(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
דקטלון
« ב- : אוגוסט 27, 2017, 18:47:20 PM » |
|
החנות ספורט לואוקוסט החדשה דקתלון הצרפתית תמכור גם ציוד דיג מעניין באמת מה ימכרו שם ובאיזה מחירים מי שיוכל להיות שם שיעדכן
|
-------------------------------
|
|
|
|
החנות ספורט לואוקוסט החדשה דקתלון הצרפתית תמכור גם ציוד דיג מעניין באמת מה ימכרו שם ובאיזה מחירים מי שיוכל להיות שם שיעדכן
מכיר את חנויות הרשת באירופה, היטב. מוכרים ציוד ממוצע מינוס, המחיר בהתאם... מארט 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רובי אם אתה שם ותוכל לעדכן איזה ציוד יש חברות , דגמים , ומחירים נשמח לשמוע לא צריך הכול אבל כמה דוגמאות להמחשה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי הפרסום לא כל מה שיש בחו"ל ימכר גם בארץ. והם מביאים בעיקר ציוד שלהם ופחות מותגים מוכרים. אבל כמו כל מכור אעבור שם רק כדי לראות מה יש...כמובן בלי לקהות כלום  גיל
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
השאלה אם המחירם כמו בחו"ל או כמו בארץ.... אם החנות תיהיה יקרה ביחס לחו"ל יהיה מאכזב
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יש לי דקטלון ליד הבית, קונה שם מידי פעם אבל אף פעם לא ציוד דיג. החנות מתאימה יותר לציוד קמפינג וטיולים. מבחינת דיג יש מקומות יותר זולים ויותר מקצועיים. דווקא לא מזמן קניתי שם פרמר ג׳ון במחיר ממש טוב. (סוג של לונג ג'ון ללא שרוולים)
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
רובי אם אתה שם ותוכל לעדכן איזה ציוד יש חברות , דגמים , ומחירים נשמח לשמוע לא צריך הכול אבל כמה דוגמאות להמחשה אם יצא לי להיות שם אני אדאג לעדכן! מכיוון שזה בעיר שלי באיזור תעשיה סביר להניח שאני אעבור שם למטרה כלשהי גם ככה אז אכנס לראות מחירים וכו'.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רובי, מחכים לעדכון ממך
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הייתי בחנות בצרפת לא מזמן , יש שם מכל וכל החל מציוד לרוכבי אופניים דרך צלילה ועד לציוד דייג גם מותגים מוכרים , וגם פחות לגבי המחיר של ציוד הדייג ( דמויים וכדומה ) לא ראיתי הבדל כזה גדול במחירים לעומת הארץ
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוגוסט 28, 2017, 07:55:09 AM » |
|
אתה מתכוון לסניף שפתחו בארץ או באופן כללי לדקטלון?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : אוגוסט 28, 2017, 09:26:10 AM » |
|
אתה מתכוון לסניף שפתחו בארץ או באופן כללי לדקטלון?
אם הכוונה בשאלה אליי אז הייתי רק בחנות אחת שלהם , ויותר עניין אותי ציוד הדייג , אבל המחירים לא היו אטרקטיביים מספיק בשבילי
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוגוסט 28, 2017, 09:54:12 AM » |
|
הפנתי את השאלה לפוסט הראשי כי פתחו השבוע סניף של דקטלון בראשל"צ.
ומסכים איתך שציוד הדיג שם בחנויות בחו"ל לא אטרקטיבי
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הייתי בחנויות שלהם כמעט בכל אירופה בהתאם למיקום המדינה ושיטות הדייג משתנה הציוד שלהם. יש להם הכל מהכל לכל ענף ספורט. כל מחלקה בנויה בעיקר ממותגים מוכרים - שם אין לה יתרון בדרך כלל. וממותג עצמי - שם יש לדקלטון יתרון עצום והמחירים הרבה יותר זולים. שוב מעניין לראות האם בארץ דקטלון במוצרים שלהם יהיו זולים משמעותית או לא. אני מניח שבמותגים כמו שימנו, מיצ'ל, פן וכו' הם לא יהיו הכי אטרקטיבים וגם המוצרים בדרך כלל מהפשוטים.
אני יכול לומר שקניתי כמה מוצרים בדקטלון מאד זולים ביחס לארץ ובאיכות טובה. וכן מוצרים ללא קשר לדייג שהיו זולים ומצויינים.
נקווה שיביאו מוצרים סבירים עם מחירים זולים.
מור
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מכיר את חנויות הרשת באירופה, היטב. מוכרים ציוד ממוצע מינוס, המחיר בהתאם... מארט  יש לי דקטלון ליד הבית, קונה שם מידי פעם אבל אף פעם לא ציוד דיג. החנות מתאימה יותר לציוד קמפינג וטיולים. מבחינת דיג יש מקומות יותר זולים ויותר מקצועיים. דווקא לא מזמן קניתי שם פרמר ג׳ון במחיר ממש טוב. (סוג של לונג ג'ון ללא שרוולים)
אחרי מה שכתבתם מארט ויפתח, מעריך כי ממש לא צפויות בשורות בתחום הדיג...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|