פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דיווחי תוצאות דיג ללא דו"ח (גם ללא תפיסות) - חשוב להכנס! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דיווחי תוצאות דיג ללא דו"ח (גם ללא תפיסות) - חשוב להכנס! (נקרא 45889 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אחלה רעיון ויוזמה  הן מכל הבחינות שציינת, ובנימה אישית, סוף סוף שרשור בתחום המומחיות שלי  מקווה לתרום משהו בקרוב. עסוק... חזק  רק שלא תתרגל ניר...  מהתחלה אהבתי את השרשור הזה והבטחתי להצטיין בו  -- וקצת באיחור: יציאה מלפני 3 ימים 3/7 נווה ים, ז'רזור, רק אני, 17:30-19:30 הפעם גם משהו קטן לא היה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
לא ראיתי דיון זה עד כה...נו מילא...נתחיל. . תאריך היציאה לדיג: 090618 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 7 4. מספר אנשים: 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית- שוחרר **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 30+ *(ב)עוד סוג דג שנתפס: שפמנון **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 1 *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות:
. תאריך היציאה לדיג: 160618 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 7 4. מספר אנשים: 2 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית- שוחרר **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 30+ *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות: . תאריך היציאה לדיג: 230618 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 6 4. מספר אנשים:2 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית- שוחרר **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 30+ *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות:
. תאריך היציאה לדיג: 300618 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 7 4. מספר אנשים: 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית- שוחרר **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 30+ *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות:
. תאריך היציאה לדיג: 040718 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 3 4. מספר אנשים: 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): טלביז **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 10 *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: מרכז 9. הערות:
. תאריך היציאה לדיג: 060718 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 3 4. מספר אנשים: 5. מס' מקלות במים של כל הצוות: 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): טלויז **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 10+ *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: מרכז 9. הערות: משהו עם שיניים החרים 1 גיג.
אחלה שרשור
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכל חברי הפורום היקרים, זאת עדי מסקר הדיג הספורטיבי. לאחר יותר משנה שבה עקבתי בפורום אחרי דיווחי התפיסות (וגם אחר הדיווחים החשובים במיוחד בהם לא היו תפיסות, וגם דיווחי שחרורים כמובן) - יש לנו מסד נתונים עשיר וגדול ולכן הסקר האינטרנטי שלנו מגיע לסיומו. בימים אלה צוות הסוקרים שלנו עוד מראיין דייגים בחופים והגר ואורי (שחלקכם פגשתם) עומלות על ניתוח הנתונים. רצינו להודות לכם מכל הלב על הרצון הטוב ועל שיתוף הפעולה שלכם. בזכותכם ניתנה לנו האפשרות לאסוף מידע אובייקטיבי ומקיף על ענף שלא נחקר כמו שצריך בארץ לפני סקר זה. המון תודות, אורי, הגר ועדי סקר הדיג הספורטיבי בישראל לשאלות ובירורים ניתן ליצור עמנו קשר בכתובת sportfish.israel@gmail.com
|
-------------------------------
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
תאריך היציאה לדיג: 070718 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 8. 0500-1300 4. מספר אנשים:1 5. מס' מקלות במים של כל הצוות:1 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית, שוחררו **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 100+-, 0.5-1 קג *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות: נקבות קטנות של 1קג אוכלות. גדולות נצפו, לא נוגעות, כנראה עדיין בהשרצה.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2018, 11:12:31 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
תאריך היציאה לדיג: 070718 2. סגנון הדיג :זרזור 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 8. 0500-1300 4. מספר אנשים:1 5. מס' מקלות במים של כל הצוות:1 6.(א)סוג הדג שנתפס (והאם שוחרר/נלקח/נתפר לפתיון): בינית, שוחררו **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 100+-, 0.5-1 קג *(ב)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): *(ג)עוד סוג דג שנתפס: **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 7. עומק משוער במקום התפיסה: 8. מיקום או אזור כללי בארץ: ירדן 9. הערות: נקבות קטנות של 1קג אוכלות. גדולות נצפו, לא נוגעות, כנראה עדיין בהשרצה.
אחי אתה לא בשרשור הנכון  זה שרשור למי שלא תופס, ואתה בלי עין הרע תופס בעשרות... מציע שתשאיר את השרשור הזה למומחים בתחום בכל אופן אני מבין שהשרשור הזה נסגר. חבל, אהבתי...
|
|
|
|
|
אחי אתה לא בשרשור הנכון  זה שרשור למי שלא תופס, ואתה בלי עין הרע תופס בעשרות... מציע שתשאיר את השרשור הזה למומחים בתחום בכל אופן אני מבין שהשרשור הזה נסגר. חבל, אהבתי... השרשור הנכון לדעתי. copy past, ודוח מחופף. בדיוק מה שחיפשתי. אם מפריע אני יכול להעלות כמו שהעלתי מתחילת השנה.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תאריך היציאה לדיג: 3.07.18 סגנון הדיג :טרולינג 3. מס' שעות הדיג בים ופירוט שעות דיג: 6. 0500-1100 4. מספר אנשים:2 5. מס' מקלות במים של כל הצוות:2-3 6.(א)סוג הדג שנתפס: אבו-נפחא **מספר הפריטים שנתפסו (ורצוי גודל/משקל): 4 בינוניים 7. עומק משוער במקום התפיסה: 30-50 מטר עומק 8. מיקום או אזור כללי בארץ: צפון - נהריה לסיכום - סעמק.... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יציאה עם קיאק.1.9.18 אזור המרכז. משעה 5 עד 10 בבוקר 2 תקיפות.נעילה אחת אנטיאס 7 קילו. עומק 30 . בשעה 8 בבוקר. 3 קיאקים נוספים ללא תוצאות
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יציאה עם קיאק.1.9.18 אזור המרכז. משעה 5 עד 10 בבוקר 2 תקיפות.נעילה אחת אנטיאס 7 קילו. עומק 30 . בשעה 8 בבוקר. 3 קיאקים נוספים ללא תוצאות
מוטי, למה אין דוח של התפיסה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, תמשיכו לעדכן, השיתוף במידע הזה גם חשוב ותורם  יציאה עם קיאק.1.9.18 אזור המרכז. משעה 5 עד 10 בבוקר 2 תקיפות.נעילה אחת אנטיאס 7 קילו. עומק 30 . בשעה 8 בבוקר. 3 קיאקים נוספים ללא תוצאות
תפיסה שבהחלט מצדיקה דו"ח ביומן דוחות הדיג 
|
|
|
|
manu
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
45
בריא על הים
|
|
חברים, תמשיכו לעדכן, השיתוף במידע הזה גם חשוב ותורם  מעדכן ביציאה ללא תוצאות 3.7.19, יציאת בוקר בזריחה 5:20-8:00 חוף פלמחים. סוג דייג - זרזור עם בומבט וסקווידים היו רוחות צפון מזרחיות די רגועות, אבל הים עבד חזק מאוד עם זרמים. הגלים היו ממש קצפיים, ולאורך החוף אפילו נצפתה שורה עבה של צבע מוקה מהחול שהתערבב. כל הדייג לא היו נגיעות ואכילות בכלל, בוודאי שגם לא תפיסות. למרות שהחלפתי צבע משקוף נוצץ לצהוב ירוק, שהיה אמור לבלוט מעט יותר. מצפה לפעם הבאה, עד אז - חוטים מתוחים לכולם עמנואל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, תמשיכו לעדכן, השיתוף במידע הזה גם חשוב ותורם  מעדכן ביציאה ללא תוצאות 3.7.19, יציאת בוקר בזריחה 5:20-8:00 חוף פלמחים. סוג דייג - זרזור עם בומבט וסקווידים היו רוחות צפון מזרחיות די רגועות, אבל הים עבד חזק מאוד עם זרמים. הגלים היו ממש קצפיים, ולאורך החוף אפילו נצפתה שורה עבה של צבע מוקה מהחול שהתערבב. כל הדייג לא היו נגיעות ואכילות בכלל, בוודאי שגם לא תפיסות. למרות שהחלפתי צבע משקוף נוצץ לצהוב ירוק, שהיה אמור לבלוט מעט יותר. מצפה לפעם הבאה, עד אז - חוטים מתוחים לכולם עמנואל צודק לגמרי עמנואל, יישר כוח 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
לאן נעלם שרשור האצות?  דיווח מיום שישי בזריחה בנתניה- כחצי מטר גלים. 0 אצות, 0 מדוזות ו0 דגים 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
23/8/2019, אזור נהריה
חמת ים סופי פצפון (שוחרר) 1 אירדי (30 ס"מ, שוחרר) 1 פרידה 15ס"מ - נתפרה והועלמה מהקרסים ע"י משהו 3 דוראדו במשקל של כ-1 ק"ג (נלקחו, נמצאו מלאים בטפילי חלל בטן)
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
23/8/2019, אזור נהריה
חמת ים סופי פצפון (שוחרר) 1 אירדי (30 ס"מ, שוחרר) 1 פרידה 15ס"מ - נתפרה והועלמה מהקרסים ע"י משהו 3 דוראדו במשקל של כ-1 ק"ג (נלקחו, נמצאו מלאים בטפילי חלל בטן)
אותה יציאה סרדין שאיכשהו נתפס על הקרס וכריש עפרורי של 2.5-3 מטר ( הערכה שלי לפי הפאניקה ביחד עם השוואה לקיאק שלי ) שהחליט לעלות למעלה, לעשות סיבוב דאווין סביבי וללכת. וכן...ברח לי קצת
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|