|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה  תודה על הברכות  נו מי היה מאמין שאני ואתה ניפגש באירוע בצפון ולא בכפר שמחתי מאוד לפגוש אותך אח יקר ודבר ראשון שאני ואתה צריכים לעשות זה להשלים פערים של עשרים שנה אז כשאתה אצל אימא תרים טלפון ונשב על קפה ואחר כך דיג
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה  תודה על הברכות  נו מי היה מאמין שאני ואתה ניפגש באירוע בצפון ולא בכפר שמחתי מאוד לפגוש אותך אח יקר ודבר ראשון שאני ואתה צריכים לעשות זה להשלים פערים של עשרים שנה אז כשאתה אצל אימא תרים טלפון ונשב על קפה ואחר כך דיג או שאתה אביחי תעלה על הלאדה, תעמיס את החכות ואת מי שמחובר לפלייר  ותגיע צפונה
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה  תודה על הברכות  נו מי היה מאמין שאני ואתה ניפגש באירוע בצפון ולא בכפר שמחתי מאוד לפגוש אותך אח יקר ודבר ראשון שאני ואתה צריכים לעשות זה להשלים פערים של עשרים שנה אז כשאתה אצל אימא תרים טלפון ונשב על קפה ואחר כך דיג או שאתה אביחי תעלה על הלאדה, תעמיס את החכות ואת מי שמחובר לפלייר  ותגיע צפונה אני מוכן להגיע עד אמצע הדרך מה דעתך על חוף דור ביום חמישי הקרוב 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב, נו.....
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה  תודה על הברכות  נו מי היה מאמין שאני ואתה ניפגש באירוע בצפון ולא בכפר שמחתי מאוד לפגוש אותך אח יקר ודבר ראשון שאני ואתה צריכים לעשות זה להשלים פערים של עשרים שנה אז כשאתה אצל אימא תרים טלפון ונשב על קפה ואחר כך דיג שכחתם משהו אחים יקרים.... "ונשיקות לתאיה"  אביחי, שלומי עד היום לא הבין מה עשית בבריתה של תאיה.... אז סיפרתי לו... 
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אביחי אח שלי שותפי לדייג עוד היותנו נערים עם במבוק כמה אני שמח לראות אותך שוב ולראות שהאש עדיין בוערת בקירבך כאחד שמכיר אותך מאז היית ילד אגיד שהפורום זכה באדם נהדר ומיוחד שאוהב לדוג ואוהב את הים בהצלחה בתפקיד ואנחנו צריכים להיפגש לאיזה יום של דייג מה שלא עשינו כבר איזה 20 שנה  תודה על הברכות  נו מי היה מאמין שאני ואתה ניפגש באירוע בצפון ולא בכפר שמחתי מאוד לפגוש אותך אח יקר ודבר ראשון שאני ואתה צריכים לעשות זה להשלים פערים של עשרים שנה אז כשאתה אצל אימא תרים טלפון ונשב על קפה ואחר כך דיג שכחתם משהו אחים יקרים.... "ונשיקות לתאיה"  אביחי, שלומי עד היום לא הבין מה עשית בבריתה של תאיה.... אז סיפרתי לו...  נשיקות לתאיה  וגם לך 
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
מזל טוב אביחי באמת שמגיע לך..
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
לצערי כבר לא נשאר שוב דבר מקורי לכתוב אז אני סתם אברך אותך על הכניסה לתפקיד החדש בי מגיע לך אחשיו השטויות שאתה אתה כותב יהיו שטויות של מנהל וזה כבוד 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
לצערי כבר לא נשאר שוב דבר מקורי לכתוב אז אני סתם אברך אותך על הכניסה לתפקיד החדש בי מגיע לך אחשיו השטויות שאתה אתה כותב יהיו שטויות של מנהל וזה כבוד  
|
|
|
|
|
אביחי בהצלחה בתפקיד ברכות גם לעדי מקווה סוף סוף לפגוש אתכם במפגש הקרוב משפחת I.S.F 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אין ספק שהתפקיד הזה הגיע לך !ה  אתה אלוף, לא נראה שיש שירשור אחד שלא הגבת בו, אתה תורם לפורום רבות ואני בטוח שעוד תמשיך לתרופ, בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביחיי היקר רק עכשיו ראיתי את הדיון הזה.. מי כמוך ראוי לדבר כזה? יישר כוח...... 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
תודה על הברכות משפחה יקרה 
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40