פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קצת דוראדו לחג |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: קצת דוראדו לחג (נקרא 3937 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תודה חברים =] אבי עכשיו אתה מכיר אז אין צורך לשנות את השם  תזמין ונבוא בכיף, יש מספיק דגים בפריזר =] סגרנו  נחכה שמזג האוויר יתייצב 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזו חגיגת תפיסות של הליצנים הירוקים.  תענוג ובתאבון 
|
|
|
|
|
|
תמירוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה טירוףףףף!!! כיף שהם פה
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי של יציאה.אפשר הסבר על מבנה הריג? מהירות גרירה....
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
בוודאי - הריג מאוד פשוט. שוק לידר באורך של 80- 100 ס"מ בצד אחד קושר משקולת קטנה 15-20 גרם ובקצה השני קרס קטנה. על הריג תופס רצועת קלאמרי יפה וגורר לאט ליד ומסביב לתקלות, מהירות גרירה של 4-5 קמ"ש
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עמנואל, כיף לראות דוח שלך פה..גם על זה דיברנו אז כשנפגשנ  ורואה שגם לך זה הצליח בסוף ריבוי כלים בנקדה זה חסרון שאני מאוד רגיש אליו ולכן תמיד בורח ממקומות כאלו גם כשיודע שהסיכויים לתפוס משהו הם גבוהים-ולכן לדוראדו אף פעם לא הגעתי במיוחד..שמח שהצלחת למרות הכל ולולא עבודה מקצועית בטח היית דג כמה חוטים של דייגם אחרים. ברשותך שתי שאלות: ענית שקצה אחד עם משקולת 20 גרם בערך וצד שני קרס..מי בקצה? אם זה המשקולת אז הקרס על בניה? באיזה אורך? שנית, איפה אתם יורדים? אולגה? נתניה? מה קורה באולגה, הבנתי סגרו ופתחו מקום פחות מתאים ודורש אישורים וכו'? ולבסוף, דש חם לאחים ולאבא שלך.. איפה הייתם ביוון? על זה צריך לדבר עזוב דיג 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
|
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
עמנואל, כיף לראות דוח שלך פה..גם על זה דיברנו אז כשנפגשנ  ורואה שגם לך זה הצליח בסוף ריבוי כלים בנקדה זה חסרון שאני מאוד רגיש אליו ולכן תמיד בורח ממקומות כאלו גם כשיודע שהסיכויים לתפוס משהו הם גבוהים-ולכן לדוראדו אף פעם לא הגעתי במיוחד..שמח שהצלחת למרות הכל ולולא עבודה מקצועית בטח היית דג כמה חוטים של דייגם אחרים. ברשותך שתי שאלות: ענית שקצה אחד עם משקולת 20 גרם בערך וצד שני קרס..מי בקצה? אם זה המשקולת אז הקרס על בניה? באיזה אורך? שנית, איפה אתם יורדים? אולגה? נתניה? מה קורה באולגה, הבנתי סגרו ופתחו מקום פחות מתאים ודורש אישורים וכו'? ולבסוף, דש חם לאחים ולאבא שלך.. איפה הייתם ביוון? על זה צריך לדבר עזוב דיג  תודה סאמח! אני אצרף בהמשך תמונה של הריג, באמת שמדובר במשהו פשוט וקל.. באולגה דברים משתנים כל הזמן, אני אכתוב לך בפרטי על זה וגם על החופשה ביוון =] כנ"ל משה! 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תענוג של יציאה, טוב לראות שהם התחילו לפתוח את הפה וגם יש גדלים יפים, אחלה שלל ,בתאבון
|
|
|
|
|
|
|
בוודאי - הריג מאוד פשוט. שוק לידר באורך של 80- 100 ס"מ בצד אחד קושר משקולת קטנה 15-20 גרם ובקצה השני קרס קטנה. על הריג תופס רצועת קלאמרי יפה וגורר לאט ליד ומסביב לתקלות, מהירות גרירה של 4-5 קמ"ש תודה אחי. אייסם ואעדכן
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, תודה על הדוח  אפשר לשאול בבקשה במשך כמה שעות דגתם וכמה חכות גררתם? תודה רבה, עדי מסקר הדיג
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
היי, תודה על הדוח  אפשר לשאול בבקשה במשך כמה שעות דגתם וכמה חכות גררתם? תודה רבה, עדי מסקר הדיג היי עדי, גררנו שתי חכות בסביבות שעתיים וחצי.
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, תודה על הדוח  אפשר לשאול בבקשה במשך כמה שעות דגתם וכמה חכות גררתם? תודה רבה, עדי מסקר הדיג היי עדי, גררנו שתי חכות בסביבות שעתיים וחצי. תודה רבה 
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
|
תודה על ההסבר. אני עובד דומה . בצד אחד משרי ובהמשך קרס עם סקויד ורצועת קלמארי. אני אוהב להוסיף משקל כי אני אוהב לזרוק ולקבל נעילה כשהמקל ביד
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|