פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כשלא הולך, לא הולך |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כשלא הולך, לא הולך (נקרא 2592 פעמים) |
הדפסה |
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 19/8/2017 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בצק מתוסף - | אמנון מצוי (עדדי) | 4 | | | בצק מתוסף - | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | |
הדו"ח:הי אחרי גירוד חזק בידיים הגיע היום לצאת לכנרת. ארגנתי את כל הציוד, כולל ציוד לשני הילדים (10 ו-6). הרמז לבאות התחיל כשלגיסי התחמם האוטו והוא איחר בשעה  . יצאנו לכיוון הכנרת בשעה 17:00 דרך כביש הבקעה. איך שאני מספר לו שאני אוהב את הכביש הזה, הוויז מתחיל לשנות צבעים  כמו ילדה נבוכה  . תאונה בין משאיות שתתה לנו שעה מהזמן  . הגענו לחוף רותם שיזף בערך בשמונה וחצי והתחלנו להתארגן (אוהל לילדים ו6 חכות). כלום! יבש כמו הנגב. בקושי היו אכילות. החוף נקי, בכלל בלי אבנים אבל העומק..... אין עומק. נכנסתי עם החכה 40-50 מטר ומשם זרקתי. עד הבוקר השלל היה נמוך מאוד. לפחות הילדים נהנו  ואנחנו למדנו שלא להגיע לחוף הזה. מזל שבדרך הביתה יש את החממות של האננס - ארגז ב 100 ש"ח. פיצוי על השלל הדל. נתכונן לפעם הבאה.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
כביש הבקעה, אין ספק שיש נוף מדהים לאורך כל הדרך  אם אני לא טועה דגת באזור המזרחי של הכינרת, דרומית לעין גב החופים מאופיין בקרקעית חולית ורדודה לכן לדייג קצת פחות אפקטיבי, אבל בהחלט יותר ידידדותי לילדים מהחופים הסלעיים שבמערב הכינרת לפחות הרווח זמן איכות יקר עם הילדים+דייג 
|
|
|
|
|
העיקר החוויה אנ בטוח שהילדים נהנו לא פחות הכי כיף 
|
-------------------------------
מאור מזרחי
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בשביל הארגז אננס היה שווה  העיקר הרחת קצת "ים"
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
אשמח להמלצות על חוף עם עומק. זה היתרון במזח בעין גב - אתה מתחיל בשנים שלושה מטר עומק.
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כפר נחום בצד המערבי של הכנרת עומק גדול במטרים הראשונים חוף חינמי אשמח להמלצה על חממות האננס והיכן הם ממוקמות - נשמע דיל שווה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2017, 13:06:54 PM על ידי dayagos
|
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
יש שילוט לכפר נחום? אפשר להיות שם בלילה?
האננס - על כביש הבקעה באיזור פצאל לדעתי אתה רואה שלט "האננס הכי טעים בעולם". נוסע עם השילוט עד לבית הקירור. הוא נותן לך לטעום כל הזמן. המחיר לארגז עם 6-7 אננסים הוא 100 ש"ח. גם קונים ישירות מהחקלאי במושב, גם טרי וכו.
זו הסיבה היחידה שאשתי מרשה לי לצאת לדוג.....
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
בוודאי
אם תיסע מחוף חוקוק צפונה, תתקל בשלט זהו בעצ םהחוף לפני חוף אמנון
תוכל להישאר שם בלילה - אך מדובר בחוף לא מוכרז וללא מקלחות
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
מקלחת זה לחלשים...  תודה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
היום לא שואלים איך מגיעים או אם יש שילוט - יש וויז  אני ביקרתי בחוף גיא עם הילדים בשישי , תקשיבו , חםםם עכשיו בכנרת  מצדיע לכל המצפינים  הכי חשוב שארזת את ציוד הדייג שלך , עם הילדים , השארת את האישה בבית  הלכת למקום שעושה אותך הכי מאושר , זה הכי חשוב  חזרת בריא , נהנת , הילדים נהנו , אנחנו נהננו בדו"ח  אין תלונות.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש גם ימים כאלו אבל עם כל התקלות עדיין הצלחת להפיק מהיום הזה לא מעט חוויות ברובם אובות זמן איכות עם הילדים חופש מהאישה  כמה שעות של דייג ולסיכום אננס עסיסי ומתוק מה צריך יותר
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גלעד, העיקר שהילדים נהנו והאישה היתה מאושרת מהאננסים לפעמים צריך למצוא את הפשרה.
|
|
|
|
|
מסכים עם אבי חביבי.....נהנת מקצת דייג הרווחת כיף עם הילדים ונתת לאישה לנוח בשקט בבית .........יצאת גיבור  בפעם הבאה לדייג צפון הכנרת או הצד המערבי אזור חוף הדקל ודרומה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קודם כל יצאת עם עם הילדים ונהניתם מטבילה בשלולית, יש ימים יותר טובים ויש פחות, כפי שהמליצו קודמיי, הצד הצפוני יותר מתאים לקצת יותר אקשן מהמזרחי, אבל גם יותר סלעי ופחות נוח לילדים למעט החופים המסודרים, מקווה שביציאה הבאה יהיה פיצוי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|