פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דיווחי תוצאות דיג ללא דו"ח (גם ללא תפיסות) - חשוב להכנס! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דיווחי תוצאות דיג ללא דו"ח (גם ללא תפיסות) - חשוב להכנס! (נקרא 45902 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום שלישי ה 5/9 יציאת דייג פיתיונות אזור צפון שלוש אנשים 7 חכות
משעה 7 בערב עד 2:20 לארך
אני נישארתי עד 6 בבוקר ללא תוצאות , בעצם בבוקר תפסתי סקית נילון
חבר עם שתי חכות תפס טרכון יפה בהתחלה סביב שמונה לאחר מכן לא היה כלום
חבר נוסף גם עם שתי חכות ללא תוצאות
חמישי בערב ים קטסטרופה לא היה טעם ליציאה
יישר כוח יואל על הדיווח המאוד ענייני ומפורט בדיוק כמו שצריך 
|
-------------------------------
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יציאה יום שישי ב 8/9 איזור נהריה משעה 19:30 עד 23:30 3 חכות בדיג חוף לא נתפס דבר
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יציאה לקלאמרי מ 5:00 עד 08:30 2 קלאמרי , 3 בריחות. ים שהתחיל קופצני הלך ונרגע ככל שהבוקר עלה. התפיסות היו עוד כשהיה חשוך.. הבריחות היו כשהיה כבר אור מלא. ממש תחילת עונה..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יציאה לקלאמרי מ 5:00 עד 08:30 2 קלאמרי , 3 בריחות. ים שהתחיל קופצני הלך ונרגע ככל שהבוקר עלה. התפיסות היו עוד כשהיה חשוך.. הבריחות היו כשהיה כבר אור מלא. ממש תחילת עונה..
לגבי קלמארי, לא בטוח שכאן המקום, יש שרשור ייעודי לכך, אבל שמח שיצא לך
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יום שיש יצאה קצרה מ 8:00 עד 11:00 8.9 יצאו שני אדמונדים קטנים, אסף ואני על קיאק. ים קשה מאד.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לגבי קלמארי, לא בטוח שכאן המקום, יש שרשור ייעודי לכך, אבל שמח שיצא לך יועלה אחר כבוד גם לשם.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לגבי קלמארי, לא בטוח שכאן המקום, יש שרשור ייעודי לכך, אבל שמח שיצא לך יועלה אחר כבוד גם לשם..  
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום שיש יצאה קצרה מ 8:00 עד 11:00 8.9 יצאו שני אדמונדים קטנים, אסף ואני על קיאק. ים קשה מאד.
לטובת אורי ועדי - אדמונד הכוונה לברקן 
|
|
|
|
|
יציאה היום עם הקיאק  , 12.09 שלושה בייבי , ושני לוקוסים ששוחררו. אתמול יציאה לקמארי באיזור מרכז ללא תוצאות.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2017, 13:36:03 PM על ידי שי יצחק
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
13.09.2017 יציאה לדגום האם הקלאמרי הגיעו לנהריה
הגעה ב - 20:00 , עבודה עד 22:00 נאדה , הולכים לישון
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
13.09.2017 יציאה לדגום האם הקלאמרי הגיעו לנהריה
הגעה ב - 20:00 , עבודה עד 22:00 נאדה , הולכים לישון
כנ"ל באותה היציאה משעה 21:00 עד 22:00
|
|
|
|
dori_314
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם אחלה יוזמה תאריך היציאה הוא לפני שבוע אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא 07/09/17 יום חמישי מהשעה 17:30 עד 13:30 סגנון דייג סרף פיתיונות (surfcasting) 4 חכות סה"כ ללא תפיסות אזור השרון ים גבוה מאוד בסביבות 1.מטר + סחף מאוד חזק לכיוון דרום נמצא על החוף צב מת  (לא ידוע סיבת המוות).
|
|
|
|
chef 72
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
שלום חברים, לפני מספר ימים הועלה דיון על קיום סקר הדיג הספורטיבי בים התיכון והמלצתנו להשתתף בו, כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=30065.0כפי שהוסבר, מטרת הסקר היא לבחון מה הוא שלל הדיג שאנחנו מוציאים ביציאת דיג בים התיכון. אורי פריד, שמובילה את הסקר מטעם אוניברסיטת ת"א, ציינה בצדק ובהגינות רבה כי אנחנו הרי לא מדווחים על יציאות ללא דגים ולכן, כדי לקבל תמונה מדויקת חשוב לקבל נתונים לא רק על תפיסות מרשימות - אלא גם על יציאות דיג ללא דגים או כשנתפסו רק דגים פולשים (אבונפחות) או דג/ים קטן/ים ששוחרר/ו. בהתאם להצעה המאוד נכונה של צחי א, נפתח שרשור זה, שמטרתו דיווחי יציאות דיג "פחות מעניינות". יצאתם לדוג ולא היו דגים, או היו אבונפחות/שפמיות, או נתפס רק דגיג או שניים ששוחררו או "נתפרו"? תדווחו כאן בשרשור ע"י תגובה! זה מה שמומלץ/חשוב לציין בדיווחים שיועלו בשרשור זה - *תאריך היציאה לדיג וכמה שעות דיג היו ביציאה *כמה אנשים יצאתם *אזור כללי בארץ (צפון, דרום, מרכז) *סגנון הדיג (ז'רז'ור, פתיונות, סירה, קיאק) *מה הדגים שנתפסו (או לציין שלא נתפסו) ואם שוחרר או נתפר לפתיון. *כל פרט אחר שתראו לנכוןאפשר לעשות העתק-הדבק לתבנית המוצעת ופשוט להשלים פרטים בכל שורה. תתחילו לעדכן חברים, זה בשבילנו  היי יציאה ב16/7שבת בבוקר מ5:00 בבוקר עד 8:00 חוף נחשונים דור היה ים עובד יפה בלי שום תפיסות התקפות חבל שבת שלום.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|