתי לדוג קלמארי ונתפס אחד (יעלה בקרוב ביומן דוחות הדייג), הוצאתי אותו עם המקל מהמים והמקל נשבר. החלק שנשבר הוא החלק העליון של המקל(החלק בעל רוב התבעות.)הדגם של המקל הוא: daiwa liberaty clab 5-28 90L. ולעניין: אני רוצה לקנות באינטרנט (או בארץ עם יש)את החלק שנשבר לי. האם זה אפשרי? ואם כן אז היכן?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2017, 07:42:57 AM על ידי falko782
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקל 5-28 נשבר בגלל הנפה של קלמארי? נשמע לי לא הגיוני... בכל מקרה, הנושא עלה פה בעבר בכמה דיונים, לא משתלם להזמין חלק עליון של מקל בלבד, בד"כ זה יעלה קרוב מאוד למקל חדש. אפשר לקפוץ לחנות שבה אתה נוהג לקנות את הציוד, או להרים טלפון ליבואן דאיווה, ולנסות לברר, אולי תיפול על הזדמנות, אבל תכל'ס- מקל שנשבר הוא הזדמנות להשתדרג.... תתחדש!
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
בדיוק מה שקובי אמר. תתחיל לבדוק על מקל חדש 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
מקל 5-28 נשבר בגלל הנפה של קלמארי? נשמע לי לא הגיוני... בכל מקרה, הנושא עלה פה בעבר בכמה דיונים, לא משתלם להזמין חלק עליון של מקל בלבד, בד"כ זה יעלה קרוב מאוד למקל חדש. אפשר לקפוץ לחנות שבה אתה נוהג לקנות את הציוד, או להרים טלפון ליבואן דאיווה, ולנסות לברר, אולי תיפול על הזדמנות, אבל תכל'ס- מקל שנשבר הוא הזדמנות להשתדרג.... תתחדש!
האמת שהוא נשבר מפני שהרמתי את הקלימרי יותר מדי זמן עם המקל (יצאתי אהבל)בכל מקרה אין לי בעיה לשלם בכדי לקנות את החלק השבור (זה לא “סתם” עוד חקה בשבילי)עם יש למישהו מספר טלפון של היבואן של דאיווה ישראל אני אשמח.
|
|
|
|
|
לא כדאי להשקיע במקל הזה! החלק העליון בארץ, אם תשיג, יעלה לך יותר ממקל חדש בחו"ל. בחו"ל לא מוכרים את החלק העליון בנפרד! ואם כבר אתה קונה מקל חדש, באותו התקציב, באותו האורך ובאותם הטסטים אפשר לקנות מקל יותר איכותי! פרטי היבואן בישראל: ספורט ודיג-אליהו בכר בע"מ המרכבה 19, חולון, 58851 03-558-9143 https://g.co/kgs/ipFAHR מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2017, 11:27:11 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מטעויות לומדים, וככה צוברים ניסיון. כולנו עשינו טעויות כמתחילים, ועדיין עושים טעויות... היבואן של דאיווה הוא אליהו בכר, אתר go fishing. חפש אותם בגוגל....
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
קודם כל איזה גודל קלמרי :-) וכמובן האם יצא מלא מים
כמה עלה המקל מלכתחילה?
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
יונתן, עשית משהו בנידון? מארט 
|
|
|
|
|
יונתן, עשית משהו בנידון? מארט  כן, לאחר התלבתות הזמנתי את החלק שני שנשבר לי בחקה. המחיר היה 400 שקל אבל בכל זאת החלתתי להזמין.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
|
יונתן, עשית משהו בנידון? מארט  כן, לאחר התלבתות הזמנתי את החלק שני שנשבר לי בחקה. המחיר היה 400 שקל אבל בכל זאת החלתתי להזמין. כנראה באמת יש לך רגשות מיוחדים למקל.העיקר שתהנה ממנו. מארט 
|
|
|
|
|
יונתן, עשית משהו בנידון? מארט  כן, לאחר התלבתות הזמנתי את החלק שני שנשבר לי בחקה. המחיר היה 400 שקל אבל בכל זאת החלתתי להזמין. כנראה באמת יש לך רגשות מיוחדים למקל.העיקר שתהנה ממנו. מארט  כן... אפשר להגיד... ותודה רבה על העזרה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2017, 16:40:04 PM על ידי falko782
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה