פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דיון בנושא קדום נושא הרצת תוכנית דייג ישראלית בערוץ הספורט 5 . |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיון בנושא קדום נושא הרצת תוכנית דייג ישראלית בערוץ הספורט 5 . (נקרא 4065 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מה הייתם מעדיפים לראות בערוץ הספורט : תוכנית דייג הכוללת הדרכות , סיקור דייגים מצפון הארץ לדרום בשלל סגנונות דייג, תחרויות דייג בארץ במגוון סגנונות וכו ' או את הנבחרת בכדורגל וסיקור הליגה הראשונה המקומית ? סוללת כוכבים דייגים מצפון הארץ עד לדרומה תפיסות מרשימות של דגים בשלל סגנונות במרוצת השנים עשורים על גבי עשורים דורות של דייגים למה לא נותנים זמן מסך לדייג הספורטיבי בישראל בערוץ הספורט ? דבר שיצור יתרונות רבים כמו שמירה ומודעות לחי בים ולים עצמו. וכו ' מצרף סרטון חדש מהכנרת להנאתכם https://youtu.be/drihS-VsOJE5
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2017, 13:00:49 PM על ידי יוסי בן שמחון
|
|
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מסכים איתך בגדול בישראל תקועים על שני ענפי ספורט שלא שווים כלום ולא נותנין כבוד ובמה לענפי ספורט אחרים שמביאים תוצאות טובות יותר כמו ג׳ודו , טניס ועוד... בהכלת יש מקום גם לספורט הדייג שסיכור שלו יכול גם לקדם אותו
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הכל שאלה של רייטינג - זה עניין של להניע גלגל ולשכנע אנשים לשים את מיטב כספם על משהו חדש, היום יש את היוטיוב (כמו שאתה מכיר) הדרך הטובה ביותר לגרום למסך הטלויזיה להתייחס אלינו היא הוכחה על צפיה בערוץ עם עוקבים מסודרים וכו'. מהיכרות שלך עם העולם הזה, מה הערוץ עם הכי הרבה צפיות והכי הרבה רשומים בישראל ? כמה צופים אתה יכול להביא ?
אולי עם נעשה שיתוף פעולה כמה דייגים יחד, עם ערוץ אחד ובו המון סרטונים טובים, הדרכות, יציאות נוכל להקים משהו נחמד. אגב אפשר גם לעשות מזה כסף
רפי -> אולי זה רעיון חדש עבור האתר .... את כל הסרטונים לרכז תחת ערוץ אחד ביוטיוב, את דוחות הדייג לקשור לאותו ערוץ.
2 דברים יכולים לקרות אם זה יהיה טוב: 1. הכסף יממן את האתר האירועים. 2. מישהו יתחיל להתעניין בנו (גם שזה לא קשור למאבקים).
אני בהחלט מוכן להיות שותף...
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הכל שאלה של רייטינג - זה עניין של להניע גלגל ולשכנע אנשים לשים את מיטב כספם על משהו חדש, היום יש את היוטיוב (כמו שאתה מכיר) הדרך הטובה ביותר לגרום למסך הטלויזיה להתייחס אלינו היא הוכחה על צפיה בערוץ עם עוקבים מסודרים וכו'. מהיכרות שלך עם העולם הזה, מה הערוץ עם הכי הרבה צפיות והכי הרבה רשומים בישראל ? כמה צופים אתה יכול להביא ?
אולי עם נעשה שיתוף פעולה כמה דייגים יחד, עם ערוץ אחד ובו המון סרטונים טובים, הדרכות, יציאות נוכל להקים משהו נחמד. אגב אפשר גם לעשות מזה כסף
רפי -> אולי זה רעיון חדש עבור האתר .... את כל הסרטונים לרכז תחת ערוץ אחד ביוטיוב, את דוחות הדייג לקשור לאותו ערוץ.
2 דברים יכולים לקרות אם זה יהיה טוב: 1. הכסף יממן את האתר האירועים. 2. מישהו יתחיל להתעניין בנו (גם שזה לא קשור למאבקים).
מור מאוד אהבתי את הרעיון מעלה אותו לדיון בחדר ניהול
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מסכים איתך בגדול בישראל תקועים על שני ענפי ספורט שלא שווים כלום ולא נותנין כבוד ובמה לענפי ספורט אחרים שמביאים תוצאות טובות יותר כמו ג׳ודו , טניס ועוד... בהכלת יש מקום גם לספורט הדייג שסיכור שלו יכול גם לקדם אותו
זה נכון, אבל לא מאמין שיקרה משהו כאן בארץ (לפחות מדי פעם רואים איזו תוכנית דיג בנאשיונל גאוגרפיק או בדיסקברי  )
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
זה היתרון ביוטיוב, אתה לא צריך אף אחד, (ויכול עם) מעט מאד השקעה (יחסית).
היום יוצרים יכולים להגיע לקהל עם כמעט אפס השקעה, אחרי שזה תופס תאוצה הכל פתוח...
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
זה היתרון ביוטיוב, אתה לא צריך אף אחד, (ויכול עם) מעט מאד השקעה (יחסית).
היום יוצרים יכולים להגיע לקהל עם כמעט אפס השקעה, אחרי שזה תופס תאוצה הכל פתוח...
צור - תודה רבה !
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הדבר היפה והמעניין כאן זה שגם אלו שלא ממש חובבי דייג מתעניינים מידי פעם ב"דייגי הטונה"  לקוחות רבים שלי שאין להם קשר לדייג בכלל או לחריימה בשבת בפרט  מספרים לי על דייגי הטונה בטלויזיה. אז זה כן מושך אותם  וזה כן מעניין אותם
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
אני חושב שזה רעיון ממש טוב שיכול להצליח אני גם אישיתי מכיר מלא אנשים שרואים דייג ביוטיוב שאין להם כל קשר לדייג אני חשוב שזה יכול להצליח לפתוח ערוץ של סרטונים של הפורום ולראות איך זה ילך 
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
בשביל תוכנית דייג בערוץ הספורט צריך דגים!!!!
|
|
|
|
|
תגובה מדהימה ויפה
|
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
|
|
מחובר ]
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
למה שיכניסו לערוץ הספורט משהו שלא מוגדר כספורט במדינה
בנתיים אנחנו מוגדרים כטפילים במחינת רשויות המדינה
כאשר הסטטוס שלנו ישתנה למעמד ספורט נוכל לשאול את השאלה הזו
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השתגעתם??? אם תהיה תכנית דייג עם רייטינג גבוה, במקום 70 אלף דייגים ספורטיביים (לפי הרשויות) יהיו לנו 700 אלף... נצטרך לקום שעתיים קודם כדי לתפוס מקום בים  גיל (גם אני חושב שהרעיון של מור מצוין...)
|
|
|
|
|
רעיון רע מאוד!!
הדגה בארץ במצב גרוע מאוד ואין שום טעם להדביק אנשים נוספים במחלה. בטלוויזיה יראו ב 90 % תפיסות ומישהו בדרגים הגבוהים עלול להסיק מסקנה מטומטמת שהמצב בים שלנו טוב... שזו סיבה שניה למה לא. יש לי עוד כמה סיבות (שהן די דומות) שאני מעדיף לא לפרט.. בסופו של דבר לדעתי הים שלנו עדיין לא מצדיק תכנית טלווזיה . לדעתי בלבד!
|
|
|
|
|
..
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2017, 15:46:06 PM על ידי ציון295
|
|
|