הדו"ח: שלום לכל חברי הפורום מס1 יצאתי לדוג בשיטה המפורסמת עם בומבט וסקוויד היה נחמד מאוד וכיף אני יכתוב כמה מילים על הריג כראות עיני איך שעבדתי והיה טוב אל החוט המוביל השחלתי בומבט 25 גרם הכנסתי חרוז קטן ואחכ קשרתי סיכה מהסיכה קשרתי חוט מטר וחצי כשבסופו הסקויד עכשיו בצורה כזו הריג לא הסתבך לי מתי הוא כן הסתבך כשעגנתי את הבומבט עם שני סיכות וחרוזים שהוא רץ על 15סמ לכן סיכה אחת עדיפה לטעמי את ריג הסקויד שאורכו כמטר וחצי ואף יותר תלוי בכם מכינים בנפרד קושרים שני קרסים מס 10 או 7 במרחק כ4 סמ כאורך הסקויד לוקחים מחט תופרים אותו ומורידים אותו אל הקרסים כשקרס העליונה תהיה בראש הסקויד והאחרונה בקצה זרועותיו ואתם מוכנים לעבודה בשיטת איסוף במהירות בנונית מלווה הקפצות ועצירות https://www.youtube.com/embed/Dpt9eH_7kBg
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2017, 18:18:42 PM על ידי יוסי בן שמחון
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
אני עובד תדיר עם בומבט עם סביבלים נדיר שמסתבך לי. הבנתי שהבומבט שלך רץ על 30 ס"מ- זה ארוך מידי. תן לו רווח כמה שיותר קטן ותראה הבדל משמעותי. וסחטיין על הדגים
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
אני עובד תדיר עם בומבט עם סביבלים נדיר שמסתבך לי. הבנתי שהבומבט שלך רץ על 30 ס"מ- זה ארוך מידי. תן לו רווח כמה שיותר קטן ותראה הבדל משמעותי. וסחטיין על הדגים
תודה רבה מומי אני יתקן לפי מה שכתבת שבת שלום
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2017, 14:40:35 PM על ידי יוסי בן שמחון
יוסי היקר, תמיד משתף ומסביר עד הסוף, לפרטי פרטים... מסתבר כי גם בז'רז'ור אתה מדבר עם הדגים...
אגב, 4 טרחונים בחוף - 7 טרחונים על השיש... ארגנת ארוחה לחבר'ה עם חיבור התפיסות בשתי יציאות?
נכון רפי לגמרי ארוחת חברים... רפי הקינוח היה איבוד דג של טרחון משקל יפה מאוד מי שמכיר את שובר דדו בחיפה בקצה השובר בשפיץ ישנו צינור מים כשהדג היה ממש קרוב אליי בעקבות משיכותיו החזקות והגלים גבוהים לא הצלחתי להמנע מלעלות אותו לא באיזור הצינור החוט שלי פשוט נגע בצינור ובכך אבדתי שליטה להחזיק את הדג והוא התנתק מהקרס אבל תשמע נשארתי עם חוויה לסחוב אותו מעשרות מטרים עם יציאות חוט ונגיחות נהנתי מאוד . תודה רבה רפי חג שמח .
מסכים איתך בהחלט סרטון על סולבי ...אתה נוגע בנקודה רגישה מהיותי נער על הריפים של ראש הנקרה בהחלט היו מעיפים לאחור בסלטות סולבי של קילו וחצי ויותר לפני שסגרו את ראש הנקרה שנה שעברה צלמתי סרטון בוס מראש הנקרה תפסתי סולבי של חצי קילו שכופף יפה תבוס מגיע למצלמה לראות אם נתפס וידאו הסוללה היתה לקראת צילום מה שהפסיק את הוידאו.
יוסי סרטון והסבר מדהים כהרגלך נהנתי מאוד הרבה אנשים אומרים לי לדגול בשיטה שלך ושכך החוט לא מסתבך אבל החסרון שכל פעם אתה חותך מהחוט הראשי ואט אט הוא מתקצר ,ושנית כל עבדתי עם השיטה שהסבירו לי שהבומבט בין שתי חרוזים מרחק תנועה אין לו כמעט דווקא צריך לשמור ולגלגל במהירות בזמן שנחת במים שלא יסתבך אם לא מגלגלים עם הקפצות מהר בזמן הנחיתה בשביל למתוח את החוט בהתחלה הוא אכן מסתבך לפעמים אבל היתרון הוא בפירוק קל עם סיכה למעלה שלא צריך לקצר כל פעם את החוט הראשי אנסה את השיטה שהסברת כי מלא אומרים לי שעובדים כך לנסות לא עולה מידיי פעם דברים חדשים תודה
יוסי סרטון והסבר מדהים כהרגלך נהנתי מאוד הרבה אנשים אומרים לי לדגול בשיטה שלך ושכך החוט לא מסתבך אבל החסרון שכל פעם אתה חותך מהחוט הראשי ואט אט הוא מתקצר ,ושנית כל עבדתי עם השיטה שהסבירו לי שהבומבט בין שתי חרוזים מרחק תנועה אין לו כמעט דווקא צריך לשמור ולגלגל במהירות בזמן שנחת במים שלא יסתבך אם לא מגלגלים עם הקפצות מהר בזמן הנחיתה בשביל למתוח את החוט בהתחלה הוא אכן מסתבך לפעמים אבל היתרון הוא בפירוק קל עם סיכה למעלה שלא צריך לקצר כל פעם את החוט הראשי אנסה את השיטה שהסברת כי מלא אומרים לי שעובדים כך לנסות לא עולה מידיי פעם דברים חדשים תודה
תודה רבה אחלה אסלן