| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 5/9/2017 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1600 | ניקל בינוני - קאסט מאסטר זהב | אמנון מצוי (עדדי) | 2 | |
| 1700 | גיג קטן - ג'יגפארה 10 גרם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 4 | |
הדו"ח:
שלום חברים
אז אחרי הרבה זמן שהחיים פתאם לא משאירים לך זמן ליציאות דייג אמיתיות , והחום משאיר את הקיאק מכוסה , הגיע חלון לגיחת מתוקים.
צריך להגיע לאזור הצפון לפעילות כל שהיא , בשעה 12 בצהריים מודיעים לי כי העסק נדחה לשעות הערב... sml_bang;אני כמובן עושה 1+1 , ותכנון זריז עם כמה טלפונים , מסדר ארוחת צהריים עם חבר יקר
, גיאצ'וק איש הביניות , לאחר מכן מצפין לאיש המתוקים צור ויושבים על קפה טוב אצלו בסלון
.השעה 16:00 צור ואני מחליטים, יורדים לכנרת לזירזור ביניות כי הידיים מגרדות (אצלי ברכב תמיד יש חכה ומספר ברזלים)
רוח חזקה מקבלת את פנינו , והעסק לא פשוט, מתחיל בחוף הדקל מספר זריקות עם ניקל זהב 7 גרם, מניבים מושט נחמד ובינית שנותנת ריצות ארוכות שאני פותח לה קלאץ yahoo:כדי להנות כמה שיותר.
1/2 שעה של יובש וצור מציע לשנות מיקום, אני גמיש ואנחנו מדלגים דרמה למפרץ יותר מוגן מהרוח, מתחילים לעובד וצור פשוט חסר מזל , כל זריקה שנייה מקבל "קן ציפורים" בחוט הבד החדש
.אצלי על גיג של גיגפארה, יוצאות עוד שתי ביניות יפות שרצות יפה על הציוד הקל
.לאחר שעה צור מתייאש ומסכים לקחת את רולר הגיבוי שיש לי בתיק ומתחיל לעבוד כמו בן אדם.
בשעה 18:30 הרוח והתנאים ממש כבר מציקים ואני מחליט לסיים את היום.
סך הכל יום תענוג פגשתי חברים יקרים
, הרגענו את הגירוד עם כמה דגים נחמדים וביצענו את המשימה שלשמה עלינו .....אז עכשיו המצברים מלאים עד לשבוע הבא