פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חברותה באהבה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: חברותה באהבה (נקרא 2646 פעמים) |
הדפסה |
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 6/9/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1:20 | דג - חתיכות/פילה - פילה בורי טרי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.9 |
הדו"ח:צהריים טובים! יציאה אתמול, קובעים עם שי התותח להגיע לאשדוד לטרגט גומברים. אחרי עיכובים קטנים לא מספיקים להגיע לשקיעה ובערך 20:30 מגיעים לים. ים נמוך תנאים פגז, ירח מלא שיצא מאוחר. על הדרך מכירים את אריאל, סער, אבי מירושלים, אנוכי ניסן חבר מאשדוד בני וחבר טוב שלי ג'קי שמצטרף מאוחר רק להיות צופה מן המניין. זרמנו עם שי להיכנס לים עם תחתון מים חמים אששש. מה אני יגיד לכם 11 חכות במים מעורבב על הכל, בורי טרי קלמר תולעים וכו וכו... אווירה טובה יש, אנשים בלי  תותחים מה שנאשר לנו רק כמה כיפופים. בקצרה כן איכשהוא על הסט החדש שלי ישב גומבר 1.9 קילו שלא שמנו לב אליו בכלל, כופף לא כופף היינו עסוקים בסיפורי דייג למניינם    עד לפעם הבאה בעזרת ה'
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 06, 2017, 12:11:45 PM על ידי Nisan
|
|
|
|
|
|
או חברותא או מיתותא היום היה חלש לעומת תחילת השבוע שהים עבד טוב, יפה שהצלחת לגרד את הגומבר בים שקוף לגמרי. חכה לימים בנקודה שלכם שהים 70-80 סמ ותראה את ההבדל באכילות. המשך הצלחות ניסן ותודה על השיתוף
|
|
|
|
|
איזה יופי כל הכבוד  חברותא בפנאןן כמו שאומרים  תודה על השיתוף
|
-------------------------------
מאור מזרחי
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ניסן, התחתונים של שייקה הם מותג כאן בפורום  בזמנו, בכל דו"ח דיג חופי של שייקה - היתה לנו תמונה של עם המחתונים... ללא ספק חברותא נהדרת, אם לא הרגשתם בכיפופי המקל - סימן שסיפורי הדיג היו מעניינים... ביליתם מצוין - ואתה זכית גם בפרס... יופי של גומבר!
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הישיבה עם החברים הייתה תענוג! הסיפורי הדייג והצחוקים גנבו לנו תהצגה של הגומבר. אני אימצתי את הקטע הזה עם התחתונים להיכנס לים, בלי חול בלי בלאגן, מים חמים תענוגגגג. כנראה שהיה לי עוד דג כי שבאתי לקפל את החכה עם המשקולת לזריקה רחוקה הרגשתי כובד של דג, לפני זה אני וסהר שמענו או דמיינו קלאטץ משחק מדי פעם, אם זה היה משקולת סחף אכן היינו רואים תכיפוף, אבל בגלגול חזרה שכחתי לפתוח תקלאטץ קצת גי אני עובד עם חוט ניילון 0.14 עם לידר קוני ופשןט אחרי איזה 3 דקות גלגול הדג קרע לי את החוט. העיקר נהנו חברים ואשמח לעוד יום דייג כזה עם החברותה. הגומבר קיבל את ידיו של חברו בני שישמח את אשתו, אתם יודעים זה איך המשפחה מצחקקת עליך ”עוד פעם לא תפסת כלום“ שמח שיצא לי להיות עם אנשים כאלה ובעזרת ה' פעם הבאה כולנו נתפוס ונצחק.
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אין על היציאות דייג לגומבר  מת עליהם..  השקט והקרירות של הלילה , המים החמים , ההתבוננות באפלה לקצוות החכות  התקווה לראות מקל נופל ואת הקלאצ' חותך את השקט  ושכל זה קורה עם חברותא כזאת רצינית  אני מקנא  יופי של גומבר , יופי של אוירה , יופי של דו"ח 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הגומבר ניסה להתקשר אליכם והייתם עסוקים בשלכם  יופי של דו"ח .
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני יכול רק לתאר לעצמי איזו חוויה זו היתה לכם. שי הוא האחד בה' הידיעה ליציאה שהמטרה שלה היא גומברים... ואם עד כדי כך לא שמתם לב לכיפוף של המקל והזמר של הרולר... אומר שממש נהנתם לכם. תנצלו את זה כל עוד הטמפרטורה טובה... עוד מעט מתחיל המזג אוויר להתקרר וזה כבר לא יהיה אותו הדבר.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ניסן, כיף של ערב חברים בדיג פתיונות  גומבר נחמד מאוד 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תענוג של לילה סידרתם לכם ען הפתעה קטנה בקצה
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תענוג של גומבר ואחלה חבר'ה 
|
|
|
|
|
לזה קוראים דייג סרף במיטבו האוירה והחברה הם שעושים את הדייג הגומבר הוא רק בונוס לערב מהנה שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
סרגיי
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|