הדו"ח: לתפוס את אותה מפלצת בדיוק? אווירה מחשמלת לתוך הלילה והרבה דגים !
היי חברים... פרק 6 הוא הפרק האחרון בטיול שלנו לשוודיה, , 18 דקות של כיף כמעט ללא הפסקה עם אווירה מחשמלת לתוך הלילה כשדווקא בשעה האחרונה של הטיול אפשר להגיד שבהחלט זה היה אחד הרגעים המהנים ביותר בטיול עבורי. זהו, הטיול הגיע לקיצו, תודה לכל מי שעקב וצפה בכל הסרטונים וחווה את החוויה ביחד איתנו. תודה רבה, תהנו...
מי מכם שעדיין לא רשום לערוץ אשמח אם יעשה זאת עכשיו. תודה
אחלה פרק פצצה של טיול ואחלה חברים יפה שבא פעמיים ועוד יותר שנתת את הצ'אנס לדמוי של המוכר השיא היה עם הזנדרים לא ויתרת ויפה לראות את ההצלחה לבסוף אחלה חבורה שחקתם אותה
ארז, אחלה סרטונים. כל אחד ואחד מהם ראיתי ונהנתי. שמח לראות שככל שהזמן עבר התמקצעתם יותר ויותר. התפיסות עלו, הגדלים עלו. פשוט מדהים איך הזמן פשוט עשה את שלו. לגבי הפייק שנתפס פעמיים יום אחרי יום... אל תדאג הוא עוד ימשיך לתקוף ולא יהיה צמחוני. ראיתי פעם פייק שנתפס 3 פעמים בתוך כמה שעות.
זה ממש קטע לתפוס את אותו הדג שוב. אבל הוא גר שם בנקודה ששחררת אותו ולכן נתפס שוב כנראה.
תגיד, לא הפחיד אותה לדוג מתחת לחוטי החשמל ? זריקה קצת גבוהה מדי והדמוי נשאר שם
האמת שגם לי עבר ברטש עניין חוטי החשמל עזוב את הדמוי שישאר שם יותר מפחיד זה מקל הקרבון שנמצא ביד מוליך חשמל מעולה ובמתח גבוה אין צורך במגע ישיר מספיקה קירבה בכדי להתחשמל ואם העניין עלה אני פונה לכל החברים שימו לב שבאזור בו אתם דגים אין קווי מתח גבוהה
מארט - תודה רבה ! תודה על המידע, טוב להכיר את שם הדג הזה
שחר - המון תודה, באמת הרגשתי גראנד פינלה !
צור - המון המון תודה שעקבת...
יוסי - תודהה רבהה... אכן היה לי חשוב לתפוס גם את הזאנדר שהגיע בשעה האחרונה של הטיול, הפייק בא פעמיים והפתיע אבל ככל הנראה זו הטריטוריה שלו. לגבי הדמוי, המוכר היה טוב אלינו כל השבוע זה המינימום שיכולתי כדי להחזיר לו.
אייל - המון תודה !
אסלן - המון תודה !
אילן - תודה רבהה !
דור - המון תודה !
מאיר - המון תודה, אכן בסוף סגרתי חשבון עם כולם... הכמעט התכוונת לסלמון ? שלצערי לא היה בר השגה. אפשר להגיד שתמיד הראש מתכנן טיול השאלה מתי ואם יצא לפועל... ב"ה שתהיה לי את היכולת לעשות שבוע כזה פעם בשנה.
רובי - המון המון תודה !
אברהם - תודה רבה... הצמחוני כמובן היה בצחוק... חחח אבל לפחות אני נהנתי מהחוויה הזו. 3 פעמים בכמה שעות, מדהים !
שגרא - המון תודה, אכן נראה שהוא הזכר אלפא שם חחחח ושזו הטריטוריה שלו, המקומיים שם לא מגיעים לשם בכדי לטרגט פייקים ולכן היו קצת מופתעים מגודל , ככה שאם הם חשבו שאין הרבה גדולים כנראה שהוא באמת היה ההכי גדול בנקודה המצומצמת הזו. לגבי החוטי חשמל, צריך להיות מאוד כישרוני כדי לפגוע בהם , אבל בהחלט יכול להיות מסוכן, שאגב היו כמה חוטים תלויים עליו.