פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   Surfcasting שהסרגוס לא נותן לגומבר לאכול |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: Surfcasting שהסרגוס לא נותן לגומבר לאכול (נקרא 2802 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Gadz24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 17/8/2017 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| לילה | דג - חתיכות/פילה - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 6 | הרוב שוחרר |
הדו"ח:זה היה יציאה רגילה הטרגת היה גומבר זורקים פילה בורי מסודר כמו שצריך, קרס גדולה אבל הסרגוס החליט לשנות תוכניות ואף ניתפסו חתיכות קטנות בקרסים לגומבר!! אז החלטתי לעבור לתוכנית ב' עברתי לקרסים רגילות הוספתי מציף פתיון בולט, חתיכות פילה קטנות עם חוט אלסטי בקטנה, ואז הגיעו סרגוסים מפלצות . היו עוד מספר חתיכות לא קטן שנתפסו על פילה לגומבר של החברים שהיו איתי, שוחררו למיים.ע לילה שבהחלט עבר בכיף !! *****קרדיט ענק לשומאל ודורון שלימדו אותי באותו הלילה מלא טכניקות תפירה **** תודה לכלם! למי ששאל הסבר לגבי הריג משקולת וכל השאר בתגובות !..
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2017, 02:42:10 AM על ידי Gadz24
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא גדי ליומן דו"חות הדיג  יש להניח כי אילו היו גומברים בסביבה, הם לא היו נותנים לסרגוסים לאכול להם את הפילה... ואולי היה מחליטים לנגוס בסרגוסים שמטיילים בשטח ומנשנשים מהפתיון... בכל אופן, גם סרגוסים יפים זה לא רע, זכיתם לקצת אקש'ן עם נעילות..
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ברוך הבא ליומן גדי חוצפנים הסרגוסים האלו? או שפשוט נפלת על גומברים נמושות ?  בכל אופן , העיקר האקשן והעיקר שימשיך שנוכל להנות ממך עוד , ועוד, ועוד ......
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גדי, ברוך הבא לכאן  אם אין גומברים, נשתעשע עם הסרגוסים הגדולים  נהנת מלילה כייפי ואקשן 
|
|
|
|
|
|
|
גדי ברוך הבא דוח של ערב סרף משובח  הסרגוסים בגדלים יפים לטעמי מעדן בתנור או בטיגון  בכל מקרה העברתם לילה עם חיוך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ברוך הבא 
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רק שאלה למה לא לשלוח סרגוס חי להביא גומבר גיבור?
עוזי
|
|
|
|
|
|
|
תענוג של סרגוסים  תצליח
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תוכנית ב עבדה סבבה שיש תוכניות בכיס  אחלה סרגוסים אחלה תמונה דפקת 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אהלן חבר וברוכים הבאים ליומן הדייג שלנו  סרגוסים עלו במקום גומברים.. האם אחד מאותם "גיבורים" חזר עם קרס לשחות קצת בבריכה של הגדולים באמת ? (האם נתפר סרגוס כפתיון לטובת הגומברים שמאוד אוהבים סרגוס חי ובועט ?  ) מעניינת אותי המשקולת שלך ? אפשר קצת פרטים עליה.. האם גם בדייג גומברים אתה מציף את הפתיון או רק לסרגוסים ומה היתרון בלהציף להם את הפתיון ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
Gadz24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השתמשתי במשקולות צורת פירמידה , הריג לסרגוס הוא שתי קרסים מעל משקולת לא רצה, קרסים 4 באיכות גבוהה הונור או היבוסה אחת הייתה עם מציף בולט ושנייה בלי הפתיון פילה בורי בחתיכות קטנות עם מעט חוט אלסטי דק , כמו עבודה עם סקומברי. לגבי הריג לגומבר משקולת רצה על השוק לידר חרוזים וסביביל קרס תחתונה, תפירת פילה רגילה כאשר המציף (חתיחת פלציף) יושב בתוך הקיפול של הפילה מוסתר לגמרי בתוך הפילה בעזרת החוט האלסטי. המטרה פה להביא את הפילה ךמצב שהוא זז כמו פתיון אמיתי בנוסף יש את ריח של הפילה הטרי שמוסיף לאפקט. אני אחפש תמונות ויוסיף בהזדמנות. לגבי משקולות יש משקולת יותר מומלצת צורת כוכב היא מיועדת יותר לסחף פשוט היה מחסור בה ונאלצתי להשתמש בפירמידה שהיא סבבה לים גלי עם מעת מאוד סחף באותו הים היה ממש לא פשוט ונאלצתי להסתפק במה שיש. לגבי המשקלים נע בדרך כלל בין 120-140 תלויי מה מגיע.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2017, 02:10:03 AM על ידי Gadz24
|
|
|
|
|
|
Gadz24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רק שאלה למה לא לשלוח סרגוס חי להביא גומבר גיבור?
עוזי
ניסיתי בעבר עם קטנים מתו לי יחסית מהר ואז אבו נפחות נפלו עליהם יותר מהגומבר. עדיף אם כבר בורי עד 100 גרם חי נעיצה אחת או בראש או בזנב רק לא לפגוע בחוט השידרה וחלקים עדינים בראש והוא ישתולל יפה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2017, 03:15:09 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
Gadz24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חבר וברוכים הבאים ליומן הדייג שלנו  סרגוסים עלו במקום גומברים.. האם אחד מאותם "גיבורים" חזר עם קרס לשחות קצת בבריכה של הגדולים באמת ? (האם נתפר סרגוס כפתיון לטובת הגומברים שמאוד אוהבים סרגוס חי ובועט ?  ) מעניינת אותי המשקולת שלך ? אפשר קצת פרטים עליה.. האם גם בדייג גומברים אתה מציף את הפתיון או רק לסרגוסים ומה היתרון בלהציף להם את הפתיון ? לגבי הסרגוס כפתיון לא היה ניסיון מוצלח במיוחד בעבר וכלם לא היו בגודל מתאים לחי מהחוף. אני מעדיף אותם יותר בתנור, הבורי חיי או פילה תמיד עובד יותר מנסיון של חברים לתחום. לגבי המשקולות ריגים הצפה כתבתי תשובה למטה תראה ותגיב . הכי חשוב חוטים מתוחים !
|
|
|
|
|
|
Gadz24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השתמשתי במשקולות צורת פירמידה , הריג לסרגוס הוא שתי קרסים מעל משקולת לא רצה, קרסים 4 באיכות גבוהה הונור או היבוסה אחת הייתה עם מציף בולט ושנייה בלי הפתיון פילה בורי בחתיכות קטנות עם מעט חוט אלסטי דק , כמו עבודה עם סקומברי. לגבי הריג לגומבר משקולת רצה על השוק לידר חרוזים וסביביל קרס תחתונה, תפירת פילה רגילה כאשר המציף (חתיחת פלציף) יושב בתוך הקיפול של הפילה מוסתר לגמרי בתוך הפילה בעזרת החוט האלסטי. המטרה פה להביא את הפילה ךמצב שהוא זז כמו פתיון אמיתי בנוסף יש את ריח של הפילה הטרי שמוסיף לאפקט. אני אחפש תמונות ויוסיף בהזדמנות. לגבי משקולות יש משקולת יותר מומלצת צורת כוכב היא מיועדת יותר לסחף פשוט היה מחסור בה ונאלצתי להשתמש בפירמידה שהיא סבבה לים גלי עם מעת מאוד סחף באותו הים היה ממש לא פשוט ונאלצתי להסתפק במה שיש. לגבי המשקלים נע בדרך כלל בין 120-140 תלויי מה מגיע.
*** לא מליח להוסים תמונות הם גדולות מידי.**
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
*** לא מצליח להוסיפ תמונות הם גדולות מידי.** גדי, ראשית, יישר כוח על ההסבר המקצועי המפורט...  לגבי תמונות (ללא ספק מוסיפה בקטע הזה), כמדומני שאפשר להעלות אחת בכל תגובה - ללא הקטנה. בכל אופן, תציץ בפורום התמיכה הטכנית - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&board=13.0יש שם כמה הסברים להקטנה תמונה ולהעלאת תמונה. אם אין שם משהו שמתאים לסלולארי ופותר לך את העניין - מציע שתפתח דיון ותשאל איך אתה מעלה תמונות מהסלולארי כך שיצורפו לדו"ח או תגובה. תשאל גם על האופציה להעלות מהסלולארי לדו"ח או תגובה - יותר מתמונה אחת..
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|