פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   דייג ביוון |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג ביוון (נקרא 4331 פעמים) |
הדפסה |
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח! בתחילת אוקטובר אני אמור לטוס עם אבא לטיול ליוון של 6 לילות כבר תכננו את המסלול ואנחנו ניידים עם רכב אבל בכל זאת אשמח לשמוע אם יש גם חבר'ה שהיו באזור שבו אנחנו הולכים לטייל או בכללי היו ביוון ויכולים לשתף מניסיונם כמו כן אני מנסה ליצור קשר עם דייג יווני דיי מפורסם ביוטיוב שם Markos Vidails על מנת לשאוב עוד קצת מידע אם מישהו יוכל לשתף מינסיונו אשמח אם יוכל להתייחס לנקודות הבאות: 1. האם יש צורך ברישיון דייג? 2.האם אוקטובר נחשבת תקופה טובה? 3.אילו דגים יש שם במים מתוקים? 4.האם נפוץ למצוא שם חנויות דייג?ואם כן האם המחירים אטרקטיבים?
תודה רבה
*מצטרף תמונה של המסלול,נחיתה בסלוניקי
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מקפיץ לטובת אלו שפיספסו.. לי אין ידע שאוכל לתרום על המקום 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא דגתי שם אבל סיפרו לי שכמעט בכל מרינה יש סירות שמוציאות בתשלום לדיג בים האתי הולך על זה. ככה אין לך בעיות עם החוק המקומי והחוויה תהיה מעניינת. עוזי
|
|
|
|
|
גם ביווון וגם בקפריסין שהייתי לפני שבוע הלכתי למקומיים בדרך כלל לאלה שנמצאים בחוף באטרקציות של הספורט מים
ובשני המקרים הם הוציאו אותי לדייג
בקפריסין אפילו הוציאו אותי לדייג מקיאק כולל ציוד והכל בחינם,הכי חשוב תתחבר איתם
לא שמעתי כלום על רשיון דייג וכאלה,לדייג הייתי הולך רק אם מקומיים
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
גם ביווון וגם בקפריסין שהייתי לפני שבוע הלכתי למקומיים בדרך כלל לאלה שנמצאים בחוף באטרקציות של הספורט מים
אם הייתי לפני שבוע ויצאת לדוג..איך זה שאין דו"ח? 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם הייתי לפני שבוע ויצאת לדוג..איך זה שאין דו"ח?  תומר, הסתבכת עם זוהר... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דוח הדיג היחיד שמצאתי על דיג ביוון הוא של צח ברק - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18403.0תוכל לשלוח אליו מסר ולקבל פרטים.. אין לי מושג על יוון, אך למיטב זכרוני אריק מעודה בדק שם את השטח גם בז'רז'ור חופי... צור איתו קשר תגיד לו שהפניתי אותך אליו, הוא יעזור לך בכייפ... טל 0522491093 או בפייסבוק Arik Mauda בכל מקרה דור, נסיעה מהנה ודיג מוצלח...
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2017, 21:23:16 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דור, טיול מהנה ובהצלחה בדיג שם. לא לשכוח לפרסם איזה דוח כשאתה חוזר 
|
|
|
|
b3nj4m1n
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גרתי ביוון שנתיים וחצי . אז ככה :
1. האם יש צורך ברישיון דייג? "לא" 2.האם אוקטובר נחשבת תקופה טובה? "כן" 3.אילו דגים יש שם במים מתוקים? "דגתי רק בים אז לא ידוע" 4.האם נפוץ למצוא שם חנויות דייג?ואם כן האם המחירים אטרקטיבים? "חנויות יש המון , המחירים פחות או יותר כמו בארץ , יותר לכיוון הפחות|
|
|
|
|
|
לגבי מים מתוקים: יש ביניות גדולות. דגתי על feeder. מרקוס וידאליס דג אותם בז'ירז'ור. מחירים והיצע: ההיצע בחנויות מאוד בינוני, והמחירים לא אטרקטיביים. מארט 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
1. האם יש צורך ברישיון דייג? "לא" 2.האם אוקטובר נחשבת תקופה טובה? "כן" 3.אילו דגים יש שם במים מתוקים? "דגתי רק בים אז לא ידוע" 4.האם נפוץ למצוא שם חנויות דייג?ואם כן האם המחירים אטרקטיבים? "חנויות יש המון , המחירים פחות או יותר כמו בארץ , יותר לכיוון הפחות|
לפי הכינוי שבחרת בטוח גרת ביוון...  וברצינות, *ראשית, ברוך הבא לפורום...  *שנית, תרגיש חופשי לגלות מה השם הפרטי שלך, אם אנחש- בנימין או בנג'מין? בכל מקרה תרגיש בנוח להציג עצמך בכמה מילים, כראות עיניך.. *לסיום, יישר כוח על התשובות וטוב לדעת שעכשיו יש כאן מי שמכיר את הדיג בים ביוון... אם כבר יוון אז בהחלט מסוקרן לשמוע ממי שדג שם קבוע - להבדיל ממי שניסה פעמיים במסגרת טיול.., איך שם הדיג מסירה? ואיך הדיג בז'רז'ור?
|
|
|
|
b3nj4m1n
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לפי הכינוי שבחרת בטוח גרת ביוון...  וברצינות, *ראשית, ברוך הבא לפורום...  *שנית, תרגיש חופשי לגלות מה השם הפרטי שלך, אם אנחש- בנימין או בנג'מין? בכל מקרה תרגיש בנוח להציג עצמך בכמה מילים, כראות עיניך.. *לסיום, יישר כוח על התשובות וטוב לדעת שעכשיו יש כאן מי שמכיר את הדיג בים ביוון... אם כבר יוון אז בהחלט מסוקרן לשמוע ממי שדג שם קבוע - להבדיל ממי שניסה פעמיים במסגרת טיול.., איך שם הדיג מסירה? ואיך הדיג בז'רז'ור? היי שוב חח , אז אציג את עצמי . השם שלי זה בני "בנימין" בן 32 מראשון . גרתי שנתיים וחצי ביוון לצורכי עבודה ועוד שנה וחצי בפיליפינים . לגבי השאלה שלך , אני דג רק עם בוס . לצערי אין לי שום ניסיון בז'ירז'ור או מסירה "אם כי עובר כאן על החומר ואתחיל להכנס לז'ירז'ור בקרוב" לגבי הדיג מהחוף עם בוס , דגים ממש כמו בארץ ... עראסים סרגוסים בורי וכו ... כנ"ל לגבי הגדולים. "לפחות לגבי אתונה" אחלה פורום ואחלה אנשים 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מקפיץ לטובת אלו שפיספסו.. לי אין ידע שאוכל לתרום על המקום  3 אבי טוב שהקפצת  לא דגתי שם אבל סיפרו לי שכמעט בכל מרינה יש סירות שמוציאות בתשלום לדיג בים האתי הולך על זה. ככה אין לך בעיות עם החוק המקומי והחוויה תהיה מעניינת. עוזי
תודה עוזי על התשובה ועל ההתייסות תודה רבה רפי,ניישם דור, טיול מהנה ובהצלחה בדיג שם. לא לשכוח לפרסם איזה דוח כשאתה חוזר  תודה שרגא לא נשכח! גרתי ביוון שנתיים וחצי . אז ככה :
בני תודה רבה יש דגים טורפים מסויימים שיותר נפוצים שם? לגבי מים מתוקים: יש ביניות גדולות. דגתי על feeder. מרקוס וידאליס דג אותם בז'ירז'ור. מחירים והיצע: ההיצע בחנויות מאוד בינוני, והמחירים לא אטרקטיביים. מארט  תודה על ההתייסות מארט. נלקח בחשבון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דור, הותרת אותנו סקרנים... מה היה בסוף עם הדיג שלך ביוון? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]