בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  גומבר לכבוד חג הסוכות!
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: גומבר לכבוד חג הסוכות!  (נקרא 4206 פעמים) הדפסה
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

בעניין: גומבר לכבוד חג הסוכות!
« הגיב #15 ב- : אוקטובר 09, 2017, 20:51:49 PM »
אהלן וסהלן איזה מפלצת  חם
דוח תענוגות נהנתי מהחוויה
את אליהו כבר פגשת אז נשאר לי לאחל המשך הצלחות  בירה
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
 IP: [ מחובר ]
REFAEL2813

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : אוקטובר 09, 2017, 23:01:56 PM »
אחלה דו"ח ויותר מזה אחלה דג
גומבר בסדר גודל כזה... פששששש
אין יותר מתנה לחג מזה...
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : אוקטובר 09, 2017, 23:08:41 PM »
קצת פירוט על הדרך שבה השתמשתי ע"מ לדוג את הגומבר,לאור שאלתו של שרגא(אצרף תמונה או ציור מאוחר יותר בלי נדר)..וגם קצת פירוט נרחב יותר על איך השיטה עובדת.

חוט ראשי בעובי 0.45 ניילון,בקצהו ישר עושה לולאה כפולה-מקפל את קצה החוט לשתיים,אח"כ מקפל שוב לארבע,ואז עושה לולאה כמו שכולם מכירים(חשוב להכניס את הלולאה עצמה בתוך הלופ לפחות 3 פעמים בשביל לקבל קשר חזק ועבה-בנוסף שהלולאה עצמה תהיה באורך של 8-10 ס"מ בשביל שהמשקולת על הריג תכנס בתוכה בקלות)אתם תראו שתיווצר לולאה קטנה ושוונץ מעל הלולאה הכפולה-אני גוזר את זה ומשאיר רק את הלולאה הכפולה למטה

אח"כ אני לוקח חוט 0.70 ניילון,משחיל משקולת 120 גרם. עושה בקצה את אותה הלולאה הכפולה כמו שהסברתי מקודם בדיוק(רק שפה גודל הלולאה לא צריך להיות כ"כ גדול-הרי ללולאה הכפולה הזאת אני בסה"כ מחבר בקצה לולאת כבל פלדה).אח"כ לוקח כ-50 ס"מ מהלולאה הכפולה בחוט 70 ועושה למעלה לולאה בודדת,פשוטה לגמרי(ממש לא צריך פה כפולה-כך שאם המערך ייתפס בסלע-הלולאה הבודדת תהיה נקודת התורפה ורק המערך יישאר במים ונציל כמה שיותר חוט ראשי).כל החלק הזה מהחוט 0.70 הוא רק כ-50 ס"מ כיוון שאני לא רוצה שזה יהיה ארוך מדי וייסרבל את ההטלה.

לגבי הכבל פלדה-משחיל קרס בודדת על הכבל,ועושה לולאת שמונה(כפי שראיתם בתמונות,הקרס משחקת בתוך לולאה).עושה את הלולאה שהקרס בתוכה קטנה וצמודה כמה שאפשר לקרס. מלולאת הקרס לוקח מרחק של 20-30 ס"מ ולא יותר ואז עושה שוב לולאת שמונה(כבלים ארוכים מדי מסתלסלים במהירות,בייחוד אם יש זרמים חזקים במים!).

עכשיו איך זה עובד: את הלולאה הבודדת של החוט 0.70 אני מכניס בתוך הלולאה הכפולה של החוט הראשי,מעביר את המשקולת בתוך הלולאה הכפולה של הראשי(נוצר מצב שהריג 0.70 מחובר ללולאת הראשי).ואז בלולאה הכפולה התחתונה של החוט 0.70(ממש מתחת למשקולת)אני מחבר את הלולאה הבודדת של הכבל פלדה.

מה זה נותן לי?הגיע הזמן לקפל,הכבל מתנתק מלולאת החוט 0.70,ולולאת החוט 0.70 מתנתקת מלולאת הראשי. ככה גם לולאות הראשי יעברו דרך טבעות המקל והכל יכול להתפרק ליחידות עצמאיות ולא צריך כל פעם לחתוך חוט שקשור לסוויבל ובולם את המשקולת,לקצר את הראשי שעל השפולה מה שכידוע לכולכם יכול ליצור הטלות קצרות לאורך זמן,בטח ובטח שיש גם תקיעות בסלעים והשיטה הזאת מצילה המון פעמים את הראשי..אני מעוניין לגלגל בסוף כל דיג את הראשי על השפולה והמשקולת כידוע לא עוברת בטבעות. כשאני משתמש בשיטה שציינתי,הכל מודולרי והמשקולת בכלל לא על החוט הראשי אז אין שום בעיה. ככה כל חכה מקבלת שטיפה וכל רולר טיפול בנפרד בסוף הדיג. אין סוויבלים,סיכות,חרוזים ואין אביזרים נוספים. נשמע קצת ארוך,אבל בפועל כשרואים איך עושים את זה ואפילו אם עושים פעם-פעמיים,זה כבר "רץ"..

יש כאלה שיעדיפו סוויבלים או סיכות,אני פשוט לא אוהב לעבוד איתם (המצב היחיד שאני עובד עם סיכות זה אך ורק בדיג קלמרי וסבידה,וזה נטו לצורך החלפת בובות בצבעים וגדלים שונים במהירות. וגם שם אני עובד עם לולאת קצה שמתחברת לסיכה  בשביל שבסוף הדיג אוכל לנתק את הראשי מהסיכה בלי כל פעם לחתוך).את הרעיון יישמתי בגומברים משתי סיבות נטו: הראשונה-במעקב אחר דו"חות הדיג של גיאצ'וק הוא הרבה להשתמש בלולאה כפולה בחוט הראשי שמעליה משקולת וללולאה הכפולה מחובר בחיבור לולאה בלולאה הכבל פלדה-אם על חוט 0.45 כפול זה עובד-בטח ובטח שעל חוט 0.70 כפול זה יעבוד. בנוסף,מתוך חשיבה שאם זה עובד בדיג הרגיל של דגי החוף הרגילים זה עובד-אז בהעלאת קטרי החוטים וכמובן שימוש בכבל פלדה זה בהחלט יכול לעבוד(והנה ההוכחה לפניכם..).פשוט ההבדל שבדיג חוף אני מחבר על החוט עם המשקולת קרסים גם מעל המשקולת אך גם מוסיף קרס תחתון בלולאה הכפולה שעוצרת את המשקולת.

חסרונות  השיטה לטעמי:

1.אני סבור שהשיטה עצמה לא תתאים לדיג אינטיאסים-גם אם נעלה יותר בקטרי החוטים והכבלים. מדובר בעוצמה אחרת ולא הייתי לוקח סיכון של לולאת כבל פלדה(במידה ומשתמשים בכזה באזורים מוכי אבונפחות..גיאצ'וק איפה אתה?!) שתתחכך בלולאת חוט ניילון..בגומברים זה מספיק בהחלט.

2.הקשירות..לפעמים זה לוקח זמן(אני כבר התרגלתי ב"ה וזה די רץ).פשוט אני מכין כמה ריגים מוכנים(החוטים עם המשקולת,מה שמתואר כאן בסעיף על החוט 0.70..בדיג חופי רגיל,אני מגדיל לעשות ומכין ריגים עם משקולות מחוט 0.40 כבר עם משקולת,לולאה כפולה בקצה ולולאה בודדת למעלה(בדיג חופי רגיל אורך המערך כמטר וקצת מקצה לקצה,בגומברים זה כ-50 ס"מ).על הריגים בדיג חופי אני כבר קושר קרסים בקשר שארקיסטים(קשירה שמבוססת על חביקות-מאוד חזקה),ומצמיד את חוטי הקרסים לחוט ריג עם נייר כסף-ככה הכל עובר בלולאה הכפולה הראשית בלי בעיות.

הכל נעשה בשטח בעזרת מספריים והלדרמן שלי כשמדובר בכבל פלדה אתה בסדר

לגבי הפתיון ואופן תפירתו: פשוט לקחתי את הסרגוס, חתכתי אותו מלמטה למעלה,גזרתי את הסנפירים העליונים והתחתונים שהיו על החתיכה(רוחב החתיכה כ-5 ס"מ).קצת אפילו קיצצתי מהחתיכת פתיון מהצד של הבטן בשביל הקומפקטיות ובנוסף העפתי ממנה את הקישקע(זה מזמין את הקטנים יותר במהירות מנסיון).את התפירה ביצעתי בנעיצה אחת,קצת אחרי קצה הגב של החתיכה.פשוט פשוט פשוט.

הפתיון נזרק לבור שזיהיתי לפי משברי הגלים,הכי רחוק שיכולתי. שם נתפסו דגים יפים שקיבלו ביסים-משמע מסתובבים שם גומברים. והם רעבים.

בנוגע לשאלות שנשאלתי בפרטי: הקרס פשוט ועלום שם בגודל 4/0,נקנתה בשנקל באשקלון עיר מגוריי(כיום..).
חוט מוביל במידה 0.45 ניילון,טרבוקו T-force עם החוט של הסרגוס עליו-מומלץ בחום!חוט מעולה שאני מרבה להשתמש בו.לגבי שאר השאלות-פירטתי למעלה.
תודה על הפירגון ואשמח לעזור במידה ותשאלו עוד שאלות.
עריכה אחרונה: אוקטובר 09, 2017, 23:17:06 PM על ידי Fish
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : אוקטובר 09, 2017, 23:41:58 PM »
יש עוד כמה יתרונות נפלאים לשיטה שציינתי,אבל על זה אפרט מחר בע"ה..כבר מאוחר ומחר עובדים קריצה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : אוקטובר 10, 2017, 03:49:30 AM »
קצת פירוט על הדרך שבה השתמשתי ע"מ לדוג את הגומבר,לאור שאלתו של שרגא(אצרף תמונה או ציור מאוחר יותר בלי נדר)..וגם קצת פירוט נרחב יותר על איך השיטה עובדת.

חוט ראשי בעובי 0.45 ניילון,בקצהו ישר עושה לולאה כפולה-מקפל את קצה החוט לשתיים,אח"כ מקפל שוב לארבע,ואז עושה לולאה כמו שכולם מכירים(חשוב להכניס את הלולאה עצמה בתוך הלופ לפחות 3 פעמים בשביל לקבל קשר חזק ועבה-בנוסף שהלולאה עצמה תהיה באורך של 8-10 ס"מ בשביל שהמשקולת על הריג תכנס בתוכה בקלות)אתם תראו שתיווצר לולאה קטנה ושוונץ מעל הלולאה הכפולה-אני גוזר את זה ומשאיר רק את הלולאה הכפולה למטה

אח"כ אני לוקח חוט 0.70 ניילון,משחיל משקולת 120 גרם. עושה בקצה את אותה הלולאה הכפולה כמו שהסברתי מקודם בדיוק(רק שפה גודל הלולאה לא צריך להיות כ"כ גדול-הרי ללולאה הכפולה הזאת אני בסה"כ מחבר בקצה לולאת כבל פלדה).אח"כ לוקח כ-50 ס"מ מהלולאה הכפולה בחוט 70 ועושה למעלה לולאה בודדת,פשוטה לגמרי(ממש לא צריך פה כפולה-כך שאם המערך ייתפס בסלע-הלולאה הבודדת תהיה נקודת התורפה ורק המערך יישאר במים ונציל כמה שיותר חוט ראשי).כל החלק הזה מהחוט 0.70 הוא רק כ-50 ס"מ כיוון שאני לא רוצה שזה יהיה ארוך מדי וייסרבל את ההטלה.

לגבי הכבל פלדה-משחיל קרס בודדת על הכבל,ועושה לולאת שמונה(כפי שראיתם בתמונות,הקרס משחקת בתוך לולאה).עושה את הלולאה שהקרס בתוכה קטנה וצמודה כמה שאפשר לקרס. מלולאת הקרס לוקח מרחק של 20-30 ס"מ ולא יותר ואז עושה שוב לולאת שמונה(כבלים ארוכים מדי מסתלסלים במהירות,בייחוד אם יש זרמים חזקים במים!).

עכשיו איך זה עובד: את הלולאה הבודדת של החוט 0.70 אני מכניס בתוך הלולאה הכפולה של החוט הראשי,מעביר את המשקולת בתוך הלולאה הכפולה של הראשי(נוצר מצב שהריג 0.70 מחובר ללולאת הראשי).ואז בלולאה הכפולה התחתונה של החוט 0.70(ממש מתחת למשקולת)אני מחבר את הלולאה הבודדת של הכבל פלדה.

מה זה נותן לי?הגיע הזמן לקפל,הכבל מתנתק מלולאת החוט 0.70,ולולאת החוט 0.70 מתנתקת מלולאת הראשי. ככה גם לולאות הראשי יעברו דרך טבעות המקל והכל יכול להתפרק ליחידות עצמאיות ולא צריך כל פעם לחתוך חוט שקשור לסוויבל ובולם את המשקולת,לקצר את הראשי שעל השפולה מה שכידוע לכולכם יכול ליצור הטלות קצרות לאורך זמן,בטח ובטח שיש גם תקיעות בסלעים והשיטה הזאת מצילה המון פעמים את הראשי..אני מעוניין לגלגל בסוף כל דיג את הראשי על השפולה והמשקולת כידוע לא עוברת בטבעות. כשאני משתמש בשיטה שציינתי,הכל מודולרי והמשקולת בכלל לא על החוט הראשי אז אין שום בעיה. ככה כל חכה מקבלת שטיפה וכל רולר טיפול בנפרד בסוף הדיג. אין סוויבלים,סיכות,חרוזים ואין אביזרים נוספים. נשמע קצת ארוך,אבל בפועל כשרואים איך עושים את זה ואפילו אם עושים פעם-פעמיים,זה כבר "רץ"..

יש כאלה שיעדיפו סוויבלים או סיכות,אני פשוט לא אוהב לעבוד איתם (המצב היחיד שאני עובד עם סיכות זה אך ורק בדיג קלמרי וסבידה,וזה נטו לצורך החלפת בובות בצבעים וגדלים שונים במהירות. וגם שם אני עובד עם לולאת קצה שמתחברת לסיכה  בשביל שבסוף הדיג אוכל לנתק את הראשי מהסיכה בלי כל פעם לחתוך).את הרעיון יישמתי בגומברים משתי סיבות נטו: הראשונה-במעקב אחר דו"חות הדיג של גיאצ'וק הוא הרבה להשתמש בלולאה כפולה בחוט הראשי שמעליה משקולת וללולאה הכפולה מחובר בחיבור לולאה בלולאה הכבל פלדה-אם על חוט 0.45 כפול זה עובד-בטח ובטח שעל חוט 0.70 כפול זה יעבוד. בנוסף,מתוך חשיבה שאם זה עובד בדיג הרגיל של דגי החוף הרגילים זה עובד-אז בהעלאת קטרי החוטים וכמובן שימוש בכבל פלדה זה בהחלט יכול לעבוד(והנה ההוכחה לפניכם..).פשוט ההבדל שבדיג חוף אני מחבר על החוט עם המשקולת קרסים גם מעל המשקולת אך גם מוסיף קרס תחתון בלולאה הכפולה שעוצרת את המשקולת.

חסרונות  השיטה לטעמי:

1.אני סבור שהשיטה עצמה לא תתאים לדיג אינטיאסים-גם אם נעלה יותר בקטרי החוטים והכבלים. מדובר בעוצמה אחרת ולא הייתי לוקח סיכון של לולאת כבל פלדה(במידה ומשתמשים בכזה באזורים מוכי אבונפחות..גיאצ'וק איפה אתה?!) שתתחכך בלולאת חוט ניילון..בגומברים זה מספיק בהחלט.

2.הקשירות..לפעמים זה לוקח זמן(אני כבר התרגלתי ב"ה וזה די רץ).פשוט אני מכין כמה ריגים מוכנים(החוטים עם המשקולת,מה שמתואר כאן בסעיף על החוט 0.70..בדיג חופי רגיל,אני מגדיל לעשות ומכין ריגים עם משקולות מחוט 0.40 כבר עם משקולת,לולאה כפולה בקצה ולולאה בודדת למעלה(בדיג חופי רגיל אורך המערך כמטר וקצת מקצה לקצה,בגומברים זה כ-50 ס"מ).על הריגים בדיג חופי אני כבר קושר קרסים בקשר שארקיסטים(קשירה שמבוססת על חביקות-מאוד חזקה),ומצמיד את חוטי הקרסים לחוט ריג עם נייר כסף-ככה הכל עובר בלולאה הכפולה הראשית בלי בעיות.

הכל נעשה בשטח בעזרת מספריים והלדרמן שלי כשמדובר בכבל פלדה אתה בסדר

לגבי הפתיון ואופן תפירתו: פשוט לקחתי את הסרגוס, חתכתי אותו מלמטה למעלה,גזרתי את הסנפירים העליונים והתחתונים שהיו על החתיכה(רוחב החתיכה כ-5 ס"מ).קצת אפילו קיצצתי מהחתיכת פתיון מהצד של הבטן בשביל הקומפקטיות ובנוסף העפתי ממנה את הקישקע(זה מזמין את הקטנים יותר במהירות מנסיון).את התפירה ביצעתי בנעיצה אחת,קצת אחרי קצה הגב של החתיכה.פשוט פשוט פשוט.

הפתיון נזרק לבור שזיהיתי לפי משברי הגלים,הכי רחוק שיכולתי. שם נתפסו דגים יפים שקיבלו ביסים-משמע מסתובבים שם גומברים. והם רעבים.

בנוגע לשאלות שנשאלתי בפרטי: הקרס פשוט ועלום שם בגודל 4/0,נקנתה בשנקל באשקלון עיר מגוריי(כיום..).
חוט מוביל במידה 0.45 ניילון,טרבוקו T-force עם החוט של הסרגוס עליו-מומלץ בחום!חוט מעולה שאני מרבה להשתמש בו.לגבי שאר השאלות-פירטתי למעלה.
תודה על הפירגון ואשמח לעזור במידה ותשאלו עוד שאלות.

תשמע אביחי, אין מילים...
חתיכת מאמר נתת...
אין מילים אז במילה אחת - שאפו! בירה
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : אוקטובר 10, 2017, 09:49:09 AM »
עוד קצת יתרונות לדרך שבה אני עובד:

1.המשקולת "כלואה" בטווח משחק של חצי מטר(בגומברים),ובדיג חופי רגיל בפחות מזה,תלוי איפה אני ממקם קרס עליון(החביקה שעל החוט ריג  עוצרת בהחלט את המשקולת).ככה בהטלה חזקה,המשקולת לא פותחת פער-מה שמונע בזבוז מרחק הטלה יקר ערך.

2.המשקולת,באם היא כבדה מספיק ואדרבה אם היא מעט התחפרה בחול-נותנת התנגדות חזקה ובעצם נוצר הוקסט ראשוני לדג.להערכתי,בגומבר האחרון זה מה שקרה בהחלט.הקרס נתפס עמוק בשוער לפני הקיבה,המשקולת הייתה מחופרת בחול עקב הזמן הרב שהפתיון היה במים.נוסיף לזה את הקלאץ' שהיה מאוד מהודק-זה היה קטלני עבורו(יתרה מכך,כשאותו הבחור התחיל את המלחמה עם הדג,הוא אמר שהוא בכלל לא נתן הוקסט,מה שמחזק את השערותיי).

3.בעבודה באזור סלעי,שמתי לב שרוב השפשופים,ובוודאי רוב התקיעות בסלע-קורות בחוט ריג עם המשקולת או בקרסים ולא על הראשי.ככה נמנע בזבוז מיותר של חוט ראשי יקר ערך.אם אני רואה שהחוט משופשף יתר על המידה,לא לוקח סיכון.חותך את הלולאה הבודדת שמתחברת ללולאה הכפולה של הראשי,מנתק את המשקולת לשימוש חוזר,שומר את הקרסים במידה והם עדיין חדים מספיק ולא נהרסו ממגע עם סלעים(על זלזול בקרס שמעט קהה עקב מפגש עם סלע,איבדתי דג של לפחות 3 קילו..טעות של בית סוהר )חוטים משומשים כמובן לפח!.
כנ"ל לגבי אם צריך קיפול מהיר(קורה בעיקר כשמפתיע הגשם.. גיחוך).חיתוך הלולאה הבודדת,גלגול מהיר של הראשי על הרולר(עד למצב שהלולאה הכפולה מלופפת על השפולה,אח"כ שם גומיית שיער ע"מ שהחוט לא ייברח..ויאללה הביתה).

4.במידה ונתקע בסלע,משיכה חזקה של החוט הראשי גורמת ברוב הכמעט מוחלט של המקרים להצלה של כל החוט הראשי,ברמה כזאת שכשאני מגלגל החוצה אפילו הלולאה הכפולה נשארת,ואז נותר לחבר רק חוט משקולת וריגים של קרסים(עסק יחסית מהיר כשמכינים כמה מראש ספייר..).

5.רגילים לעבוד עם אביזרים ונתקעתם בלי?שיטה פשוטה וקלילה שעושים בשטח ולא מאבדים מומנט(כמו שקורה נגיד אם יוצאים דגים עם "סמיילי"..  גיחוך )

עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2017, 09:53:16 AM על ידי Fish
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

« הגיב #21 ב- : אוקטובר 10, 2017, 14:04:52 PM »

גומבר יפה , כל הכבוד על התפיסה

בהחלט סרגוס זה פיתיון מצויין לגומבר

בהצלחה בבאות
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : אוקטובר 10, 2017, 19:47:14 PM »
תשמע שיחקת אותה ובענק איש אז זאת התפיסה המפורסמת שגיאצוק דיבר איתי עליה אין מילים חתיכת סוס ,נתת מאמר לא דוח והסברים מפורטים אהבתי את עיניין הלולאה הכפולה כי ככה גם אני עובד עם ניילון קריצה
למדת מבן אדם עם לב שיותר גדול מהגוף המגודל שלו ,בהצלחה בגומבר ספרה6 אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

« הגיב #23 ב- : אוקטובר 11, 2017, 06:00:33 AM »
גומבר מרשים מאוד אבל..

הלו מה זה הדוח והפירוט המדהים שלאחריו ?  מתבייש

זה ממש לא מובן מאליו ואם היית לידי הייתי נותח לך חיבוק חם ואוהב.

הלוואי וככה היה מתנהל כל חבר וחבר בפורום..

אתם יודעים לאיזה רמות מקצועיות של דייג היינו מגיעים ?

פשוט דוח להערצה 
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #24 ב- : אוקטובר 11, 2017, 08:00:30 AM »
תשמע שיחקת אותה ובענק איש אז זאת התפיסה המפורסמת שגיאצוק דיבר איתי עליה אין מילים חתיכת סוס ,נתת מאמר לא דוח והסברים מפורטים אהבתי את עיניין הלולאה הכפולה כי ככה גם אני עובד עם ניילון קריצה
למדת מבן אדם עם לב שיותר גדול מהגוף המגודל שלו ,בהצלחה בגומבר ספרה6 אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

תודה רבה גבר!אם זאת תפיסה שמדברים עליה..אשריי שזכיתי אתה בסדר
ייאמר בהחלט לזכותו של גיאצ'וק-למדתי ועוד אלמד ממנו המון.

Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #25 ב- : אוקטובר 11, 2017, 08:05:28 AM »
גומבר מרשים מאוד אבל..

פשוט דוח להערצה 

אבי ידידי-תודה לך על התגובה החמה!אני באופן אישי למדתי המון דרך הפורום,יש פה אנשים מדהימים וחמים שתמיד שמחים להסביר ולעזור(ואני אחד שאוהב לשאול שאלות..).לכן,יש לי את החשק לשתף ותהסביר את השיטות שבהן אני משתמש
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : אוקטובר 11, 2017, 11:51:52 AM »
גומבר מרשים מאוד אבל..

פשוט דוח להערצה 

אבי ידידי-תודה לך על התגובה החמה!אני באופן אישי למדתי המון דרך הפורום,יש פה אנשים מדהימים וחמים שתמיד שמחים להסביר ולעזור(ואני אחד שאוהב לשאול שאלות..).לכן,יש לי את החשק לשתף ותהסביר את השיטות שבהן אני משתמש

אביחי  כל הכבוד לך על הגישה הזו, הלוואי שכולם היו מפנימים אותה כמוך

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : אוקטובר 11, 2017, 19:25:34 PM »
תענוג של גומבר, בהחלט מהגדלים הנדירים של חופינו, עשית נכון לדעתי ששחררת לו קצת חוט ונהינת מהפייט, לדעת לזהות גם את הפעילות במים ולהתאים בהתאם היא מעלה טובה ומניבה תוצאות, כל הכבוד
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #28 ב- : אוקטובר 14, 2017, 19:14:37 PM »
תודה לכולם על התגובות החמות
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק